Borussia Dortmund - Augsburg odds: Fortsætter Bruun Larsen sin målstime?

12. februar 2020

Dortmund - Frankfurt: Fredagens Bundesliga kamp på Signal Iduna Park

Fredagskampen i Bundesligaen d. 14/2-2020 står mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt. Et møde mellem rækkens nummer tre og ni, hvor 11 point adskiller dem i tabellen. Det er altså en kamp mellem to hold, hvor der på papiret er en stor favoritrolle til Dortmund hjemme på Signal Iduna Park. Et sted, hvor holdet fortsat er ubesejret i Bundesligaen denne sæson med syv sejre og 3x uafgjort i sæsonens første 10 hjemmekampe. 

Bookmakeren bet365 har da også hjemmeholdet som favoritter her, når vi ser på odds på Dortmund vs. Frankfurt  Lige nu er odds 1.36 på Dortmund, 5.50 på uafgjort og odds 7.00 på Eintracht Frankfurt. Forneden ser vi på optakt og spilforslag til kampen, som har kick off kl. 20:30 fredag d. 14. februar, og kan ses direkte i TV hos TV3 Max.

Spil hos bet365*

Borussia Dortmund vs Eintracht Frankfurt optakt

Dortmund skal forsøge at rejse sig ovenpå to nederlag i træk, hvor die Schwarzgelben har lukket ikke færre end syv mål ind. Første tabte man 3-2 til Bremen i den tyske pokalturnering, inden det i sidste weekend blev til et 4-3 nederlag mod Leverkusen i en af sæsonens mest medrivende kampe, hvor holdene skiftevis var foran kampen igennem. Indtil 80. minut lignede det en sejr til Dortmund, men ved stillingen 3-2 fik Leverkusen vendt kampen til 4-3 på scoringer af Leon Bailey og Lars Bender. Nederlaget kostede dyrt for Dortmund i tabellen, hvor man på 3. pladsen nu har hhv. tre og fire point op til Leipzig og Bayern München på de øverste placeringer efter 21. spillerunder.

Dortmund har derfor i høj grad brug for alle tre point i fredagens møde med Frankfurt. Hjemmeholdet kan skelne til statistikkerne og se, at de seneste syv indbyrdes møder har kastet point af sig. Her er det blevet til fire Dortmund sejre, mens det tre gange er endt uafgjort. De seneste to møder, som begge er blevet spillet i Frankfurt, har Lucien Favres tropper dog måtte gå fra banen uden en sejr, hvor det er endt med resultaterne 1-1 og 2-2. 

Selvom Dortmund på papiret er store favoritter hos bookmakerne til at vinde fredag aften, møder de et Frankfurt hold, der er ubesejret i deres seneste fem kampe. Gæsterne kommer med to sejre i træk, efter man flot slog Leipzig ud af pokalen med en 3-1 sejr, inden man i weekenden vandt en knusende 5-0 sejr over Augsburg hjemme på Commerzbank-Arena i Frankfurt. Så selvom Die Adler ikke har vundet på Signal Iduna Park siden 2010, så bør der være en stor tro på, at det kan lade sig gøre denne gang. 

Dortmund må undvære Thomas Delaney, Julian Brandt og Marco Reus til skader. Især sidstnævnte er et markant fravær, som kunne ses i sidste weekend mod Leverkusen. Hos gæsterne står man uden Charles Aranguiz, Paulinho, Lars Bender og Julian Baumgartlinger. 

Spilforslag: Målrigt opgør på Signal Iduna Park

Kun i en af de seneste 14 møder mellem Dortmund og Frankfurt, er det lykkedes det gæstende hold at slippe afsted med alle tre point. Vi forventer heller ikke at se Frankfurt slippe fra Signal Iduna Park med alle tre point fredag aften. Dog bør gæsterne stå med fine kort på hånden for at få scoret, som de har gjort i otte af deres seneste 10 kampe på fremmede græs. Samtidig er de seneste otte indbyrdes møder mellem Dortmund og Frankfurt endt med mål i begge ender. 

Ser man på hjemmeholdets defensiv, er der også god grund til at tro på, at gæsterne finder vej til netmaskerne. Med syv indkasserede mål i de seneste to kampe, har defensiven vist sig meget skrøbelig hos de gulklædte. På den anden side har offensiven været særdeles velkørende, som vi har set det igennem hele sæsonen og med indkøbet af Erling Haaland, er der næsten garanti for mål fra hjemmeholdets side. 

Vi forventer derfor en målrig affære, og vi forsøger vi os af den grund, med et spilforslag på over 3,5 mål til odds 1.80 hos Bet365. Et spilforslag der er gået hjem i de seneste fem indbyrdes møder på Signal Iduna Park.  

Spil hos bet365*