Røde Stjerne angreb svækket før returkamp mod FCK i Parken

12. august 2019

FC København - Røde Stjerne: Optakt, odds og spilforslag

Der står FCK vs Røde Stjerne på spisesedlen foran Parken tirsdag d. 13. august, når der spilles returopgør i Champions League-kvalifikationens 3. runde. Se FCK - Røde Stjerne odds og spilforslag i optakten her!

FCK fik godt resultat med hjem fra Beograd, da det blev til 1-1 mod Røde Stjerne i den første af to kvalifikationskampe mod de serbiske mestre. Røde Stjerne bragte sig i front kort før pausen på et lidt heldigt mål af Milan Pavkov, der fik lobbet bolden over Grytebust via en FCK-fod, men Jonas Wind udlignede med et Panenka-straffe, begået mod Pep Biel, kort før tid.

Ser vi på odds på FCK vs Røde Stjerne hos Oddset, er FCK klare favoritter til at gå videre til Play-off runden efter returkampen. Der er odds 1.45 på FCK går videre mod odds 2.55 på Røde Stjerne, og på 1X2-markedet er FCK også favoritter til at snuppe en sejr i ordinær spilletid til odds 1.97 på FCK mod 3.80 på serberne.

Læs mere om kampen og vores spilforslag i optakten forneden, eller besøg Oddset nu og se alle markeder og odds på FCKs returkamp mod Røde Stjerne, som fremgår som Crvena Zvezda hos bookmakeren.

Spil hos Oddset >

 

FCK vs Røde Stjerne odds

Herunder ses udvalgte odds på FC København mod Røde Stjerne og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren Danske Spil Oddset. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

FCK - Røde Stjerne
Tirsdag d. 13. august kl. 20:00
1X2 Odds
1: 1.97 X: 3.45 2: 3.80
Over/Under Mål Odds
Over 1,5: 1.42 Over 2,5: 2.25 Over 3,5: 4.30
Under 1,5: 2.75 Under 2,5: 1.60 Under 3,5: 1.19
Spilforslag
FCK vinder kampen:
Odds 1.97
FCK vinder 2-1:
Odds 9.20
Spil hos Oddset >

 

Spilforslag til FCK vs Røde Stjerne

Den første kamp mellem FCK og Røde Stjerne i Beograd blev en chancefattig affære, hvor ingen af holdene præsterede at skabe de helt store målchancer. Hos hjemmeholdet var Marko Marin kampens spiller, men han formåede aldrig at skabe det helt store, og FCK'erne fik generelt presset Røde Stjerne længere tilbage på banen, end mange nok havde forventet. Iflg. Røde Stjernes cheftræner, Vladen Milojevic, var det i hvert fald ikke meningen, at Røde Stjerne skulle stå så defensivt som det var tilfældet i første opgør:

"Vi stod ikke dybt i banen, fordi vi ønskede det, men fordi vores modstander pressede os til det. Det er ikke noget, jeg behager, men sådan er fodbold. FC København er et stort hold. Man kunne bare se Bryan Oviedo fra Sunderland, de har lige fået en ny spiller fra Zaragoza (Pep Biel, red.), og så er der Dame N'Doye. Han er en virkelig stærk angriber - jeg tror ikke, der har været så fysisk stærk en angriber på dette stadion siden Olivier Giroud", sagde Milojevic til Røde Stjernes hjemmeside med henvisning til en kamp mod Arsenal tilbage i 2017.

FCK sejr med eller uden Falk

I returkampen i Parken er Røde Stjerne dog nødt til at smide forsigtigheden overbord, og komme frem på banen for at vinde kampen, for det er FCK der er foran på point takket være det vigtige udebanemål fra pletten, sat ind af Jonas Wind Panenka-style. Det tror vi FCK'erne formår at udnytte til at vinde kampen i Parken, selv om det dog har haltet lidt med den offensive kreativitet i fraværet af skadede Rasmus Falk. Han var med i truppen til Serbien, og blev testet op til kampstart, så han er formentlig klar til returopgøret i Parken. Er Falk med for FCK vil det helt sikkert være et plus ift. offensiven, men selv uden Falk bør FCK være i stand til at vinde dette opgør med et tændt hjemmepublikum i ryggen.

