Schalke 04 mod Augsburg

21. maj 2020

Schalke 04 - Augsburg: Kriseramt møde på Veltins Arena

Søndagens tidlige Bundesliga kamp står mellem Schalke 04 og Augsburg på Veltins Arena. Her skal begge hold forsøge at rejse sig ovenpå en skidt periode, der for hjemmeholdets vedkommende har budt på nul sejre i deres seneste syv kampe, mens gæsterne har tabt fem af deres seneste seks kampe.  

Kampen har kick off søndag d. 24. maj 2020 kl. 13:30 og kan ses hos Viasat på TV3 Sport eller Viaplay. Kampen kan også følges med livestream hos bookmakerne.

Bookmakerne forventer et tæt opgør, hvor det meget vel kan blive de små marginaler, der i sidste ende bliver afgørende for, hvilken vej kampen tipper. Der er i skrivende stund odds 2.00 på en sejr til Schalke 04 hos LeoVegas, mens en udesejr står til odds 3.95. Uafgjort kan spilles til odds 3.30. Nederst på siden kommer vi med vores bud på spilforslag til kampen.

Spil hos LeoVegas Sport*

 

Schalke 04 - Augsburg optakt: Kriseramte mandskaber jagter sejr  

Både Schalke 04 og Augsburg har hårdt brug for en sejr, når de løber ind på banen søndag eftermiddag. For hjemmeholdets vedkommende startede man 2020 rigtig skidt, og derfor lignede Corona pausen ellers en kærkommen tidspunkt for David Wagner og Schalke stablen til at få samlet spillerne igen. Den ekstra virker dog ikke til til at have hjulpet de blåklædte ud af krisen, tværtimod fik krisetegnene et nyt friskt pust, da holdet i weekenden tabte med hele 4-0 til Dortmund. 

Nederlaget betyder, at Schalke nu er uden sejr i deres seneste otte kampe i Bundesligaen. Dermed er en flot sæsonstart i stedet formøblet til en placering som nummer otte, hvor europæisk fodbold i næste sæson efterhånden ser svært ud. Derfor står manager David Wagner også overfor en stor opgave, hvis han skal være i stand til at samle og løfte Schalke spillerne igen til det niveau, der blev vist i efteråret. Til søndagens møde, kan hjemmeholdet kan dog glæde sig over, at gæsterne fra Augsburg også har gang i en skidt run, der har sendt dem tæt på nedrykningsstregen. 

The Bavarians har tabt deres seneste fire kampe i Bundesligaen, hvor det i weekenden blev til et 2-1 nederlag til Wolfsburg på eget græs. Nederlaget betyder at Augsburg står noteret for 27 point - fire mere end Düsseldorf der er placeret under stregen. Med otte runder igen er gæsterne derfor ikke sikre på noget som helst endnu, og tre point mod Schalke vil derfor lune gevaldigt i tabellen.

Første indbyrdes møde i sæsonen mellem Schalke og Augsburg endte med en 3-2 sejr til Schalke. De to hold har stået overfor hinanden 18 gange før, og her er det Schalke med den klart bedste statistik. Kun en gang, tilbage i 2015, er det lykkedes Augsburg at vinde, mens Schalke står noteret for 10 sejre. 

 

Spilforslag: Fysisk opgør ender med mange kort og mål 

Schalke vil på papiret i langt de fleste tilfælde være favoritter hjemme på Veltins Arena, når de står overfor Augsburg. Omstændighederne taget i betragtning med hjemmeholdets form og de manglende tilskuere på lægterne gør dog, at 1-tallet ikke frister os, selvom oddset i dagene op til kampstart har været stødt stigende. 

Vi spår i stedet et målrigt opgør. Selvom det er Die Knappen der har haft det indbyrdes overtag, har spillet i de seneste kampe ikke set godt ud hos hjemmeholdet. Derfor forsøger vi os i stedet med et spil på over 2,5 mål til odds 1.88. Vores andet spilforslag bliver et spil på at der falder mindst fire kort i opgøret. Begge hold gik over linjen i sidste weekend og med to mandskaber, der for alt i verdenen ikke kan tåle at tabe her, forventer vi mange fysiske dueller, der kan kan udløse mange gule kort. Det seneste møde mellem Augsburg og Schalke endte med hele otte gule kort. Derfor forsøger vi os med over 3,5 kort til odds 2.38 hos LeoVegas.   

Spil hos LeoVegas Sport*