Tottenham - Dortmund odds og spilforslag: Målrig 1/8-finale på Wembley i Champions League?

11. februar 2019

Tottenham - Dortmund odds og spilforslag: Målrig 1/8-finale på Wembley i Champions League?

Danskerklubberne Tottenham og Dortmund tørner sammen i Champions Leagues 1/8-finaler i år. Se spilforslag og odds på Tottenham vs Dortmund i den første kamp på Wembley onsdag d. 13. februar kl. 21:00.

Opdateret: Spurs vandt kampen 3-0. Læs om Dortmund - Tottenham i returopgøret her.

Tottenham er i forrygende form, og hentede i weekenden den tredje sejr i træk i Premier League med 3-1 over Kasper Schmeichels Leicester City. Spurs er nu igen en seriøs udfordrer til titlen i England, og nu venter den fjerde "hjemmekamp" i træk på Wembley, når Bundesligaens nummer einz fra Dortmund gæster det engelske nationalstadion i den første af to Champions Leagues 1/8-finaler.

Tottenham har hentet de tre sejre i træk trods fraværet af Harry Kane, som pådrog sin en ankelskade i januar, og tidligst forventes tilbage på banen for Spurs i slutningen af februar. Heung-Min Son har derimod været flyvende på Wembley med afgørende scoringer i alle tre sejre over Watford, Newcastle og Leicester.

Dortmund fører stadig Bundesligaen med 5 point ned til Bayern München, men har kun fået uafgjort i de to seneste spillerunder i Tyskland. Nu breder snakken om gummiben sig allerede så småt, og Dortmund kommer ydermere ind til dette længeventede Champions League opgør mod Tottenham med bl.a. Marco Reus på listen over tvivlsomme spillere. En klar svækkelse af Dortmunds chancer her mod et stærkt Spurs-hold, som dog også er ramt af skader for tiden. Udover Harry Kane som er meget tvivlsom til denne kamp, er Deli Alli, Ben Davies, Vincent Janssen, Eric Dier og Erik Lamela også dømt ude eller meget tvivlsomme.

Tottenham - Dortmund odds og spilforslag

Tottenham møder Dortmund i Champions Leagues 1/8-finaler (arkivfoto: shutterstock.com)

I weekenden førte Dortmund med 3-0 over Hoffenheim, men tre scoringer af gæsterne i kampens sidste kvarter gjorde at BVB måtte nøjes med 3-3 og et point. Da Bayern samtidigt slog Schalke med 3-1 senere på dagen, skrumpede BVBs forspring ned til mestrene fra 8 til 5 point.

Dortmund har brug for at få et godt resultat med fra London, også ift. at tanke ny selvtillid til slutspurten mod Bayern i mesterskabskampen i Tyskland. Vi forestiller os, at Dortmund vil forsøge at gribe kampen offensivt an, i forsøget på at score nogle vigtige udebanemål, men også fordi at angreb er det bedste forsvar mod dette Spurs-mandskab.

Tottenham har godt fat i tingene hjemme på den midlertidige hjemmebane på Wembley i øjeblikket, hvor det altså er blevet til tre sejre i træk. Det har dog også været mod tre på papiret overkommelige modstandere i form af Watford, Newcastle og Leicester, og Dortmund bliver en anden opgave, specielt over to kampe. Tottenham lukkede også mål ind mod både Watford og Leicester, og har bestemt også sine udfordringer i defensiven, som Dortmund sagtens kan straffe.

Tottenham skal dog først og fremmest ud over stepperne og lave nogle kasser her, og det kan meget vel ende med to meget underholdende 1/8-finaler med masser af mål i begge opgør. Vores spilforslag til odds på Tottenham - Dortmund bliver Over 3,5 mål til odds 3.20 hos bet365.

+18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Flere odds på Tottenham - Dortmund hos bookmakerne

Her ses flere udvalgte odds på Tottenham mod Dortmund i Champions Leagues 1/8-finaler. Odds i tabellen er fundet hos bookmakeren bet365, og er genstand for ændringer.

Champions League 1/8-finale
Tottenham vs Dortmund odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Tottenham 2.30
X: Uafgjort 3.60
2: Dortmund 3.20
Kvalificerer sig
Tottenham 2.10
Dortmund 1.66
Asian Handicap Odds
Tottenham -1,0 mål 3.45
Tottenham -0.5 mål 2.20
Tottenham -1.5 mål 4.15
Dortmund +0,5 mål 1.65
Dortmund -0,5 mål 3.00
Dortmund -1,5 mål 6.40
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.28 | 3.75
Over/Under 2,5 mål 1.80 | 2.00
Over/Under 3,5 mål 3.20 | 1.36
Over/Under 4,5 mål 5.50 | 1.14
Spiller scorer mål når-som-helst i kampen
Paco Alcacer 2.50
Heung-Min Son 2.50
Fernando Llorente 2.75
Christian Eriksen 3.40
Jacob Bruun Larsen 3.40
Thomas Delaney 4.75

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Se kampprogram i Champions League

Vi opdaterer denne optakt jævnligt frem til kampstart i Tottenham - Dortmund onsdag d. 13. februar 2019 kl. 21.00.