Werder Bremen mod Leverkusen

18. maj 2020

Werder Bremen - Leverkusen

Werder Bremen oplever på alle måder hårde tider, og at de skal starte op mod Leverkusen gør ikke situationen bedre. Det er bund mod top i den sidste kamp for denne spillerunde i Bundesligaen. Kampen mellem Werder Bremen og Leverkusen fløjtes i gang mandag d. 18/5 kl. 20:30. Kampen kan ses hos Viasat eller med livestream hos bookmakerne.

Inden Bundesligaen lukkede ned, var Leverkusen i forrygende form og hos bookmakeren Youbet, er de også store favoritter med odds 1.66 til at vinde over Werder Bremen. Der er odds 4.90 på en hjemmesejr og 4.35 på x'et.

Spil hos Youbet*

 

Bremen med skader mod Leverkusen

Man skulle næsten ikke tro det var muligt, men på trods af to måneders Corona-pause har Werder Bremen stadig en del skader i truppen. Det drejer sig om Ludvig Augustinsson, Niclas Fullkrug, Claudio Pizzaro og Kevin Mohwald. Ikke nok med skaderne, må hjemmeholdet også undvære den faste midtbane mand Davy Klassen, som sidder over med karantæne.

Werder Bremen ligger næstsidst, og alle de nærmeste konkurrenter fik et point i denne spillerunde. Werder har dog en lille fordel da de med dagens kamp og en tidligere udsat kamp har spillet to kampe færre end de nærmeste konkurrenter. Werder Bremen har i skrivende stund fem points op til Düsseldorf på play-off pladseringen og ni points op til Mainz på 15. pladsen, som giver sikker overlevelse en sæson mere.

Som nævnt før, har Leverkusen gang i en fin sæson, og spillede sig til rigtig gode resultater før Coronakrisen indtraf og lagde fodbold ned. Dortmund blev besejret med 4-3, Union Berlin 2-3 på udebane, Augsburg blev sendt hjem med 2-0, Frankfurt med 4-0 og i den direkte duel om Champions League pladsen blev det til 1-1 ude mod RB Leipzig.

Netop RB Leipzig spillede i weekenden hjemme mod Freiburg. Her scorede Yussuf Poulsen for Leipzig, men det var ikke nok og kampen endte 1-1. Dermed kan Leverkusen med en sejr i aften komme helt op og bide Leipzig i knæhaserne. Med en sejr til Leverkusen over Werder Bremen vil der kun være et point mellem Leipzig og Leverkusen i kampen om fjerde pladsen.

 

Spilforslag: Leverkusen fortsætter hvor de slap

Det er svært, at finde gode argumenter for, at Werder Bremen skal vinde denne kamp mod Leverkusen. Holdet scorer næsten ingen mål og så vinder man ikke fodboldkampe. Krydret med skader og karantæner, virker det helt umuligt, at de skal kunne spille bare lige op mod et rigtig stærkt Leverkusen hold. Et Leverkusen hold, som lørdag kunne se Leipzig smide dyre points væk.

Leverkusen er bestemt ikke umulige, at hamle op med defensivt, men Werder virker bare ikke som holdet, der kan profitere på den mulighed. Omvendt scorer Leverkusen mange mål, og det kan bestemt ikke udelukkes, at gæsterne tager en sejr med mere end et enkelt mål. Vi snupper et spilforslag på Leverkusen sejr med 1-0 handicap til odds 2.60 hos Youbet.

Spil hos Youbet*