Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Se den nyeste bookmaker tilbud her, hvor vi samler aktuelle freebets, bonusser og forhøjede odds-tilbud hos bookmakerne i én og samme oversigt. Læs om danske bookmaker tilbud her!

Det kan være en jungle at skulle finde hoved og hale i de bedste bookmaker tilbud, man som dansk odds-spiller finder rundt omkring hos de danske bookmakere med dansk licens. Derfor har vi forneden lavet en oversigt over de mest anbefalelsesværdige bookmaker tilbud netop nu, så du let kan danne dig et overblik over mulighederne for at få freebets, forhøjede odds, bookmaker bonusser og andre spændende tilbud til dine odds.

Bookmaker Tilbud i januar 2020

Vi lister de aktuelle bookmaker tilbud lige nu forneden, og hvor du kan springe direkte til tilbuddene hos bookmakerne ved at klikke på Hent Tilbud-knappen med vores henvisningslink til tilbuddet.

Bookmaker Tilbud Få Tilbud
Gratis Konkurrence
Golden Goals: Vind 1,5 mio. DKK
*Gratis for nye og eksisterende kunder
Udløber: 27/10 - Kl. 15.00
betfair
Regler og vilkår gælder for alle tilbud | +18 Spil Ansvarligt | Listen indeholder henvisningslinks

Forskellige Oddstilbud hos bookmakerne på Oddsforum.dk

Læs mere om de mange forskellige typer bookmaker oddstilbud på Oddsforum.dk forneden, og bliv klogere på, hvad de enkelte typer af tilbud dækker over, og hvordan tilbuddene normalt fungerer.

 

Bookmaker bonus tilbud

De mest populære tilbud blandt odds-spillere er naturligvis bookmakernes bonus tilbud, som tilbydes i forbindelse med åbningen af en ny spillerkonto og indbetaling til kontoen.

 

Odds boosts og Forhøjede Odds tilbud

En del bookmakere, som f.eks. betfair og LeoVegas, tilbyder fra tid til anden odds boosts eller forhøjede odds til nye spillere. Denne type bookmaker tilbud er forbeholdt nye brugere hos bookmakeren, og som oftest vil tilbuddet erstatte det normale velkomsttilbud (læs: velkomstbonussen).

Typisk vil sådan et boostet odds/forhøjet odds være bundet op på en stor fodboldkamp, eller andre større sportsbegivenheder, hvor man bliver tilbudt et særdeles attraktivt odds på en forhåndsfavorit. Det kunne f.eks. være Barcelona til at vinde en kamp til odds 7.00, hvor det normale odds på Barca kun er 1.40.

Bookmaker tilbud om odds boosts/forhøjede odds er altid forbundet med et maksimalt beløb som kan satses til det forhøjede odds. Beløbet er typisk enten 10 kr., 50 kr. eller 100 kr. Samtidigt bliver en eventuel gevinst fra det boostede/forhøjede odds udbetalt som delvist kontanter og bonuspenge, hvor sidstnævnte er genstand for gennemspilskrav.

Bookmakernes regler og vilkår for tilbud om boostede/forhøjede odds bør altid nærlæses, inden man opretter sin nye konto. Generelt er tilbuddene gennemskuelige, men da krav til kvalifikation og gennemspil af gevinster kan variere, er det altid en god idé, at læse det med småt inden tilbuddet accepteres.

Tip: Overvej først bonus tilbuddet hos bookmakeren

Der kan ganske enkelt være mere værdi i, at snuppe bookmakerens normale velkomstbonus i stedet for tilbuddet om forhøjet odds.

Årsagen til dette er primært, at du kan risikere at bruge dit velkomsttilbud på et odds boost, hvor favoritterne skuffer og ikke henter sejren. Dermed vil du ikke modtage en gevinst, og ej heller længere være berettiget til at modtage velkomstbonussen, som normalt erstattes af odds boost-tilbuddet.

Vores tip her er, at du først overvejer om det normale bonus tilbud hos bookmakeren er værd at modtage i stedet for det forhøjede odds på en kamp.

 

Bookmakernes Freebets Tilbud

Bookmaker tilbud om gode freebets hænger desværre ikke just på træerne, men af og til dukker de op hos de danske bookmakere til nye og eksisterende brugere. Det der kendetegner et freebet er, at du får chancen for at placere et gratis væddemål, hvor du ikke behøver at have penge stående på din konto for at udnytte freebettet.

Et freebet tilbud skal som regel modtages ved at logge ind på sin konto hos bookmakeren og acceptere tilbuddet. Herefter kan man vælge sine kampe udfra freebettets regler og vilkår, og placere en gratis indsats på kuponen.

Lyder freebet-tilbuddet på 50 kr. uden gennemspilskrav på gevinst, kan du altså kvit og frit satse 50 kr. på en kupon, og hæve overskuddet direkte til banken. Forskellige regler og vilkår gælder for freebets hos bookmakerne, men fælles for freebets er, at de altid er værd at sætte i spil. Du finder mere information om freebets her.

 

Risikofrie Væddemål tilbud

Når det kommer til tilbud om risikofrie væddemål, skal man være mere på vagt. Der er nemlig ikke altid tale om et 100% risikofrit tilbud, da du som regel kan risikere at tabe dit oprindelige indskud.

Risikofrit væddemål fungerer nemlig oftest på den måde, at du kan satse f.eks. 100 kr. på vinderen af en kamp, og få pengene tilbage, som en bonus, hvis du taber. Refunderingen af dit tabte væddemål er altså ikke 100% risikofri, da pengene refunderes som en bonus, der dog ofte har milde gennemspilskrav.

Disse tilbud kan være gode at acceptere, men vær opmærksom på, at der kan være omsætningskrav forbundet med denne type bookmaker tilbud.

 

Tilbud om Gratis Konkurrencer

Hvem elsker ikke en god gratis konkurrence med rigtige præmier? De danske bookmakere tilbyder heldigvis løbende masser af gratis konkurrencer, som dog kræver en konto hos bookmakeren for at kunne deltage i. Fælles for gratis konkurrencer er, at der ikke er nogle krav om hverken indbetaling eller omsætning forbundet med konkurrencen.

Gratis konkurrencer, med rigtige præmier som f.eks. fodboldrejser, de nyeste mobiltelefoner eller andre gadgets, dukker typisk op i forbindelse med store sportsarrangementer, som f.eks. et VM i fodbold eller håndbold. Når vi får nys om en god gratis konkurrence hos en dansk bookmaker, kan du selvfølgelig finde den her på siden under aktuelle bookmaker tilbud.