Besiktas vs Bayern odds: Mål i begge ender på Vodafone Park

21. maj 2020

Bayern München - Frankfurt: Gæsterne får det svært på Allianz Arena

Lørdagens sene opgør i Bundesligaen står mellem Bayern München og Frankfurt på Allianz Arena. Her skal hjemmeholdet forsøge at holde forspringet ned til de nærmeste forfølgere, mens gæsterne skal forsøge at rejse sig ovenpå fire nederlag i træk. På papiret ser det dog svært ud for gæsterne, når de møder et formstærkt Bayern hold, der har vundet ni af deres seneste 10 kampe. Der er kick off lørdag d. 23. maj 2020 kl.18:30, og kampen kan ses hos Viasat på TV3 sport eller ViaPlay. Kampen kan også følges med livestream hos bookmakerne.

Ser vi odds til opgøret hos bookmakeren Youbet, er det ikke overraskende Bayern München, der er store favoritter til at løbe afsted med alle tre point. I skrivende stund er der odds 1.15 på en hjemmesejr, mens en sejr til Frankfurt belønnes med odds 15.75. Uafgjort kan spilles til odds 8.50. Dermed er der altså ikke spået store chancer for at gæsterne kan overraske. Bliver det på ny tre point til Bayern, eller laver Frankfurt en sensation og snupper point med fra Allianz Arena? Vi kommer med vores bud på et spilforslag til kampen nederst på siden.

Spil hos Youbet*

 

Kriseramt Frankfurt mandskab på en svær mission 

Bayern München ligger lunt i svinget til at snuppe deres 8. Bundesliga trofæ i træk, efter at de i weekenden hentede en ny sejr. Denne gang med 2-0 over oprykkerne fra Union Berlin, hvor Robert Lewandowski og Benjamin Pavard stod for målene i en ensrettede affære. Sejren der var den femte sejr i træk for Bayern betyder, at hjemmeholdet fastholder et forspring på fire point ned til Dortmund på 2. pladsen. Med kun otte runder tilbage, ser det derfor godt ud for Hans-Dieter Flicks tropper, som også er store favoritter i lørdagens kamp mod Frankfurt. 

Gæsterne der ellers har spillet en fin sæson, står i en mindre krise efter 3-1 nederlaget til Mönchengladbach i sidste weekend. Nederlaget var det fjerde i træk for gæsterne i Bundesligaen, og dermed er holdet kravlet stille og roligt ned i tabellen, hvor de inden weekendes kampe befinder sig på en 13. plads. Med fem point ned til den forkerte side af stregen, er Frankfurts skæbne derfor ikke afgjort endnu, hvor et nyt nederlag i weekenden vil sætte pres på Adi Hutter ude på trænerbænken. 

Selvom det ser svært ud for gæsterne inden weekendes opgør, kan de dog skue mod de indbyrdes møder og se, at det er lykkedes dem at hente to sejre mod rækkens tophold i de seneste fem møder. Sæsonens første møde endte noget overraskende med en regulær afklapsning til Bayern, da Frankfurt hjemme på Commerzbank Arena vandt med hele 5-1. Selvom Jerome Boateng blev sendt ud efter 9. minutter, skal det ikke tage noget fra Frankfurt, der spillede sæsonens bedste kamp og hentede deres støste sejr over Bayern siden 1980. 

Spilforslag: Bayern får revanche på Allianz Arena 

Bayern spillerne har næppe glemt 5-1 blamagen fra tidligere på sæsonen, og derfor bør det også være nogle revanchelystne spillere hos Bayern, der løber ind på Allianz Arena lørdag aften. Med fem sejre i træk i Bundesligaen og syv hvis man tæller alle turneringer med, er det et hjemmehold, der kommer ind til opgøret med en god form. Derfor bør det heller ikke være nogen hindring for Bayern, at opgøret spilles uden tilskuere og man fortsat må undvære Coutinho med en skade. 

Vi forventer et hjemmehold, der sætter sig tungt på opgøret fra start og i sidste ende løber afsted med alle tre point. Bayern har hentet en sejr på mindst tre mål over Frankfurt i tre af de seneste fire møder, og det ser vi godt kan gentages på lørdag. Vi forsøger os derfor med et spil på det asiatiske marked, hvor vi satser på Bayern -2,5 til odds 2.14 hos Youbet. Altså et spil, hvor hjemmeholdet skal vinde med mindst tre mål, der bliver vores eneste spilforslag til Bundesliga kampen mellem Bayern vs. Frankfurt. 

Spil hos Youbet*