Vores spilforslag til FCK vs Røde Stjerne bliver odds 1.97 på FCK-sejren, men vi tror dog ikke FCK formår at holde buret rent. Derfor skal der formentlig flere scoringer til end et FCK-mål, hvis ikke kampen skal ende i forlænget spilletid eller med FCK-exit. Som et skud på kampens resultat gætter vi på 2-1 til FCK til odds 9.20.

Spil hos Oddset >

 

Optakt: FCKs modstandere fra Røde Stjerne

Der er altid smæk på tribunerne, når Røde Stjerne spiller hjemme på Rajko Mitic Stadion (arkivfoto fra Partizan Beograd vs Røde Stjerne i 2016: shutterstock.com)

Røde Stjerne har en stolt tradition i Champions League, hvor klubben i 1990/91 løftede trofæet efter en sejr på staffespark i finalen mod Marseille. Dengang hed turneringen stadig European Cup og den ordinære spilletid i finalen sluttede 0-0, inden Røde Stjerne vandt 5-3 i straffekonkurrencen.

Vejen til finalen var gået gennem sejre over Grasshoppers fra Schweiz, Rangers fra Skotland og Dynamo Dresden og Bayern München fra Tyskland, inden man skulle op mod et legendarisk Marseille-mandskab i finalen med bl.a. Chris Waddle og Jean-Pierre Papin på holdet. Det var med jugoslaviske legender som Prosinečki, Mihajlović, Pancev og Savićević på Røde Stjerne-holdet, at klubben hentede deres første titel i Europa det år, og det er heldigvis et Røde Stjerne-hold af en lidt anden kaliber FCK skal op i mod i denne sæson.

Profilerne hos Røde Stjerne

Profilerne på Røde Stjerne-holdet i øjeblikket er folk som Marko Marin med nr. 10, som er holdets anfører på den offensive midtbane. Fløjspilleren El Fardou Ben bliver en konstant trussel for FCKs backs, og han kan spille både i venstre og højre side. Han foretrækkes dog på højrefløjen.

Også angriberne Milan Pavkov og ghanesiske Richmond Boakye skal FCK'erne holde et vågent øje med. Hvem af disse der starter inde er et åbent spørgsmål, da træner Vladan Milojevic har vekslet mellem begge i opstarten af den nye sæson. Milojevic har også vekslet mellem 4-2-3-1 og 4-4-2/4-3-3 systemer i denne sæson, hvor der dog kun er blevet spillet med én mand på toppen i CL-kvalen indtil nu.

Røde Stjerne var også med i Champions Leagues gruppespil i sidste sæson, hvor de senere mestre fra Liverpool blev besejret med 2-0 i Beograd, og hvor Napoli måtte nøjes med 0-0. Det er altså ikke noget nemt hold at besejre i den serbiske hovedstad.

I år har Røde Stjerne været i kvalifikationen allerede i 1. runde, hvor FK Suduva fra Litauen blev besejret med 2-1 samlet efter 0-0 i Litauen i første opgør. I anden runde mødte Røde Stjerne de finske mestre fra HJK Helsinki, som blev besejret med 2-0 i Beograd, og hvor returkampen i Finland endte 1-1.

Den serbiske liga er kun to spillerunder gammel i skrivende stund, og her har Røde Stjerne lagt fra land med to 2-0 sejre, begge på hjemmebane. De skulle have været i aktion lørdag d. 3., ligesom FCK i SønderjyskE, men Røde Stjerne fik lov at holde fri i den serbiske liga, inden den første kamp mod FCK. Før returkampen i Parken skal Røde Stjerne dog i aktion d. 9. august på hjemmebane mod Mladost.

Spil hos Oddset >