SønderjyskE - Vendsyssel FF

19. september 2022

19/9: SønderjyskE vs Vendsyssel FF

Se Dagens Spilforslag til mandag d. 19. september 2022, hvor der er en enkelt kamp i den danske 1. division på programmet.

Det bliver en stille uge i fodboldverdenen, her hvor vi går ind i en uge med landskampspause. Det betyder også, at der ikke er det store at se frem til før på torsdag, hvor Danmark bl.a. skal i aktion mod Kroatien i Nations League.

Mandag er der dog stadig et par klubkampe, som kan ses i TV i Danmark. I NordicBet Ligaen kan vi følge SønderjyskE vs Vendsyssel kl. 19:00 på TV3 Sport, og kl. 21:00 er der Tenerife vs Malaga fra Segunda Division i Spanien på TV2. 

I Dagens Spilforslag har vi dog kun kig på det danske opgør fra den næstbedste række.

 

SønderjyskE vs Vendsyssel FF

Kampstart: 19:00
TV: TV3 Sport
Spilforslag: SønderjyskE + BHS (Ja) - odds 3.40 @ bet365*

SønderjyskE har klare ambitioner om at vende tilbage til Superligaen efter denne sæson, og klubben fra Haderslev har da også sat kursen mod toppen efter en lidt lunken start på sæsonen. De seneste to kampe er vundet med 3-1 over Fredericia og 3-2 over Hvidovre. I alt er det tre sejre i træk, da man også slog Kolding 2-0 i pokalen. 

Særligt sejren over Hvidovre var noget der battede, for Hvidovre har været utroligt godt kørende i denne sæson og indtager - trods nederlaget - stadig andenpladsen i 1. division med fire point ned til SønderjyskE, efter Hvidovre søndag vandt ude mod Fredericia. SønderjyskE har derfor behov for at snuppe de tre point op til landskampspausen, hvis de igen skal lukke hullet op til Hvidovre.

Vendsyssel har været svingende på udebane med to sejre og to nederlag med en samlet målscore på 5-7, og de to seneste udekampe er tabt med 2-0 i Fredericia og 3-0 i Næstved. Til gengæld har Vendsyssel været stabile på hjemmebane, hvor de også slog ligaens tophold fra Vejle med 2-0 i deres seneste hjemmekamp i sidste uge.

Det er altså to hold, som i sidste runde slog de to tophold i deres seneste kamp, og det er også to hold som har lavet fint med mål på det seneste. SønderjyskE har lukket en del ind, og har heller ikke holdt et clean sheet i de sidste fem ligakampe. Derfor forventer vi at begge hold finder vejen til netmaskerne her. Vi tror dog også, at det bliver SønderjyskE som trækker det længste strå og henter de tre point. Derfor prøver vi med et spilforslag på SønderjyskE + Begge Hold Scorer (Ja) til odds 3.40 hos bet365.

Spil hos bet365*