Annonce:
Bayern München vs Paris Saint Germain

5. april 2021

Bayern München - PSG: Sidste års CHL finalister mødes på Allianz Arena

Bayern München - PSG
Kampstart:
Onsdag d. 7. april kl 21:00
TV:
TV3 Sport
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
1.86 3.90 3.75

Spil hos Bet365*

 

FC Bayern München vs Paris Saint Germain optakt

Den står på en gentagelse af sidste års Champions League finale, når Bayern München og PSG tørner sammen i årets kvartfinaler. Det første møde finder sted onsdag aften på Allianz Arena i et opgør, hvor gæsterne fra Paris på forhånd er spået en svær kamp.

Bayern München og PSG har stået overfor hinanden ni gange tidligere i historien i europæisk sammenhæng. Her er det franskmændene der har den bedste statistik med fem sejre, mens Bayern München har vundet fire gange. Det sidste møde var finalen sidste år i Champions League, hvor Bayern München sikrede sig klubbens 6. titel i turneringen med en 1-0 sejr. Målet blev sat ind af den tidligere PSG spiller Kingsley Coman i det 59. minut. 

På trods af at have haft det svært mod PSG igennem tiderne, så har Bayern München vundet tre af de seneste fire indbyrdes møder på tysk grund mod franskmændende (V3-U0-T1). Den eneste undtagelse var i 1994 i klubbernes første møde, hvor PSG vandt med 1-0. 

Juan Bernat og Eric Maxim Choupo-Moting har både repræsenteret Bayern München og Paris Saint Germain i Champions League. Også Kingsley Coman og Tanguy Kouassi har spillet i begge klubber, mens Carlo Ancelotti er den eneste manager, der har stået i spidsen for begge klubber. 

FC Bayern München  

Kun Real Madrid (13) og AC Milan (7) har hentet flere trofæer i Champions League end det er tilfældet med Bayern München. Tyskerne er forsvarende mestre i turneringen efter deres triumf over netop PSG i sidste sæson. Lykkedes det dem at forsvare titlen, vil de være den kun anden klub i historien efter Real Madrid (2015/16, 2016/17, 2017/18)  der har formået det siden Champions Leagues indførelse i 1994. 

Bayern München har stået overfor fransk modstand i knockout-fasen fem gange tidligere. De fire af gangene er det endt med videre avancement, mens den eneste undtagelse var i 1969/70, hvor man tabte med samlet 3-2 til St. Etienne i Champions Cup. 

I de seneste 10 kampe hvor Bayern München har stået overfor fransk modstand i Champions League er det endt med ni sejre (V9-U0-T1). Her var den eneste undtagelse i 2017, hvor PSG vandt med 3-0 i gruppespillet på hjemmebane. 

Normalt har Bayern München også haft overtaget mod deres modstandere, når de har spillet i kvartfinalerne. Tyskerne har således avanceret fra otte af deres seneste ni kvartfinaler, hvor den eneste undtagelse var mod Real Madrid i 2016/17. De seneste tre hold der har slået Bayern München ud i kvartfinalerne (AC Milan (2006/07), FC Barcelona (2008/09) og Real Madrid (2016/17)) har alle sidenhen vundet turneringen. 

Bayern har vundet 21 af deres seneste 22 europæiske kampe, hvor den eneste undtagelse faldt mod Atletico Madrid (1-1 d. 1. december 2020). Hjemme på Allianz Arena er man ubesejret i sine seneste 32 kampe på tværs af alle turneringer (V28-U4-T0) siden et 2-1 nederlag mod Leverkusen d. 30. november 2019. De mange sejre betyder også, at Bayern München står med gode kort på hånden for at vinde klubbens 9. Bundesliga trofæ i træk, idet man har udbygget et forspring på syv point ned til Leipzig på andenpladsen. 

Bayern München må undvære deres topscorer i Robert Lewandowski, der sidder ude med en skade. 

Paris Saint Germain

PSG fik ikke nogen god optakt til onsdagens møde, da de tabte med 1-0 hjemme til Lille i Ligue 1. Dermed må de ellers så sejrsvante spillere fra PSG se førstepladsen blive overtaget, hvilket har bragt noget uventet spænding i den franske liga, hvor der resterer syv kampe. 

I europæisk sammenhæng kan franskmændene dog glæde sig over at have en god statistik mod tyske modstandere. Således har PSG stået overfor tysk modstand tre gange tidligere i knock-out fasen, hvor man har spillet sig videre alle tre gange. I 2008/09 besejrede man Wolfsburg med samlet 5-1, mens man vandt med 6-1 over Leverkusen i 2013/14 og senest med 3-2 over Dortmund i sidste sæson af Champions League. 

Paris klubben har aldrig tidligere vundet Champions League. Deres eneste europæiske triumf skete i 1995/96 hvor de vandt Cup Winners Cup (UEFA pokalvindernes turnering) efter en 1-0 sejr over Rapid Wien i finalen. 

PSG må undvære Leandro Paredes. Neymar, Idrissa Gueye, Layvin Kurzawa og Marco Berratti vil alle ryge i karantæne, hvis de trækker et gult kort i München. 

Spilforslag til Bayern München vs PSG odds

Det er på papiret lidt af en lækkerbisken der venter os onsdag aften med mødet mellem Bayern München og Paris Saint Germain. De to finalister fra sidste års finale er igen blandt favoritterne i år, hvor begge hold har buldret afsted. PSGs samlede sejr over Barcelona i sidste runde vidner om, at man ikke må undervurdere franskmændende, selvom de har haft store udsving i præstationerne i den franske Ligue 1. 

Hvor stort et fravær bliver Robert Lewandowski for Bayern München? Den polske målmaskine har været vigtig for Bayerns offensiv igennem flere sæsoner, men weekendes sejr over Leipzig i Bundesligaen vidner om, at Flick og Co. også godt kan sætte holdet op uden ham. Vi forventer der bliver fart over feltet og mange målchancer når man ser på holdenes offensive kvaliteter. Selvom Bayern München er favoritter til at løbe med sejren, så har PSG scoret i 42 af deres seneste 43 Champions League kampe, hvilket gør vi har svært ved at se Bayern holde nullet. Omvendt er det også svært at forestille sig, at PSG er i stand til at holde Bayern Mûnchen fra mål på Allianz Arena. 

Tre af de seneste fire indbyrdes møder er endt med mindst tre scoringer, og en gentagelse bør ligge og vente onsdag aften. Vi forsøger os med et spilforslag på Over 2,5 mål + Begge hold scorer til odds 1.80 hos bet365.dk. 

Spil hos Bet365*

Annonce:
Annonce: