Hobro IK vs Fremad Amager

29. september 2022

29/9: Hobro vs Fremad Amager i NordicBet Ligaen

Torsdag d. 29. september bliver en stille dag på bettingkontoret for de fleste, da der er stilhed før stormen igen begynder i weekenden.

Landskampspausen er passeret og klubfodbolden står igen for døren. Men det er først henover weekenden, at der for alvor spilles bold igen i de nationale ligaer.

I går havde vi en herlig pokalkamp i Næstved på plakaten, og i dag kigger vi mod NordicBet Ligaen, hvor der er en enkelt kamp på programmet. Nemlig opgøret mellem Hobro og Fremad Amager.

I morgen, fredag, kommer der for alvor gang i løjerne igen. Her kan vi herhjemme i Danmark se frem til AaB mod OB i Superligaen og et brag af et topopgør i NordicBet Ligaen mellem Hvidovre og Vejle. Men også i Tyskland, Spanien og Frankrig er der kampe fra de bedste rækker, og i England er der en enkelt Championship kamp at se frem til, inden fodboldweekenden for alvor går i gang lørdag med masser af kampe over hele Europa. 

Kære læsere, glæd jer til weekenden. Indtil da, kan eventuelle fodbold-abstinenser altså slås ned i aften med kampen på Amerikavej 22, nemlig DS Arena, i Hobro. 

Spil hos Oddset*

Hobro vs Fremad Amager spilforslag

Kampstart: 19:00
TV: TV3 Sport
Spilforslag: X2 - odds 1.75 @ Oddset*

Hobro var for få år siden en del af Superliga-klientellet, men har siden slutningen af 2019/20-sæsonen spillet her i den næstbedste række. Spørgsmålet er dog, om de bliver ved med det, eller om den sportslige deroute får lov at fortsætte.

Hobro er nemlig i problemer i bunden af tabellen i 1. division. Kun én sejr er det blevet til i de første 10 spillerunder (V1-U3-T6), og med kun seks point ud af 30 mulige, er Hobro placeret på en 11. plads. Det er dog ikke pointhøsten som er mest alarmerende. Faktisk er det måske ganske imponerende, at Hobro har formået at hente seks point, når man tager i betragtning at klubben har en målscore på 4-19 for 10 kampe. De scorer altså i snit 0,4 mål pr. kamp og lukker 1,9 mål ind.

At hente tre uafgjorte og én sejr med kun fire scorede mål, er i og for sig en udmærket præstation. Men hvis Hobro skal rykke op gennem tabellen, skal de altså til at score nogle flere mål, og mon ikke dét har været det primære fokus på træningsbanerne her i landskampspausen?

I hvert fald har Hobro kun scoret et mål i deres to seneste 1. divisionskampe, nemlig i 1-3 nederlaget mod Fredericia i deres seneste hjemmekamp. I kampen før pausen tabte Hobro igen med 0-2 i Vejle. Det er altså et hjemmehold, som har kæmpet gevaldigt med tingene i denne sæson.

Gæsterne fra Fremad Amager er på 8. pladsen med 11 point (V3-U2-T5) og en målscore på 14-20. Det er et snit på 1,4 scorede mål og 2,0 indkasserede mål pr. kamp. Hele fem mål har Fremad Amager scoret i deres to seneste 1. divisionskampe, hvor de har vundet 3-0 over Nykøbing FC ude og tabt 2-3 hjemme til HB Køge. 

Godt nok er Fremad Amager ikke et voldsomt stærkt udehold med kun to sejre og tre nederlag i fem udekampe, men de har dog generelt været bedre kørende end Hobro i indeværende sæson. Derfor har vi også en formodning om, at gæsterne fra Sjælland kan undgå et nederlag i Hobro. 

De sidste tre kampe mellem klubberne i 1. division, som alle er spillet her i 2022, er endt uafgjort. To x 1-1 og en 0-0. Vi ser gode chancer for, at kampen igen ender uafgjort eller med en overraskende udesejr. Vi spiller derfor Uafgjort eller Fremad Amager til odds 1.75 på Dobbeltchancen hos Oddset.

Spil hos Oddset*