Mainz 05 mod RB Leipzig

21. maj 2020

Mainz 05 - RB Leipzig: Vind eller forsvind for gæsterne

Mainz og RB Leipzig tørner sammen søndag eftermiddag i 27. runde af Bundesligaen, når de to hold mødes på Opel Arena. Her skal hjemmeholdet forsøge at revanchere 8-0 lussingen, som de fik i det omvendte opgør tidligere på sæsonen. Der er kick off søndag d. 24. maj 2020 kl. 15:30, og kampen kan ses hos TV3 Sport og ViaPlay eller med livestream hos bookmakerne.

På papiret ligner det fortsat en svær kamp for Mainz, selvom de spiller på hjemmebane. Bookmakerne har stadigvæk ikke den store tiltro til at Mainz kommer til at overraske og hente point i søndagens møde. Der er i skrivende stund odds 6.50 på en hjemmesejr til Mainz hos Bet365, mens en sejr til RB Leipzig belønnes med odds 1.44. Uafgjort kan spilles til odds 4.50. Kan Leipzig holde fast i de andre tophold med tre point, eller får Mainz revanche ovenpå nederlaget tidligere på sæsonen? Vi kommer med vores bud på et spilforslag til kampen i optakten forneden.

Spil hos Bet365*

 

Kun tre point tæller for Yussuf Poulsen og co.  

RB Leipzig ser formentlig ikke tilbage på Corona nedlukningen med et smil, eftersom holdet inden det hele blev sat på pause, var inde i en forrygende form, der bød på syv kampe i streg uden nederlag. Weekendens 1-1 kamp mod Freiburg viste i hvert fald, at Leipzig spillerne har opbygget sig noget rust, der skal spilles væk ovenpå to måneders pause. Spillet var i store perioder en tam fornøjelse, og selvom Yussuf Poulsen og resten af Leipzig mandskabet producerede over 20 skud i kampen, var det ikke ufortjent at Freiburg hentede det ene point med hjem fra Red Bull Arena.

Pointtabet har lagt pres på Leipzig, der som det eneste af topholdene ikke fik fuldt udbytte i weekenden. De tabte point betyder, at Leipzig har måtte se sig overhalet af Mönchengladbach, og nu har syv point op til Bayern München på førstepladsen. Dermed er der heller ikke råd til flere pointtab i de sidste otte runder, hvis drømmen om det første Bundesliga trofæ skal blive en kendsgerning. 

Die Roten Bullen er store favoritter, når de løber ind på banen mod Mainz. Hjemmeholdet leverede godt nok et flot comeback mod Köln i weekenden, hvor 0-2 blev vendt til 2-2 i den sidste halve time. Alligevel er det et Mainz hold, der kæmper med tingene i bunden af tabellen, hvor de er placeret som nummer 15, kun en placering over stregen. Søndagens møde mod Leipzig bør blive en vanskelig kamp for hjemmeholdet, når man tænker tilbage på 8-0 afklapsningen i Leipzig tidligere på sæsonen. Samtidig må Mainz undvære deres tilskuere som 12. mand, idet kampene i Bundesligaen fortsat bliver spillet uden tilskuere. 

 

Spilforslag: Mange mål venter på Opel Arena 

Selvom Leipzig tabte et vigtig skridt i toppen af tabellen sidste weekend, så er Julian Nagelsmanns tropper fortsat ubesejret i deres seneste otte kampe i Bundesligaen. Samtidig er det kun blevet til et nederlag i de seneste otte udebanekampe, og det vidner om en stærk mentalitet hos den storsatsende klub. Vi forventer også at det bliver gæsterne, der kommer til at være spilstyrende og jagte de tre point søndag eftermiddag på Opel Park. 

Samtidig bør der være gode chancer for et opgør med mange mål. Med 63 mål er Leipzig det tredjemest scorende hold i sæsonens Bundesliga, hvor især Timo Werner har set skarp ud med 21 mål, som kun er overgået af Robert Lewandowski (26). Ser man på Mainz, så har de tilladt hele 55 mål imod sig, hvilket kun er overgået af Werder Bremen. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på RB Leipzig sejr og over 3,5 mål til odds 2.87 hos Bet365. Spillet er fundet ved byg-selv væddemål. Vores andet spilforslag til opgøret peger i dansk retning. Her forsøger vi os med et spilforslag på Yussuf Poulsen gentager sidste weekends bedrift og kommer på tavlen. Der er odds 2.25 på at danskeren scorer i løbet af opgøret.

Spil hos Bet365*