Inter vs Real Madrid

14. september 2021

Inter - Real Madrid optakt: Mål i vente på San Siro i Milano?

Inter og Real Madrid er for andet år i træk i gruppe sammen i Champions League. Onsdag d. 15. september 2021 mødes de i første spillerunde af CL 2021/22. Læs optakt til Inter vs Real Madrid her!

Real Madrid og Inter har mødt hinanden 18 gange før i de europæiske turneringer. I Champions League sammenhæng er det andet år i træk de to klubber er i gruppe sammen i gruppespillet. I sidste sæson var de nemlig også parret sammen i grupperne, i øvrigt sammen med Shakhtar Donetsk som også er i deres gruppe i denne sæson. Før sidste sæson havde Inter og Real Madrid ikke været i samme gruppe i Champions League siden 1998. 

I sidste sæson vandt Real Madrid begge opgør mod Inter; 3-2 i Spanien og 2-0 i Italien. Forud for Real Madrids sejr i Milano i sidste sæson, har spanierne ikke vundet ude mod Inter i de sidste syv kampe på San Siro. De syv tidligere opgør havde kastet fem Inter-sejre og to uafgjorte af sig. Real Madrid havde ikke undgået nederlag mod Inter i Milano siden 1983, hvor de to hold spillede 1-1.

Dette er et opgør som emmer af historie. De to traditionsrige klubber har stået overfor hinanden mange gange, og faktisk er Real Madrid den modstander, som Inter har mødt flest gange i de europæiske turneringer. Onsdag aften skrives et nyt kapitel i historien om Inter vs Real Madrid, og spørgsmålet er, hvem af de to som kommer bedst fra start i årets Champions League.

Spil hos bet365*

Inter - Real Madrid optakt

Se også:

 

Odds på Inter vs Real Madrid

Inter - Real Madrid
Champions League 2021/22
1. runde
Kampstart:
Onsdag d. 15. september kl 21:00
TV:
TV3 Sport
Dommer:
Daniel Siebert (TYS)
Assistenter:
Rafael Foltyn (TYS)
Christian Gittelmann (TYS)
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
2.37 3.60 2.80
Over/Under 2,5 mål
1.66 - 2.20
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Inter - Real Madrid odds

Spilforslag:

Real Madrid har en god statistik mod italienske modstandere med 12 sejre i deres 13 seneste kampe mod klubber fra Støvlelandet. Det inkluderer to sejre over Inter i sidste sæsons CL. Samtidig har de en særdeles erfaren og succesfuld CL-træner i Carlo Ancelotti, som allerede har vundet trofæet med Los Blancos tilbage i 2013/14. Han har den højeste sejrsprocent (76%) af alle managers (som har stået i spidsen for et hold i mindst 20 CL-kampe) i turneringens historie. 

Spørgsmålet er om Ancelotti kan holde den høje sejrsprocent oppe. Det er Inter som er favoritter til odds 2.37 dagen før kampen, men umiddelbart er der lagt op til et helt åbent opgør. Vi får i hvert fald et godt fingerpeg om, hvor stærke Real Madrid reelt er her. De kommer nemlig op mod et godt spillende Inter-mandskab, som altså også vandt mesterskabet i Serie A i sidste sæson.

Begge hold har haft mål i støvlerne i sæsonens første kampe. Inter har lavet ni mål i tre Serie A-kampe, mens Real Madrid har lavet 13 mål i fire La Liga-kampe. Begge hold snitter altså mindst tre mål pr. kamp i sæsonen indtil nu, og begge lukkede to mål ind i weekenden mod hhv. Sampdoria og Celta Vigo. Umiddelbart dufter det af mål her, og at Karim Benzema lavede hattrick i weekenden gør ham måske også til et godt bud på en målscorer i kampen. Benzema giver odds 2.10 som målscorer når som helst i opgøret.

Vores næste spilforslag kommer til at gå på, at begge hold skal finde vejen til netmaskerne og der mindst skal falde tre mål i kampen på tværs af begge mandskaber. Over 2,5 mål og Begge Hold Scorer giver lige nu odds 1.90.

Samtidig prøver vi med et spil på uafgjort til odds 3.60, da begge hold måske vil være tilfredse med at komme i gang med ét point. Det er nemlig Inter og Real Madrid som forventes at snuppe Top 2-pladserne i gruppen, så at undgå nederlag i første kamp, er måske ikke skidt for nogen af holdene. Skulle stillingen være uafgjort mod slutningen af kampen, tror vi ikke nogle af holdene satser tungt på at få alle tre point. 

Spil hos bet365*

 

Inter optakt

Det har været et svært årti for Inter med nyt ejerskab i klubben, og et hav af forskellige cheftrænere ved roret. Siden Inter vandt Champions League under José Mourinho tilbage i 2009/10, har de kun været med i turneringen fem gange, og kun to gange er de gået videre fra gruppespillet. Men der blæser nye vinde hos Nerazzurri, som også kunne lade sig krone som italienske mestre i fjor for første gang siden 2009/10, hvor de altså også vandt Champions League.

