Leeds - Derby: Odds og spilforslag til Championship Playoffs onsdag d. 15. maj

14. maj 2019

Leeds - Derby: Odds og spilforslag til Championship Playoffs onsdag d. 15. maj

Leeds tog et stort skridt mod Championship Playoff-finalen med en 0-1 sejr i Derby i første kamp. Nu venter returopgøret onsdag d. 15. maj. Se Leeds - Derby odds og spilforslag her.

Leeds - Derby odds
Leeds Uafgjort Derby
1.72 4.00 5.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 20:45 - Onsdag d. 15/5 2019
TV & Stream TV3 MAX  / ViaPlay

Spilforslag: Leeds vinder tæt kamp mod Derby

Derby har statistikken og historien imod sig her, for intet hold er nogensinde kommet tilbage fra at have tabt den første kamp på hjemmebane i The Championship playoffs semifinalerne, og derefter spillet sig i finalen. The Rams skal altså skrive historie for at gå videre til finalen på Wembley, og da Derby allerede har tabt tre ud af tre kampe mod Leeds i denne sæson, ser det naturligvis svært ud.

Derby følte sig snydt for et straffespark i den første kamp på hjemmebane mod Leeds, og kunne måske have fået 1-1 med fra opgøret, men det piller ikke ved, at Leeds så ud til at være godt på vej tilbage i form. Leeds lignede længe en direkte oprykker i denne sæson, men fik kun ét point fra de sidste fire spillerunder, og blev derfor overhalet i tabellen af Sheffield Utd og sendt ned på tredjepladsen. Her er der i øvrigt en sjov statistik, som hedder at holdet på tredjepladsen ikke har tabt deres hjemmekamp i Playoff-semifinalen siden 2009/10, hvor Nottingham Forest tabte med 3-4 til Blackpool. Faktisk har holdet på tredjepladsen vundet 7 ud af 8 hjemmekampe siden da.

Derby kom stormende fra bagest i oprykningsfeltet med en stærkt slutspurt, som fik dem med i playoffs på yderste mandat via 6. pladsen. Derby har dog haft det svært på udebane i denne sæson, hvor man kun er det 9. bedste hold i Championship på fremmed græs.

Vi tror på en sejr til Leeds igen her, og vores spilforslag til kampen bliver derfor Leeds til odds 1.72 hos bet365. Her forsøger vi også med et frækt spil, hvor Leeds fører 1-0 ved halvleg, og vinder kampen med 2-1. Det udløser et flot odds 21.00 netop nu hos bet365.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

Leeds - Derby Optakt

Optakten er forfattet før den første playoff-kamp mellem klubberne d. 11. maj, som blev vundet af Leeds med 0-1 i Derby.

Der er ikke kun en pokal og et sæt guldmedaljer på spil, når kampen om at rykke op fra Championship til Premier League foregår. Tal fra sidste sæson viste, at den økonomiske gevinst ved en oprykning lå på omkring £170 millioner, svarende til ca. 1.5 mia. DKK. Derfor kan man roligt forstå, hvis der sidder nogle nervøse klubejere inden disse play-off kampe, som hvert år er garanti for drama og spænding.

Derby og Leeds mødes over to kampe, hvor den samlede vinder går videre til playoff finalen, som spilles d. 27. maj på Wembley. Her sikrer vinderen sig en billet til Premier League og de mange millioner.

Det lignede længe en direkte billet for Leeds, der igennem det meste af foråret har lagt i top 2. Sølle 1 point i de sidste 4 kampe har dog gjort, at Sheffield United kravlede over dem i tabellen og snuppede den direkte billet. Derfor må Marcelo Bielsas mandskab nu ud i to play off kampe mod Frank Lampards Derby mandskab.

Derby sluttede sæsonen som nummer 6 i Championsship. Derby har tidligere vundet det engelske mesterskab to gange i 1972 og 1975. Siden 2008 har holdet ikke været at finde i Premier League, og det vil uden tvivl være en stor bedrift, hvis det lykkes for Frank Lampards mandskab at spille sig hele vejen og sikre sig billetten.

Det samme kan siges om Leeds, der har en lang og stolt tradition i engelsk fodbold. Klubben har tidligere vundet det engelske mesterskab 3 gange og to UEFA cup sejre. Klubben blomstrede ligeledes i starten af 2000'erne, hvor holdet nåede fra til semifinalerne i Champions League. Siden er det dog gået ned af bakke, og siden 2004 har holdet ikke været at finde i Premier League. Klubben har en stor fanskare, også i blandt andre Danmark, så mange vil helt sikkert fejre en evt. oprykning til Premier League.

Odds hos bet365 >>

*Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink