Annonce:
Arsenal - Everton Spilforslag: Sikker Gunners sejr på Emirates til odds 2.10

21. april 2021

Fredag d. 23/4: Arsenal vs Everton og topbrag i 1. division

Fredag d. 23. april starter 33. spillerunde i Premier League, hvor der dog allerede er afviklet to opgør tilbage i starten af marts. Det betyder, at der kun venter os otte kampe i PL i denne weekend, hvor Arsenal og Everton starter resten af rundens kampe op fredag aften på Emirates Stadium i London. Lørdag og søndag venter flere spændende kampe i Premier League, hvor West Ham og Chelsea f.eks. tørner sammen i et London-derby, og War of the Roses mellem Leeds og Manchester United.

Arsenal vs Everton er velnok hovedkampen i TV denne fredag i april. Men herhjemme i Danmark kan vi også se frem til et yderst interessant topopgør i den danske 1. division mellem Silkeborg og Viborg, hvor værterne har brug for en sejr, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at indhente Viborg i toppen af tabellen.

I Dagens Spilforslag til fredag d. 23. april 2021 ser vi nærmere på opgøret på Emirates mellem The Gunners og The Toffees, og på topbraget i 1. division på JYSK Park mellem Silkeborg og Viborg. Odds til spilforslagene på de to kampe er fundet hos dagens bookmaker, Oddset*.

Spilforslag fredag d. 23. april

 

Silkeborg IF - Viborg FF

SIF - VFF
Kampstart:
Fredag d. 23. april kl 19:00
TV:
TV3 Sport
Betting Partner: Oddset
1 X 2
2.35 3.25 3.05

Silkeborg har vundet 10 af de sidste 11 kampe i 1. division (V10-U1-T0), og er rigtig godt kørende. I de 11 kampe har de holdt ikke færre end ni clean sheets, og har en samlet målscore på 26-2. Det er kun oprykningskonkurrenterne fra Esbjerg som har formået at score mod Silkeborg i de sidste 11 kampe, hvor Silkeborg har vundet 2-1 og spillet 1-1 - begge på udebane - mod Esbjerg. Sillkeborgs gode stime i 1. division betyder nu, at de er fire point foran EfB i kampen om den andenplads, som giver direkte oprykning til Superligaen.

Viborg er dog også super godt kørende og er stadig ubesejret i 1. division i denne sæson. De er V19-U6-T0 for de første 25 kampe med en målscore på 54-16, hvilket taler sit eget tydelige sprog. Viborg har sæsonen igennem været klart det bedste hold i rækken, men Silkeborg er altså kommet rigtig godt efter det.

De to første opgør mellem klubberne i denne sæson i grundspillet blev begge vundet af Viborg: 2-1 i Silkeborg og 1-0 i Viborg. 

Vi forventer et tæt opgør mellem to stærke hold, som ikke har givet ved dørene på det seneste. Viborg har kun lukket tre mål ind i deres 11 sidste kampe, mens Silkeborg kun har lukket to ind. De holder altså begge masser af clean sheets, men de scorer også masser af mål. Vi tror der venter os et underholdende topopgør, som kommer til at byde på mål i begge ender. Silkeborg har scoret seks mål i deres tre sidste kampe, hvor Viborg har lavet ni. Vi tror kampen kommer til at byde på mindst tre mål, og spiller derfor Over 2,5 mål til odds 1.95.

Samtidig spiller vi på Silkeborgs Nicolai Vallys til at komme på tavlen til odds 3.55. Vallys har været i målhopla og lavet fire mål for Silkeborg i de sidste fire kampe.

Spil hos Oddset*

Arsenal - Everton

Arsenal - Everton
Kampstart:
Fredag d. 23. april kl 21:00
TV:
Xee
Betting Partner: Oddset
1 X 2
1.87 3.75 4.00

Arsenal og Everton er side om side i tabellen, hvor Everton er på 8. pladsen med tre point flere end The Gunners på 9. pladsen. Everton har ydermere en kamp til gode ift. Arsenal, og det er Everton som har mest at spille for her.

The Toffees kan stadig nå at kvalificere sig til Europa i næste sæson, hvis de slutter godt af i Premier League, mens Arsenals Premier League-sæson ser ud til at være så godt som overstået. Det virker i hvert fald som noget af et langskud, at Arsenal skal kunne indhente klubber som Chelsea og West Ham i tabellen. Det gælder nu primært om at vinde Europa League, hvor Arsenal er klar til semifinalerne mod Villareal. Den første semifinale mod spanierne spilles allerede d. 29. april, så det vil ikke være underligt, hvis Arsenal sparer lidt på kræfterne her mod Everton.

Arsenal har kun vundet fire af deres 10 seneste Premier League-hjemmekampe, og de har slet ikke vundet en eneste af deres fire sidste hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Senest fik Arsenal kun 1-1 hjemme mod Fulham. Everton har derimod kun tabt én af deres seneste 11 PL-udekampe. Everton slog også Arsenal med 2-1 da de sidst mødtes i december. 

Det taler imod et spil på Everton, at de ikke har vundet ude mod Arsenal siden 1996, og at de ikke har vundet i de sidste fem PL-kampe. De sidste tre er endt uafgjort for Everton mod Crystal Palace, Brighton og Tottenham, og vi ser også gode chancer for en pointdeling her.

Arsenal er stadig uden Pierre-Emerick Aubameyang som er ved at helbredes for malaria, og er meget usandsynlig til kampen. Alexandre Lacazette er også ude med en skade. Samtidig er Arsenal også uden David Luiz og Kieran Tierney i forsvaret, og Martin Ødegaard skulle også være ude.

Everton må efter alt at dømme også undvære flere spillere, herunder Abdoulaye Doucoure og Jean-Philippe Gbamin, men Carlo Ancelotti forventer at have den målfarlige Dominic Calvert-Lewin tilbage til dette opgør.

Der er et flot odds 3.75 på uafgjort, hvilket bliver vores spilforslag til kampen.

Spil hos Oddset*

Annonce:
Annonce: