Holland - Frankrig odds: Afgørelsens time i Nations League A Gruppe 1

21. marts 2023

24/3: Frankrig vs Holland & Sverige vs Belgien spilforslag

Fredag d. 24. marts byder på flere landskampe fra EM 2024 kvalifikationen. Vi zoomer ind på to af TV-kampene fra fredagens program herunder.  

De nationale ligaer ligger i de kommende uger stille pga. landskampspause, hvor der tages hul på EM 2024 kvalifikationen for de europæiske nationer. 

Fredag d. 24. marts er der otte kampe på programmet. På papiret venter der to interessante kampe, som vi kigger nærmere på i denne artikel med spilforslag. Det drejer sig om mødet mellem Frankrig vs Holland samt Sverige vs Belgien. 

Læs med herunder, når vi ser nærmere på spilforslag til odds på udvalgte TV-kampe fra fredagens program i EM 2024 kvalifikationen. 

 

Frankrig vs Holland

TV: TV2 Sport X
Tid: 20:45

Frankrig var tæt på at gå hele vejen ved VM slutrunden i Qatar, hvor man spillede sig frem til finalen. Her endte det med et nederlag til Argentina, men det ændrer ikke på, at franskmændene ligner en af de helt store favoritter, når det går løs ved EM 2024. 

Frankrig er havnet i kvalifikationsgruppe B sammen med Holland, Grækenland, Irland og Gibraltar. På papiret ligner det opgørene mod Holland der bliver afgørende for, hvem der skal stikke afsted med førstepladsen, men da to hold går videre, skal rigtig meget gå galt, hvis vi ikke skal se Mbappé og de andre franske stjerner ved slutrunden i Tyskland. 

Mødet mellem Frankrig og Holland spilles på Stade de France i Paris, hvor bookmakerne holder hjemmeholdet som pæne favoritter. Der er i skrivende stund odds 1.83 på en fransk sejr, mens Holland giver pengene 4.33 igen. Det har da også været Frankrig der har haft overtaget i de indbyrdes møder mod Holland i den seneste årrække, hvor Les Tricolores har vundet fem af de seneste seks indbyrdes møder. 

Når det er sagt, så skal man altid passe på med at undervurdere Holland, der har vist fremgang på landsholdet i den seneste årrække efter et par magre år. The Oranje nåede frem til kvartfinalerne ved VM og med spillere som Virgil van Dijk, Memphis Depay og Cody Gakpo, så råder Ronald Koeman over en talentfuld trup, der på deres gode dage kan true de fleste nationer. 

Hollandsk fodbold er normalt forbundet med offensiv direkte spil. Derfor har vi også store forventninger til dette opgør, hvor stjernerne næsten står i kø på de to mandskaber. Vi mener derfor også at odds 2.02 på over 2,5 mål hos bet365 virker som et flot spil. Tre af de seneste fem indbyrdes kampe er gået over linjen og begge hold skal have fine chancer for at få netmaskerne til at blafre på Stade de France i Paris. 

Spil hos bet365*

 

Sverige vs Belgien

TV: TV2 Sport
Tid: 20:45

Vores svenske naboer kommer på en svær opgave allerede i deres første kvalifikationskamp, når de står overfor Belgien hjemme på Friends Arena i Stockholm. Gæsterne har for vane at være en af de stærkeste nationer i Europa, mens svenskerne i en lang årrække har været en del af det næstbedste lag, der har haft svært ved at kvalificere sig til slutrunder.

Det er dog et svensk landshold der kommer ind til opgøret med en stribe af sejre de seneste seks måneder. De seneste fire kampe er vundet over hhv. Mexico, Algeriet, Finland og Island. Selvom det på papiret ikke er skræmmende modstandere, så bør det være en god optakt til EM kvalifikationen for The Swedes. 

Fredagens modstander i form af Belgien kommer fra en skuffende slutrunde i Qatar, hvor man allerede røg ud i gruppespillet. En gigantisk skuffelse i hjemlandet og spørgsmålet er, om den efterhånden aldrene spillertrup med spillere som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Eden Hazard og Thibaut Courtois har peaket. Selvom The Red Devils måske er ovre deres bedste tid, hvor de lå nummer et på verdensranglisten, så er det stadig et stærkt hold, som også er favoritter til at ende øverst i kvalifikationsgruppe F, hvor de foruden at skulle møde Sverige står overfor Østrig, Estland og Azerbaijan. 

Sverige og Belgien har ikke mødt hinanden i nyere tid, hvor vi skal tilbage til EM 2016 for at finde det seneste møde. Dengang vandt Belgien med 1-0, og selvom meget er sket siden, så ser vi fortsat gæsterne som en stærkere nation, der plejer at være utrolig stabile i kvalifikationerne. 

Vi tipper Belgien til at trække det længste strå i Stockholm. En Belgien sejr kan spilles til odds 2.10 hos bet365. 

Spil hos bet365*