Bundesliga

20. november 2020

Bundesliga optakt: Spilforslag til 8. spillerunde 2020/21

Der er fodbold fra den bedste tyske række - Bundesligaen - i weekenden, efter en landskampspause. Her er vi nået frem til 8. spillerunde, hvor der spilles fuld program i weekenden med syv kampe lørdag og to søndag. 

Spændingen fortsætter i toppen af tabellen, hvor flere hold byder sig til om de øverste pladser. Bayern München toppe tabellen med 18 point, men både Leipzig, Dortmund og Leverkusen ligger indenfor tre point. Derfor er der ikke råd til pointtab hos Die Bayern, hvis de skal holde fast i førstepladsen efter weekenden. 

Læs med herunder i vores optakt til 8. spillerunde i Bundesligaen 2020/21, hvor vi ser på statistik og spilforslag til udvalgte kampe. 

Bundesliga spilforslag: 8. spillerunde

Bayern München - Werder Bremen

Lørdag d. 21. november kl. 15.30 - vises på Xee / ViaPlay

Werder Bremen kommer på en svær opgave, når de gæster Allianz Arena og Bayern München lørdag eftermiddag. Her skal gæsterne forsøge at bryde en forfærdelig statistik, der tæller 22 nederlag i træk til de forsvarende mestre. Ikke siden et 0-0 resultat i 2010 har Werder Bremen således været i stand til at få point Bayern München, og ser man på odds til weekendens kamp, så tyder meget heller ikke på, at det bliver i 23. forsøg. 

Med odds omkring 1.10 på en på hjemmesejr hos de fleste bookmakers, så skal der altså et større mirakel til, hvis Werder Bremen tage point med i bagagen til hjemturen, der byder på en 750 km lang tur nordpå tværs gennem landet. Gæsterne kan dog se tilbage på en fin sæson indtil videre, der kun har budt på et enkelt nederlag i de første syv kampe. Desværre er de fleste af kampene dog kun endt med en pointdeling og ikke en sejr, derfor må gæsterne tage til takke med en 9. plads. 

Efter et nederlag i 2. runde til Hoffenheim har Bayern München gjort rent bord i de seneste fem kampe, hvor det senest blev til en 3-2 sejr over rivalerne fra Dortmund. Sejren betyder at Bayern München er tilbage på førstepladsen, som de har for vane at ligge på. 

Her måtte man dog se Kimmich udgå med en skade, der gør at han ikke er med mod Werder Bremen. Truppen er dog bred, og vi forventer ikke at Wagner og Co. kommer i de store problemer. Vi forventer dog ikke nogen målfest, efter at de fleste af Bayerns spillere har været ude på landsholdsaktioner i de forgangne uge, der kan have taget på kræfterne. Samtidig har Werder Bremen vist gode takter i defensiven, hvor de har lukket maks et mål ind i de seneste fem kampe. 

Spilforslag: Bayern München sejr + U 4.5 mål til odds 2.05 hos Bet365.dk (fundet ved bet-builder) 

 

Frankfurt - RB Leizpig 

Lørdag d. 21. november kl. 15:30 - vises på TV3 Sport / ViaPlay

Frankfurt får besøg af RB Leipzig lørdag eftermiddag hjemme på Deutsche Bank Park. Her skal man forsøge at hente den første sejr i fem kampe, men det bliver formentlig ikke let mod et formstærkt Leizpig hold. 

Gæsterne ligger inden runden på en 2. plads med 16 point og en målscore på 15-4 for syv kampe. Dermed har man ikke haft de store vanskeligheder ved at komme sig over tabet af sidste sæsons topscorer Timo Werner, der skiftede det tyske ud med England og Chelsea i sommerens transfervindue. 

Selvom formkurven peger opad hos gæsterne, så har de stadig deres første sejr til gode mod Frankfurt på udebane. Således har de i fire forsøg endnu ikke vundet på Deutsche Bank Park, hvor det to gange er endt med remis, mens gæsterne også har måtte rejse tomhændet hjem to gange. Der bør dog være gode chancer for den stime kan vende i weekenden, hvor Leipzig står overfor et hjemmehold, der har det svært i den seneste periode. De seneste fire Bundesliga kampe og seks kampe på tværs af alle turneringer har således ikke kastet en eneste sejr af sig. 

Yussuf Poulsen har som den eneste spiller scoret mere end en gang i de indbyrdes møder mellem de to hold. Det er da også værd at holde et ekstra vågent øje med danskeren på lørdag, efter Poulsen viste gode takter i de forgangne landskampe, hvor han senest spillede 76 minutter mod Belgien. 

Vi spår gæsterne gode chancer for at vinde, og der bør samtidig være fine chancer for at der falder flere mål i opgøret. Kampen har potentiale til at blive målrig mellem to hold, der har deres forcer i det offensive spil, mens det har haltet i defensiven. Vi forsøger os derfor med et spilforslag, hvor vi går på en udesejr, mens der skal falde mindst to mål i kampen (spillet er fundet ved bet365 bet-builder funktion). 

Spilforslag: RB Leipzig sejr + O 1.5 mål til odds 2.15 hos Bet365.dk 

 

Hertha Berlin - Dortmund

Lørdag d. 21. november kl. 20:30 - vises på TV3 Sport / ViaPlay

Vi slutter vores rundtur til Bundesligaen med lørdagens sene kamp, der står mellem Hertha Berlin og Dortmund. Her er der vigtige point på spil for begge hold, der kæmper i hver deres ende af tabellen. Hertha Berlin på en 12. plads for at komme væk fra bunden og Dortmund i toppen af tabellen for at holde snor i Bayern München. 

Historisk har Hertha Berlin haft det svært mod Dortmund, som de kun har besejret i én af deres seneste 11 indbyrdes møder. Dortmund har vundet de seneste tre møder, og er hos bookmakerne også store favoritter til at løbe afsted med sejren lørdag. Ser man på formkurver, så var det dog Hertha Berlin der formåede at hente en sejr inden landskampspausen, da de besejrede Augsburg med 3-0, mens Dortmund tabte 3-2 til Bayern München. Inden det opgør havde Dortmund dog hentet fire sejre i træk, og selvom man tabte mod de forsvarende mestre, så viste man gode takter der gør, at man ikke skal lægge for meget i det nederlag. 

Flere af Dortmunds spillere har fået en hvil under de seneste ugers landsholdsfodbold, heriblandt den norske stjerne Erling Haaland, der sammen med resten af det norske landshold sad i karantæne. Det bør derfor være et toptændt og motiveret Dortmund hold der går på banen i weekenden. Vi ser gode chancer for det kan række til en sejr, hvor man allerede er foran ved pausen. 

Spilforslag: Dortmund 2/2 HT/FT til odds 2.50 hos Bet365.dk