NordicBet Odds Bonus

NordicBet Odds Bonus

Oddsbonussen hos NordicBet er et velkomsttilbud om i alt to risikofrie spil for op til i alt 600 DKK. Læs mere om hvordan NordicBets odds bonus fungerer her.

Sats penge på odds og få dem tilbage - uden omsætningskrav - hvis du taber på dine kuponer. Vinder du på kuponerne, modtager du derimod nettogevinsten som din nye NordicBet odds bonus med omsætningskrav. Så hurtigt kan NordicBets bonus til odds og betting beskrives, og det er ligeså hurtigt, at komme i gang hos bookmakeren som ny spiller.

Indbetal mindst 100 DKK for at aktivere dit første risikofrie spil á samme værdi som 1. indbetaling (max. 500 DKK), og modtag samtidigt et ekstra 100 DKK risikofrit spil til brug på Superliga eller NordicBet Liga odds*. Læs mere om at få bookmaker bonus hos NordicBet forneden eller direkte hos bookien her.

Få bonus hos NordicBet
* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink

 

Bonus giver Risikofrie Spil: 500 DKK + ekstra 100 DKK

NordicBets bonus giver to risikofrie spil, når du indbetaler første gang som ny kunde. Disse risikofrie spil kan du bruge til at satse dine penge risikofrit på oddskuponer.

Taber du på risikofrit spil-kuponerne, får du indsatsen tilbage uden omsætningskrav. Vinder du på kuponerne, er der derimod et lille omsætningskrav x3 til min. odds 1.50 på nettogevinsterne. Læs mere forneden, eller følg blot disse trin for at hente bonussen (læs: de to risikofrie spil) hos NordicBet nu:

1. Opret konto hos NordicBet

Tilmeld dig hos NordicBet >>

2. Aktivér bonus med 1. indbetaling

Din 1. indbetaling afgør hvor stort dit primære risikofrie spil skal blive. Der skal min. indbetales 100 DKK for at kvalificere til bonustilbuddet og de to risikofrie spil.

Indbetaler du f.eks. 300 kroner, vil du modtage et risikofrit spil á 300 kroner værdi, samt et ekstra 100 kroner risikofrit spil til Superliga/NordicBet Liga. Der kan altså maksimalt hentes for 600 DKK (500+100) i risikofrie spil med denne bonus.

3. Brug dine to risikofrie spil

Så snart du har foretaget din første indbetaling, kan du bruge dine risikofrie spil. Disse kan anvendes til alle markeder (pre-match og live odds) og både fra computer og mobil. Du bruger dem ved at satse dine egne penge, og krydse af, at du vil dække indsatsen med dit risikofrie spil.

Du har 30 dage til at bruge dine risikofrie spil før de bliver ugyldige, så du behøver altså ikke anvende dine risikofrie spil, som dine første væddemål hos bookmakeren.

Få bonus hos NordicBet

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink

Omsætningskrav: Hvad sker der, hvis jeg vinder/taber?

Hvis du taber på dine risikofrie spil, får du pengene tilbage uden dikkedarer. Der er nemlig ingen omsætningskrav på de refunderede penge.

Hvis du vinder på dine risikofrie spil, får du først og fremmest hele gevinsten udbetalt (inkl. indsatsen). Nettogevinsten herfra, som defineres som samlet gevinst minus indsatsen, er at betragte som bonuspenge.

Nettogevinsten/bonuspengene skal gennemspilles tre gange til odds 1.50 eller højere, før de kan hæves fra kontoen. Til dette har spilleren 60 dage fra gevinsten er udbetalt.

 

Hvorfor skal jeg vælge bonussen hos NordicBet?

Ligesom mange andre bookmakere har NordicBet valgt at tilbyde en mere moderne odds bonus til nye kunder. Bonussen er let at gå til, for der skal blot indbetales mellem 100 DKK og 500 DKK for at udløse et risikofrit spil af samme værdi som første indbetaling. Som en ekstra bonus udløser indbetalingen også et 100 DKK risikofritspil, som dog kun kan bruges på Superliga/NordicBet Liga.

Denne bonus hos NordicBet er en smule anderledes end andre bookmaker tilbud, for her skal du reelt vinde din bonus med dine risikofrie spil. Hele værdien i bonustilbuddet ligger i det faktum, at du risikofrit kan satse penge på en kupon. Hvor vild den skal være, og hvor højt oddset skal være, bestemmer du selv. De fleste satser stort, i og med der er tale om risikofrit spil, og at pengene refunderes uden omsætningskrav, hvis man rammer forbi med sin kupon. Vinder man derimod, skal man have for øje, at nettogevinsterne er underlagt et klassisk omsætningskrav på x3 / min. odds 1.50.

Satser du derfor f.eks. et 500 DKK risikofrit spil til odds 10.00 og vinder, vil du vinde 5000 kr. i alt (4500 i nettogevinst), hvor 4500 kr. derefter skal spilles igennem tre gange til minimum odds 1.50. Det lægger en lille dæmper på vores begejstring for dette tilbud, selv om det bestemt er fint, at man kan satse stort uden reelt at risikere en krone, og at man i teorien kan vinde en gigantisk bonus til sin nye konto.

Hvis du har det helt fint med at - potentielt - vinde en kæmpe bonus, er dette tilbud perfekt for dig. Den eneste risiko du reelt løber med dette tilbud, er, at du måske ikke vinder en bonus, og samtidigt har opbrugt dit eneste velkomsttilbud som ny spiller hos NordicBet i processen.

Få bonus hos NordicBet

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink

 

Kort om NordicBet som bookmaker

NordicBet er en af de bookmakere, som vi har samarbejdet med i længst tid her på Oddsforum.dk. Der er tale om en betroet bookmaker i det danske marked, som selvfølgelig også opererer under en dansk licens hos Spillemyndigheden. Det garanterer dig 100% skattefrie gevinster og odds bonusser hos NordicBet.

NordicBet har en ganske udmærket mobil platform til betting, hvor man i øvrigt også kan live streame kampe og begivenheder direkte hos bookmakeren som aktiv kunde. NordicBet har selvfølgelig også live odds til kunderne, og udmærker sig i vores optik som bookmaker ved, at tilbyde mange specielle oddsmarkeder med særlig interesse for danske spillere. Det være sig, men er ikke begrænset til, odds på Vild Med Dans, Melodi Grand Prix, X Factor og andre begivenheder, som er slået stort op herhjemme.

Der er altså igen tale om en solid dansk bookmaker, som du kan læse mere om i vores bookmaker anmeldelse af NordicBet her.

Få bonus hos NordicBet

* R/v gælder for tilbud | +18 | Henvisningslink