Titelforsvaret i Serie A er startet glimrende med to sejre og en uafgjort. Først slog de Genoa med 4-0 hjemme, og dernæst Verona med 3-1 ude.

Senest blev det dog kun 2-2 ude mod Sampdoria i en underholdende kamp. Federico Dimarco bragte Inter i front efter 18 minutter med et fremragende skud som blev sat ind i det lange hjørne, og som bestemt var et gensyn eller to værd. Sampdoria fik udlignet efter godt en halv time, men kort før pausen stod Lautaro Martinez klar i feltet på et indlæg fra Nicolo Barella, og kunne sende Inter i front igen med en kontrolleret flugter. Mikkel Damsgaards Sampdoria fik dog udlignet igen i anden halvleg, og dermed måtte mestrene drage hjem med kun ét point.

Sæsonstarten har været godkendt for Inter, som har lavet pænt med mål. Tre i snit pr. kamp. Nu rettes fokus mod deres kampagne i årets Champions League, og her får de altså noget af en premiereaften hjemme i Milano, når Real Madrid kommer på besøg.

 

Real Madrid optakt

Real Madrid havde ikke den bedste sæson i fjor, men de er kommet godt fra land på denne side af sommerferien. Renoveringen af Santiago Bernabeu er slut, og de kan igen se frem til hjemmekampe på det legendariske stadion i den spanske hovedstad. Der kan være hjemmepublikummet noget godt i vente i denne sæson, for Real Madrid har åbnet sæsonen med 10 ud af 12 mulige point. De topper La Liga i øjeblikket, á point med Valencia og Atletico Madrid, på en bedre målscore (13-6).

I weekenden genåbnede Los Blancos dørene til det nye Bernabeu, hvor godt 25.000 tilskuere fik fuld valuta for skillingen. Med en 5-2 sejr over Celta Vigo, og et hattrick af Karim Benzema, kunne Real Madrids hjemkomst til Santiago Bernabeu næsten ikke skrives bedre. Den nye mand Eduardo Camavinga kom på banen efter 66 minutter i stedet for Eden Hazard, og han skulle kun bruge seks minutter på at bringe sig på tavlen i sin debut for Los Blancos. Også Vinicius Junior fandt vejen til netmaskerne.

Eneste malurt i bægeret var, at Celta Vigo formåede at bringe sig foran både 1-0 og 2-1 indenfor den første halve time. Der var dog aldrig for alvor tvivl om, at Real Madrid nok skulle få de tre point i hus. 

Med en god start på La Liga, er Real Madrid nu klar til at tage hul på årets Champions League. Her jagter de deres 14. triumf i turneringen gennem tiderne, og deres første siden 2017/18 sæsonen. De er altid en af turneringens favoritter før starten, og således også i denne sæson. Men konkurrencen er hård fra klubber som PSG, Manchester City, Bayern München, Chelsea, Liverpool og Manchester United. Spændende bliver det om Ancelottis tropper kan udfordre forhåndsfavoritterne.

 

Startopstillinger: Inter vs Real Madrid

Inter er muligvis uden forsvarsspilleren Alessandro Bastoni, som stadig døjer med den lårskade han pådrog sig i landsholdstjeneste for Italien tidligere i september måned. Federico Dimarco, som lynede med et fremragende mål mod Sampdoria i weekenden, bør derfor være selvskrevet til en plads i 3-back kæden. Generelt forventes Simone Inzaghi ikke at foretage de vilde ændringer ift. startopstillingen mod Sampdoria sidst.

Hos Real Madrid må Carlo Ancelotti måske se bort fra hele syv af sine spillere. Det omfatter Toni Kroos, David Alaba, Luka Jovic og Gareth Bale som er tilbage hos Los Blancos efter sit udlån til Spurs i fjor. Gareth Bale missede søndagens kamp mod Celta Vigo på grund af en skade, og ifølge adskillige spanske medier er der tale om en lårskade, der vil holde den 32-årige kantspiller ude i en “længere periode”.

Toni Kroos er ikke med i Ancelottis trup, men det er Alaba og Jovic. Det forlyder dog, at begge skal testes mere tættere på kampstart. Marcelo er heller ikke med i truppen.

Herunder ses vores forventede startopstillinger i Inter - Real Madrid onsdag d. 15. september 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

Inters og Real Madrids startopstillinger bliver officielt bekræftet ca. en time før kampstart.

Inter
(Forventet)
Real Madrid
(Forventet)
Samir Handanovic Thibaut Courtois
Milan Skriniar Dani Carjaval
Stefan De Vrij Eder Militao
Federico Dimarco Nacho Fernandez
Matteo Darmian Miguel Gutierrez
Nicolo Barella Casemiro
Marcelo Brozovic Federico Valverde
Hakan Calhanoglu Luka Modric
Ivan Perisic Eden Hazard
Lautaro Martinez Karim Benzema
Edin Dzeko Vinicius Jr.

Spil hos bet365*