Hertha Berlin mod Union Berlin

20. maj 2020

Berliner Derby - Hertha mod Union Berlin

Bundesligaen byder fredag aften på Berlin Derby når Herta er værter for Union Berlin. Tilbage i november to Union Berlin tre points med sig fra det første opgør i sæsonen. Nu mødes de så igen for første gang siden 2013 med Hertha Berlin på hjemmebane. Kampen har kick off fredag d. 22. maj 2020 kl. 20:30 og kan ses på Viaplay eller med livestream hos bookmakerne.

Bookmakerne har Hertha Berlin som favorit til sejren og ser vi hos Youbet giver den lige nu odds 2.30. En sejr til Union Berlin står til odds 3.10 mens en uafgjort giver pengene 3.40 igen.

Flere odds hos Youbet*

 

Ungt Berlin Derby

Når Hertha og Union Berlin tørner sammen i et lokal derby er det ikke forbundet med en stor historik. De to klubber har i betydningsfulde kampe kun stået over for hinanden i fem kampe. Fire gange har de spillet i 2. Bundesliga og en enkelt gang i Bundesligaen. Seneste møde mellem Hertha og Union fandt sted i indeværende sæson tilbage i november. Den kamp vandt Union med 1-0 foran 22.012 gæster på stadion. På trods af Hertha spiller på et væsentlig større stadion bliver det uden tilskuere på lægterne.

De to klubber ligger ikke kun geografisk tæt på hinanden, også i tabellen ligger de to Berliner klubber side om side. Hertha finder vi på 11. pladsen med 31 points mens Union er på 12. pladsen med 30 points.

Spilforslag: Hertha Berlin snupper sejr i målrig kamp

Union Berlin spillede i sidste spillerunde hjemme mod Bayern München. Kampen tabte Union Berlin meget forventelig, men blev på ingen måder kørt over, som ellers kunne have været ventet. Bayern tog en beskeden sejr på 0-2 med hjem til Sydtyskland.

Hertha Berlin spillede i sidste spillerunde på udebane mod Hoffenheim. Her blev det til en sejr til Hertha og noget overraskende blev det til en stor en af slagsen på hele 0-3.

Vi tror på Hertha vil forsøge, at fortsætte de gode takter fra i sær 2. halvleg og kommer stærkt fra start. Derfor er vi ude med hele tre spilforslag til kampen, som peger i retning af sejr til Hertha Berlin krydret med en del mål.

Hertha Berlin vinder første halvleg: Odds 2.85
Der scores over 1,5 mål i første halvleg: Odds 2.90
Hertha Berlin vinder kampen og der kommer samlet over 2,5 mål: Odds 3.50

Alle odds på spilforslag til kampen er fundet hos Youbet

Spil hos Youbet*