Wolfsburg fans (shutterstock)

21. maj 2020

Wolfsburg - Dortmund: Topkamp fra Bundesligaen

Der er hele fem kampe på programmet lørdag i Bundesligaen, hvor et af de mest interessante opgør finder sted på Volkswagen Arena. Her får Wolfsburg besøg af Thomas Delaney og Borussia Dortmund. Mødet mellem rækkens nummer to og seks spilles for lukkede døre, men der bør alligevel være gode chancer for fight og spænding, når begge hold jagter vigtige point i tabellen. Kampen har kick off lørdag d. 23. maj 2020 kl. 15:30 og kan ses hos Viasat på Xee eller Viaplay. Kampen kan også følges med livestream hos bookmakerne.

Ikke overraskende har bookmakerne gjort gæsterne fra Borussia Dortmund til favoritter. En sejr til gæsterne belønnes med odds 1.74 hos Youbet, mens der er odds 4.55 på en sejr til Wolfsburg. Uafgjort kan spilles til odds 3.95. Løber hjemmeholdet afsted med en overraskende sejr, eller kan Dortmund hente alle tre point og holde snor i Bayern? Vi kommer med vores bud på et spilforslag til kampen i optakten forneden.

Flere odds hos Youbet*

 

Wolfsburg - Dortmund optakt: Der BVB med indbyrdes overtag 

Når Wolfsburg går på banen lørdag eftermiddag, er det i jagten på deres første sejr over Dortmund siden en pokalsejr tilbage i 2015. Siden har de to hold mødt hinanden ni gange, hvor Die Schwarzgelben er løbet afsted med sejren otte gange. Dermed er der også revanche på spil for Wolfsburg, der i denne sæson fortsat er med i kampen om de europæiske placeringer. Hjemmeholdet er placeret på en 6. plads med 39 point. Kun to point efter ligger både Schalke og Freiburg og ånder Wolfsburg i nakken, derfor er der meget på spil hos hjemmeholdet, der i sidste uge lagde godt fra land efter lockdown perioden med en 2-1 sejr over Augsburg. 

Også gæsterne fik en flot start ovenpå den ufrivillige Corona pause. Her blev det til en sejr på 4-0 i Ruhr derbyet mod Schalke, hvor den unge komet Erling Haaland, igen igen fristes man til at sige, kom på måltavlen. Den kun 19 årige angriber har dermed scoret 10 mål i hans første ni kampe i Bundesligaen, siden hans skifte i vinters. Dermed ligner Haaland også et godt bud på en målscore hos gæsterne, hvis de kommer på tavlen lørdag eftermiddag. Sejren betyder at Dortmund fortsat holder snor i Bayern, der fortsat er fire point foran i tabellen, mens forspringet ned til Mönchengladbach og Leipzig er på hhv. to og tre point.  

Gæsterne har for vane at score, når de løber på banen mod Die Wölfe. Således er det kun blevet til et clean sheet for Wolfsburg i de seneste 24 opgør mod Dortmund. Tidligere på sæsonen, tilbage i november måned stod de to hold overfor hinanden på Signal Iduna Park foran 80.000 tilskuere, hvor Dortmund hente en sikker 3-0 sejr.  

 

Spilforslag: Dortmund løber afsted med alle tre point i målrigt opgør 

Borussia Dortmund viste ingen nåde mod Schalke, selvom holdet spilede for et mennesketomt Signal Iduna Park. Dermed har gæsterne budt Bayern op til dans, inden de sidste 8. runder løber af stablen i Bundesligaen. Med fire point op til de forsvarende mestre har Dortmund ikke råd til at smide mange point i de resterende kampe, og derfor bør gæsterne også kommet meget motiveret ud til denne kamp. Selvom Wolfsburg på papiret er et af de bedre mandskaber, så bør de alligevel få det svært uden tilskuere på lægterne. 

Vi spår et målrigt opgør, hvor gæsterne løber afsted med alle tre point. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på Borussia Dortmund vinder kampen og der kommer samlet over 2,5 mål til odds 2.30 hos Youbet. Vores andet spilforslag til opgøret bliver Erling Haaland til at komme på måltavlen som den første spiller til odds 3.20. Den unge stjerne stod for første mål i sidste weekend mod Schalke, og vi ser det ikke som utænkeligt, at det sker igen mod Wolfsburg.  

Spil hos Youbet*