Tysk Super Cup 2019: Dortmund vs Bayern München odds og spilforslag

25. maj 2020

Spilforslag med højt odds på Dortmund mod Bayern München

Dortmund jagter Bayern München og kan med en sejr skabe spænding i Bundesligaen. Kampen mellen de to store tyske giganter kan du følge på TV3 plus, Viaplay eller med livestream hos bookmakerne. Bliv klædt på til tirsdagens store kamp fra den bedste tyske liga med kampstart kl. 18:30

Bayern München er af bookmakerne gjort til ret store favoritter. Der gives kun odds 1.85 på en sejr til sydtyskerne mens der er odds 4.25 på uafgjort og odds 3.70 på en sejr til Dortmund

Flere odds hos Youbet*

 

Dortmund kan bringe spænding i Bundesligaen

Bayern München fører Bundesligaen med 61 points og Dortmund er nærmeste forfølger med 57 points. Ender det med en sejr til Bayern kan mesterskabet næsten være afgjort. Bayern så have et forspring på syv points og med kun seks spillerunder tilbage ligner de tyske mestre.

Omvendt vil det blive helt åbent hvis Dortmund kan trække sejr ud af kampen med en sejr og tre points. Der vil så kun være et enkelt points der skiller de to hold ad.

Selv efter Coronakrisen præg på fodbolden og ikke mindst omgivelserne har begge hold gjort deres pligt og vundet de to første kampe. Dortmund vandt hele 4-0 hjemme over Schalke og spillede i weekenden 0-2 på udebane mod Wolfsburg. Bayern München vandt på udebane med 0-2 over Union Berlin og vandt senest 5-2 over Frankfurt.

Ifølge de oplysninger vi har i skrivende stund må begge hold se bort fra fire spillere, som sidder ude med skader. For Dortmund er det, Reus, Schultz, Witsel og Zagadou. Hos Gæsterne er det Alcantara, Coutinho, Sule og Tolisso.

 

Spilforslag: Mange mål og hjemmesejr

Vores spilforslag til Dortmund mod Bayern München bliver på en Dortmund sejr. En sejr i en kamp med masser af mål.

Der er mål i de to hold. Offensivt har begge hold en velsmurte målmaskine. Profilerne som kan levere mål står nærmest i kø med spillere som Haaland og Guerreiro for Dortmund og Lewandowski og Müller hos Bayern.

På papiret kan det nærmest kun ligne en kamp med mange mål og så Dortmund er vel egenlig heller ikke så langt efter Bayern, at det kan retfærdiggøres med så højt et odds på hjemmesejren. Med de høje odds på Dortmund er det fristende, at se på de spilmuligheder i den retning.

Vi snupper en sejr til Dortmund krydret med over 3,5 mål i kampen til odds 7.00 hos Youbet

Spil hos Youbet*