FC Midtjylland vs Celtic optakt

26. juli 2021

FC Midtjylland - Celtic optakt: Returkampen i CL kvalifikationen

FC Midtjylland og Celtic spillede 1-1 i den første kamp i Glasgow i 2. runde af Champions League-kvalifikationen, og FCM har dermed gode chancer for at avancere til næste runde, selv om reglen om udebanemål ikke længere er i spil. Læs FC Midtjylland vs Celtic optakt med bud på startopstillinger og spilforslag til odds på FCM vs Celtic.

FC Midtjylland fik 1-1 med hjem fra besøget hos Celtic takket været Evanders frisparksperle, og siden da har FCM leveret sæsonens hidtil bedste præstation mod AaB i lørdagskampen i Superligaen som Ulvene vandt 1-0 i Aalborg. Celtic har derimod stadig ikke taget hul på sæsonen i Skotland, og siden mødet med FCM er de blevet rundbarberet i en testkamp mod West Ham med 2-6.

Umiddelbart ligner det, at der er gode chancer for midtjysk avancement i Champions League-kvalifikationen, når FC Midtjylland skal op mod Celtic i returkampen på Heden onsdag aften. Læs mere om kampen i vores FC Midtjylland - Celtic optakt forneden.

Spil hos bet365*

FC Midtjylland - Celtic optakt

 

Odds på FC Midtjylland - Celtic

FC Midtjylland - Celtic
CL kvalifikation: 2. runde
Kampstart:
Onsdag d. 28. juli kl 19:45
TV:
3+
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
2.30 3.50 2.90
Over/Under 2,5 mål
1.95 - 1.85
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til FC Midtjylland - Celtic odds

Celtic ser ikke ud til at være et godt sted på nuværende tidspunkt, men måske bliver det bedre når sæsonen begynder i Skotland. Det gør den dog først i den kommende weekend, og status for Celtic er lige nu, at de kæmper med at få spillet til at hænge sammen. Senest fik de altså klø af West Ham med hele 6-2.

FC Midtjylland leverede en noget nær helstøbt indsats mod AaB i weekenden, og de fik dermed tanket masser af selvtillid inden returkampen mod Celtic. Defensivt så det solidt ud med den nye mand Juninho i det centrale forsvar med Sviatchenko, og det makkerpar bliver formentlig kun stærkere efterhånden som de spiller flere kampe sammen.

FC Midtjylland må desværre undvære Anders Dreyer med karantæne, men Bo Henriksen har masser af strenge at spille på i offensiven. Vi tror det ender med en FC Midtjylland-sejr onsdag aften, som dermed kan gøre sig klar til at møde PSV i næste runde (medmindre Galatasaray kan få vendt et 1-5 nederlag til samlet avancement).

Vi spiller FCM til odds 2.30 og gætter på 2-1 til FCM som kampens resultat.

Spil hos bet365*

 

FC Midtjylland optakt

Bo Henriksen var ovenud tilfreds med sit mandskabs præstation i 1-0 sejren i Aalborg i weekenden, og det var da også en komplet præstation rent defensivt. Måske kunne man have ønsket sig lidt mere i den anden ende af banen, men en sejr og et clean sheet er bestemt noget der kan bygges videre på. Det samme sagde anfører Erik Sviatchenko til TV3 Sport efter sejren:

"Jeg synes, vi er rigtigt gode i vores distance på holdet. Vi spiller en ny formation, som jeg synes, vi spiller til UG. Vi har nogle momenter på bolden, som er helt fantastiske. Vi har mulighed for at Paulinho scorer, da vi tiki-taka'er den igennem, og det er det, der sker nogle gange, når man gerne vil det og tror på hinanden, og det er det, vi ser i dag", sagde Sviatchenko og tilknyttede også en kommentar til samarbejdet med den nye makker i det centrale forsvar, brasilianske Juninho:

"Når man har nye spillere med, så søger man at få en helstøbt indsats, og jo hurtigere den kommer, jo bedre følelse får man, og den får vi i dag, hvor vi ser rigtigt gode ud over 90 minutter. Det er startskuddet på en sæson, der skal blive til noget rigtig stort, så det er fantastisk at vinde heroppe og holde clean sheet."

Efter nederlaget i sæsonpremieren til OB er FC Midtjylland kun blevet bedre og bedre i de to efterfølgende kampe mod Celtic og AaB. Det skal blive spændende at se, om de kan tage endnu et skridt mod en stor sæson med Champions League gruppespil, når de onsdag aften byder Celtic op til dans.

 

Celtic optakt

Efter ni skotske mesterskaber i træk er Celtic detroniseret i Skotland, hvor Rangers i sidste sæson vandt mesterskabet i sikker stil. Derfor er der kommet ny cheftræner til, og der er hentet nye ansigter til spillertruppen. Det ser dog ikke ud til at give pote endnu, for Celtic har i pre-season leveret nogle sløje præstationer. 

Før den første kamp mod FC Midtjylland tabte Celtic med 0-1 til Preston i en testkamp, og det var også skuffende for skotterne, at de ikke formåede at slå FC Midtjylland i hjemmekampen for en uge siden. Værre blev det dog i den seneste testkamp mod Premier League-mandskabet West Ham, som knuste Celtic med 6-2. Det var selvfølgelig kun en testkamp, men bekymrende er det dog alligevel for Celtic.

De kom foran 1-0 mod West Ham allerede efter otte minutter ved Callum McGregor, men stillingen ved pausen var 3-1 i engelsk favør. I anden halvleg fortsatte problemerne for Celtic, som ellers startede bedst efter pausen. De fik også reduceret til 2-3 ved Ryan Christie, men i en næsten tro kopi af første halvleg, vandt West Ham også anden halvdel af kampen med 3-1. I alt 6-2 og dermed en elendig optakt til kampen mod FC Midtjylland i Herning.

 

Startopstillinger: FC Midtjylland vs Celtic

Her ses vores forventede startopstillinger i FC Midtjylland - Celtic onsdag d. 28. juli 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

FC Midtjylland har Anders Dreyer i karantæne, og det samme har Nir Bitton hos Celtic efter de to spillere så rødt i den første kamp.

De endelige FC Midtjylland vs Celtic startopstillinger bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

FC Midtjylland
(Forventet)
Celtic
(Forventet)
Jonas Lössl Vasilios Barkas
Henrik Dalsgaard Anthony Ralston
Erik Sviatchenko Stephen Welsh
Juninho Carl Starfelt
Paulinho Greg Taylor
Joel Andersson Isamaila Soro
Evander Callum McGregor
Mikael Anderson Liel Abada
Awer Mabil David Turnbull
Pione Sisto Ryan Christie
Junior Brumado Odsonne Edouard

Spil hos bet365*