AGF logo

26. juli 2021

AGF - Larne optakt: Returkamp i Conference League-kvalifikationen

AGF tager mod Larne fra Nordirland på Ceres Park i returkampen i 2. runde af kvalifikationen til Conference League. AGF vs Larne spilles torsdag d. 29. juli kl. 19.00 i Aarhus, og vi er klar med optakt med bud på startopstillinger og spilforslag til odds på AGF mod Larne.

Hvis man regnede med, at kampen mellem AGF og Larne ville være blottet for spænding ovenpå en stor AGF-sejr i Nordirland, er man blevet slemt skuffet. Larne sejrede nemlig med 2-1 stik mod alle odds, og AGF får helt sikkert også deres sag for i returkampen på Ceres Park.

Kan AGF undgå den totale fiasko med en sejr på to mål over Larne, eller fortsætter nordirernes eventyr i Europa, hvor de deltager for første gang nogensinde i klubbens historie? Læs AGF vs Larne optakt forneden.

Spil hos Oddset*

AGF - Larne optakt

 

Odds på AGF - Larne

AGF - Larne
Conference League kvalifikation
2. runde
Kampstart:
Torsdag d. 29. juli kl 19:00
TV:
TV2 Sport X
Betting Partner: Oddset.dk
1 X 2
1.13 8.00 24.00
Over/Under 2,5 mål
1.62 - 2.15
Spil hos Oddset*

 

Spilforslag til AGF - Larne odds

Der er store forventninger til en sikker AGF-sejr hos Oddset, som kun giver odds 1.13 for en sejr til De Hvide. AGF er selvfølgelig også store favoritter, men vi har ikke set noget i holdets første tre kampe i sæsonen, som berettiger dem til at være SÅ store favoritter. I den første kamp var det Larne som var klart bedst på bolden og i det fysiske duelspil. Selvfølgelig skal AGF vinde denne kamp, men det skulle de også i det første opgør. Og her var de altså i store problemer i hele kampen. 

Det hører også med til historien om den første kamp, at den foregik på en meget smal bane. Det gjorde det nemmere for Larne at slå AGFs offensive spil i stykker, da AGF primært gerne vil komme til chancer over kanterne. Det var dog ikke kun derfor, at AGF var på hælene. De Hvide kunne ganske enkelt ikke slå en aflevering over tre meter til en medspiller.

Nu skal returkampen spilles på rigtig græs - i stedet for kunstgræs - og på en væsentlig større bane. Det bør give AGF'erne muligheder for at spille sig nemmere rundt om det nordirske forsvar. Men dermed ikke sagt, at det bliver nogen walkover for AGF.

Vi forventer dog at AGF får rettet op på fadæsen i den første kamp, og kommer til en sejr her. Men der er ikke specielt gode odds at hente på det. AGF er SÅ store favoritter, at værdien reelt ligger i et spil på en aarhusiansk fiasko. F.eks. er der odds 6.10 på Uafgjort/Larne på Dobbeltchancen, og det er faktisk slet ikke så tosset, når man tænker på forløbet af den første kamp.

Vi tager dog de danske briller på, og spiller på en AGF-sejr. Vi tror dog, at Larne er i stand til at holde uafgjort til pausen, hvorefter AGF får sejren i land i de sidste 45 minutter. Derfor spiller vi Uafgjort/AGF ved halvleg/fuldtid til odds 4.10 hos Oddset.

Spil hos Oddset*

 

AGF optakt

AGF har overraskende kniven for struben mod det semiprofessionelle nordirske mandskab fra Larne FC efter første kamp i Nordirland. AGF tabte nemlig - fuldt fortjent - med 2-1, og måden hvorpå nederlaget kom i hus, må give grund til bekymring før returkampen i Smilets By.

AGF blev nemlig kørt ud af kunstgræsset på Inver Park, hvor de blev udspillet både teknisk og fysisk. Kun et nærmest komisk selvmål af Ferguson i Larne-målet fik AGF på tavlen, da han fik fumlet et ufarligt indlæg fra Alexander Ammitzbøll i eget net. Faktisk blev De Hvide fra Fredensvang ikke noteret for en eneste afslutning indenfor målrammen i de 94 minutter som kampen varede, og generelt var der tale om en helt igennem jammerlig præstation af samtlige AGF'ere. Der skal helt andre boller på suppen, hvis ikke AGF skal ryge ud torsdag aften.

Spørgsmålet er dog, om AGF evner det. Godt nok har Larne kun en spinkel ét-måls føring, så AGF skal altså bare vinde med 1-0 for at fremtvinge forlænget spilletid og 2-0 for at gå videre i "sikker stil". Men ser man på AGFs tre første kampe i den nye sæson, mod Brøndby, Larne og FC Nordsjælland, har AGF nærmest intet skabt rent offensivt. De kom på tavlen mod Brøndby på en soloaktion af Jon Thorsteinsson, og mod Larne var de end ikke tæt på at komme frem til noget. Igen i weekenden mod FC Nordsjælland så AGF'erne voldsomt uskarpe ud i forreste geled, selv om der ellers var omstillings-muligheder nok at tage vare på. 

FCNs forsvar så noget vaklende ud i perioder, men AGF fik ikke udnyttet det. Når man så tænker på, hvordan AGF'erne var totalt overmatchet fysisk i den første kamp i Nordirland, og hvor solidt Larne stod defensivt, kan der vente en fiasko for AGF torsdag aften i Aarhus. For en gigantisk fiasko vil det afgjort være, hvis AGF allerede må lade livet i Europa nu mod et mandskab som Larne, der på forhånd var stærkt undertippede mod AGF.

 

Larne FC optakt

Larne gjorde alting rigtigt i den første kamp, lige med undtagelse af en enkelt aktion af Rohan Ferguson mellem stængerne. Selv om der stadig er en måned til Premiership i Nordirland starter, og Larne FC i realiteten er på sommerferie, var de på alle tænkelige måder det bedste hold på banen mod AGF.

Med en stærk fysik, hårdt duelspil og overraskende gode kombinationer og pasningsspil, når de var på bolden, tog de fuldstændigt fusen på AGF'erne som var rystede igennem hele opgøret. Vi kender ikke meget til Larne og nordirsk fodbold generelt, men man må tage hatten af for det Larne-mandskab, vi så i aktion i torsdags.

Nordirerne kommer selvfølgelig til Aarhus for at levere noget at det samme. Masser af benhård fight og en plan om at overleve de 90 minutter uden at lukke mål ind, en mission som også kun var et klodset målmandsdrop fra at lykkedes til UG i første kamp.

Larne har ikke spillet en kamp siden det omvendte opgør i Nordirland, og kommer derfor til Aarhus med friske ben.

 

Startopstillinger: AGF vs Larne

Her ses vores forventede startopstillinger i AGF - Larne torsdag d. 29. juli 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

De endelige startopstillinger i AGF vs Larne bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

AGF
(Forventet)
Larne
(Forventet)
Jesper Hansen Rohan Ferguson
Alexander Munksgaard Tomas Cosgrove
Frederik Tingager Albert Watson
Yann Bisseck Cian Bolger
Oliver Lund Dean Jarvis
Nicolai Poulsen Jeff Hughes
Zach Duncan Fuad Sule
Patrick Olsen John Herron
Gift Links Lee Lynch
Albert Grønbæk David McDaid
Dawid Kurminowski Mark Randall

Spil hos Oddset*