Schalke 04 mod Werder Bremen

28. maj 2020

Schalke 04 - Werder Bremen: Kan hjemmeholdet hente deres første sejr siden januar?

Lørdag eftermiddag mødes Schalke 04 og Werder Bremen på Veltins Arena, hvor der er vigtige point på spil for begge hold. For Schalke handler det om at komme ud af en dyb krise, der nu har budt på 10 kampe i træk uden sejr, mens gæsterne kæmper for at undgå nedrykning. Kampen har kick off lørdag d. 30. maj 2020 kl. 15:30 og kan ses hos Viasat på Xee eller Viaplay. Kampen kan også følges med livestream hos bookmakerne.

Bookmakerne forventer et tæt opgør, hvor det meget vel kan blive de små marginaler, der i sidste ende bliver afgørende for, hvilken vej kampen tipper. Der er i skrivende stund odds 2.55 på en sejr til Schalke 04 hos LeoVegas, mens en udesejr står til odds 2.85. Uafgjort kan spilles til odds 3.30. Får David Wagner og Schalke en tiltrængt sejr, eller sætter gæsterne et nyt søm i kisten hos det kriseramte hjemmehold? Nederst på siden kommer vi med vores bud på spilforslag til kampen.

Spil hos LeoVegas Sport*

 

Schalke 04 - Werder Bremen optakt: Pres på begge mandskaber 

Både Schalke 04 og Werder Bremen har hårdt brug for de tre point, når de løber ind på banen lørdag eftermiddag. For Schalkes vedkommende har 2020 indtil videre været en lang ørkenvandring, hvor holdet har formøblet en plads i toppen af tabellen til en midterplacering, hvor drømmene om europæisk fodbold i næste sæson hænger i en tynd tråd. 

Schalkes træner David Wagner har set sit mandskab gå fra banen uden en eneste sejr i de seneste 10 kampe. Faktisk skal vi tilbage til d. 17. januar for at finde den seneste sejr til Schalke i Bundesligaen. Onsdag aften lignede det ellers længe fuld udbytte, da McKennie i 2. halvleg sendte holdet i front mod Zanka og co. fra Düsseldorf. En 1-0 føring blev dog sat styr over styr med to mål fra hjemmeholdets side, og dermed kunne die Königsblaue sætte tredje nederlag i træk i banken. 

Nederlaget betyder at Schalke er dumpet ned på en 9. plads, hvor der er fem point op til Wolfsburg, som ligger på 6. pladsen, der giver adgang itl europæisk fodbold i næste sæson. Med seks spillerunder tilbage, er det derfor vind eller forsvind for de blå, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at spille udenfor de tyske grænser efter sommerferien. 

Hos gæsterne er der også pres på inden lørdagens kamp. Her skal der med stor sandsynlighed point i banken, hvis der skal holdes liv i drømmen om at undgå nedrykning. Med seks point op til den rigtige side af stregen er det efterhånden sidste udkald for Werder Bremen, der måtte sande onsdag aften, at det ikke ligefrem blev nemmere med Düsseldorfs sejr over netop Schalke, der nu har isoleret gæsterne på 17. pladsen. Selvom det er blevet til fire point i de seneste to kampe for de grønblusede, så skal der efter alt at dømme mange sejre i banken i de sidste kampe, hvis den ikke skal stå på 2. Bundesliga næste sæson. 

Schalke vandt det omvendte opgør med 2-1 tidligere på sæsonen, mens det ellers har været Werder Bremen der har haft det indbyrdes overtag med fire sejre i træk inden det møde. Når det går løs på lørdag må Schalke undvære Suat Serdar, Omar Mascarell og Benjamin Stambouli. Hos gæsterne mangler man Niclas Füllkrug, Kevin Möhwald og Claudio Pizarro. Derudover må Milos Veljkovic se til fra tribunerne med karantæne. 

 

Spilforslag: Åben affære kan ende i målfest 

Kommer Schalke ud af klubbens krise, eller fortsætter Werder Bremen de lovende takter og henter en sejr på Veltins Arena? Ud fra et kig på formbarometret er der ikke meget der taler til hjemmeholdets fordel, hvor David Wagner efterhånden må sidde på et brandvarmt trænersæde. 

Det bør blive en tæt affære her, men ingen af holdene kan for alvor stille sig tilfreds med et point, når man tager højde for deres placering i tabellen. Derfor forventer vi også et opgør, hvor begge hold vil jagte sejren, selvom vi kommer langt hen i kampen. Det kan åbne op for en spændende kamp, hvor vi satser på at der kommer mange mål. Otte af de seneste 10 indbyrdes møder er budt på mindst tre scoringer og i vores øjne ligner det et spil, der sagtens kan gå hjem igen lørdag eftermiddag. Vores spilforslag til kampen bliver derfor over 2,5 mål til odds 2.00 hos LeoVegas Sport. 

Spil hos LeoVegas Sport*