LeoVegas Sport Odds Bonus

LeoVegas Sport Odds Bonus

Få et stort freebet på op til 1000 DKK som bonus hos LeoVegas Sport. Læs mere om LeoVegas' "Matched Freebet" bonus til odds og betting her.

Bookmaker bonussen hos LeoVegas Sport er en "Spil 1000 DKK., Få 1000 DKK. velkomstbonus", hvor bonussen udbetales som et freebet, som udelukkende kan anvendes fra mobiltelefonen. Det kræver dog kun mindst 100 DKK at udløse et matched mobil-freebet med dette bonustilbud.

Det er nemlig din første indsats hos bookmakeren, på mindst 100 kroner, som afgør hvor stort dit freebet bliver. Sats mellem 100 DKK og 1000 DKK på din første oddskupon hos bookmakeren (min. odds 1.80) for at udløse et freebet af samme størrelse. Freebet gevinster udbetales kontant og uden omsætningskrav*.

Læs mere om LeoVegas' aktuelle bonustilbud til nye spillere hos bookmakeren nu, eller læs mere om hvordan LeoVegas' bonus fungerer forneden.

Hent bonus hos LeoVegas*

Min 18 år. Yderligere vilkår gælder. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk. Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Hent odds og betting bonus hos LeoVegas

LeoVegas Sports odds bonus er kun tilgængelig for nye spillere hos bookmakeren, som åbner deres konto i forbindelse med dette tilbud. Dette kan f.eks. gøres via vores henvisningslinks til bookmakeren her fra siden. Se hvordan du udnytter betting bonussen hos LeoVegas her.

1. Opret LeoVegas konto

Tilmeld dig som ny spiller hos LeoVegas her >

2. Indbetal et valgfrit beløb til kontoen

Du vælger selv hvor mange penge du vil indbetale til din nye konto. Der skal naturligvis indbetales mindst 100 kr., da dette er min. kravet for kvalificerende kuponer. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. 

3. Lav din kvalificerende odds kupon

Sats mellem 100 kr. og 1000 kr. på din allerførste odds kupon hos LeoVegas Sport. Oddset på kuponen skal samlet være mindst 1.80. Dine kampvalg må gerne være lavere hver for sig, men det samlede odds på kuponen skal være på min. 1.80 i alt.

4. Brug dit freebet fra mobilen

Når du har satset mindst 100 kr. på din kvalificerende kupon, vil du modtage et matched freebet af samme størrelse, og altså maksimalt 1000 kr. Dette freebet kan kun anvendes ved at logge ind på LeoVegas Sport fra mobilen.

LeoVegas bonus gennemspil- og omsætningskrav

De fedeste freebets er dem som er 100% fri for krav på gevinsterne. Sådan et er der tale om her med LeoVegas' bonus-freebet. Der er nemlig ingen gennemspil- eller omsætningskrav forbundet med gevinsterne vundet med et freebet med denne betting bonus hos LeoVegas.

Hent bonus hos LeoVegas*

Hvorfor skal jeg vælge LeoVegas bonussen?

Man bør vælge dette bonustilbud som ny spiller hos LeoVegas, hvis man foretrækker ét saftigt freebet uden omsætningskrav, fremfor at skulle gennemspille en klassisk odds bonus x-antal gange som hos andre bookmakere.

Selv om dette bonustilbud fra LeoVegas Sport i kampagneteksten hos bookmakeren lyder "Spil 1000 kroner og få 1000 kroner velkomstbonus", er der nemlig reelt ikke tale om et "rigtigt" bonustilbud. Normale odds bonusser udbetales som et samlet beløb i bonuspenge til en konto, som derefter skal spilles igennem x-antal gange. Hos LeoVegas kan man i stedet få et lukrativt freebet uden yderligere omsætningskrav på gevinster helt op til 1000 kr.

Netop beløbet på 1000 kr. er hele humlen ved tilbuddet, for det er dit gamblerhjerte og din økonomi/bankroll, som afgør hvor stort dit freebet bliver. Satser du f.eks. mindstebeløbet for at kvalificere til bonussen, nemlig 100 kr., modtager du altså også kun et 100 kr. freebet. Har du derimod midlerne, og modet, til at satse hele 1000 kr. på din første kupon - og husk oddset skal være minimum 1.80 på kuponen - kan du altså score dig et 1000 kr. matched freebet.

Freebettet er i sig selv ikke nogen sikker gevinst, for det skal selvfølgelig først bringes i spil, før det reelt har en værdi. Dette kan gøres på valgfrie odds hos LeoVegas, men dog kun fra mobiltelefonen. LeoVegas er i høj grad en "mobil bookie", og vil derfor gerne opfordre deres kunder til, at prøve bettingplatformen af via mobilen. Det får man således alle gode grunder til at gøre som ny kunde med dette matched mobil freebet.

Kort om LeoVegas som bookmaker

LeoVegas er et svensk stiftet selskab, som i dag har licens til at udbyde casino og betting til hundreder af millioner europæere, og således også vi danskere. LeoVegas har nemlig licens hos Spillemyndigheden, og alle gevinster og bonusser hos LeoVegas er således skattefrie i Danmark.

Som vi har været inde på i vores bonusforklaring foroven, så er LeoVegas en bookmaker som har stort fokus på, at det skal være nemt og hurtigt at placere sine væddemål fra mobiltelefonerne. Vi har med en innovativ og prisvindende bookmaker at gøre, som via en lang række TV-reklamer har vundet indpas i Danmark i de senere år.

Er du ikke bekendt med mulighederne som kunde hos LeoVegas, kan du læse mere i vores LeoVegas anmeldelse her, hvor du finder mere information om dét af oddse hos denne bookie, og hvad du kan forvente dig, som kunde i bettingbutikken. Du kan selvfølgelig også springe direkte til bookmakeren, og ser nærmere på herlighederne med det samme.

Besøg LeoVegas Sport*