NordicBet

NordicBet Odds Bonus: 500 DKK Freebet

* Velkomstbonussen gælder kun nye spillere. Du modtager dit freebet når du har omsat for 500 kr til mindst odds 1.80 indenfor 60 dage. Omsætning til under odds 1.80 er ikke tællende.
Gevinster fra dit freebet udbetales uden omsætningskrav, indsatsen udbetales ikke. Regler og vilkår er gældende.

Få bonus hos NordicBet*

Hos bookmakeren NordicBet kan nye spillere netop nu få et 500 kroner freebet som bonus, når man opretter en ny konto. Det er et krav af man er mindst 18 år, og ikke er kunde hos NordicBet i forvejen.

Der er ingen krav om størrelsen på den første indbetaling til bookmakeren. Til gengæld skal man minimum omsætte for 500 kroner på odds, før freebettet bliver tilgængeligt.

Læs mere om hvordan NordicBets bonus fungerer i korte træk forneden, eller læs alle regler og vilkår for NordicBet bonussen direkte hos bookmakeren.

Sådan får du freebet hos NordicBet

For at få bonussen skal man først omsætte for mindst 500 kroner på væddemål til odds 1.80 eller højere hos NordicBet.

Man kan omsætte alle 500 kroner på én gang, eller man kan vælge at satse mindre beløb på flere kuponer, indtil man har omsat for i alt 500 kroner. Kun væddemål på kuponer med et samlet odds på mindst 1.80 tæller med i omsætningskravet. 

Det er vigtigt, at man ikke forsøger at dække omsætningskravet ved at spille på f.eks. begge sider af et udfald. Det kunne f.eks. være at spille på Over/Under 2,5 mål i samme kamp, hvor oddset måske er 1.80 på over og 2.10 på Under. Dette vil blive betragtet som et brud på regler og vilkår, og både freebet og gevinster vil blive taget.

Man har i alt 60 dage til at nå omsætningskravet OG anvende sit freebet, og tiden starter med at tikke fra det øjeblik man opretter sin NordicBet konto. 

Hvordan bruges freebettet hos NordicBet?

Freebettet indsættes automatisk på NordicBet kontoen, så snart omsætningskravet er mødt. NordicBet skriver dog på sin hjemmeside, at freebettet måske ikke kan ses på kontoen, hvis man bruger internetbrowseren Safari. Det anbefales derfor at bruge Google Chrome eller Firefox til at spille hos NordicBet.

Freebettet kan bruges på alt sport, både prematch og live samt fra både computer og mobile enheder som mobiltelefoner eller tablets. 

Freebettet skal anvendes indenfor 60 dage efter oprettelse af den nye NordicBet konto.

Freebettet på 500 kr. kan ikke opdeles i mindre beløb. Hele freebettet på i alt 500 kroner skal altså omsættes på én kupon.

Der er ingen krav om minimum odds på freebet-kuponen, og nettogevinsten er uden omsætningskrav. Det betyder, at hvis man spiller sit 500 kroner freebet til eksempelvis odds 5.00 og vinder, vil nettogevinsten være på i alt 2000 kr. Denne gevinst kan udbetales til banken med det samme eller bruges på andre spil hos NordicBet.

Eksempel på freebet gevinst:

Freebet Indsats: 500 kroner
Odds: 5.00
=
Bruttogevinst: 2500 kroner
- 500 kroner freebet indsats
=
Nettogevinst: 2000 kr.

Få bonus hos NordicBet*

Kort om NordicBet som bookmaker

NordicBet er en af de bookmakere, som vi har samarbejdet med i længst tid her på Oddsforum.dk. Der er tale om en betroet bookmaker i det danske marked, som selvfølgelig også opererer under en dansk licens hos Spillemyndigheden. Det garanterer dig 100% skattefrie gevinster og odds bonusser hos NordicBet.

NordicBet har en ganske udmærket mobil platform til betting, hvor man i øvrigt også kan live streame kampe og begivenheder direkte hos bookmakeren som aktiv kunde. NordicBet har selvfølgelig også live odds til kunderne, og udmærker sig i vores optik som bookmaker ved, at tilbyde mange specielle oddsmarkeder med særlig interesse for danske spillere. Det være sig, men er ikke begrænset til, odds på Vild Med Dans, Melodi Grand Prix, X Factor og andre begivenheder, som er slået stort op herhjemme.

Der er altså igen tale om en solid dansk bookmaker, som du kan læse mere om i vores bookmaker anmeldelse af NordicBet her.