Superliga fodbold i TV

23. september 2023

Lørdag d. 23/9: Spilforslag til dagens TV kampe

Lørdag d. 23. september byder på en række interessante kampe rundt omkring på kontinentet, og flere af disse kampe vises i dit TV. Vi er klar med spilforslag til udvalgte TV-kampe denne næstsidste lørdag i september.

Dagens TV-program:

Tid Kamp TV
13:00 AC Horsens
Vendsyssel FF
TV3 Sport
15:00 AC Milan
Verona
TV2 Sport
15:30 B. München
Bochum
See
15:30 Dortmund
Wolfsburg
TV3 Sport X
16:00 Manchester City
Nottingham F.
TV3 Max
18:00 Sassuolo
Juventus
TV2 Sport
18:30 Brentford
Everton
TV3 Max
18:30 Barcelona
Celta Vigo
TV3 Sport X
18:30 Werder Bremen
FC Köln
See
20:45 Lazio
Monza
TV3 Sport X
21:00 Burnley
Manchester United
3+

 

Spilforslag til dagens kampe

Vi er klar med Dagens Spilforslag denne lørdag, hvor vi har fokus på en håndfuld udvalgte kampe i ovenstående TV-program.

Dagens bookmaker er bet365* - god fornøjelse med kampene.

 

Manchester City - Nottingham Forest spilforslag

Manchester City har fået en perfekt start på Premier League med fem sejre i fem kampe og en målscore på 14-3. De forsvarende mestre er klar til at sende Nottingham Forest tomhændet hjem fra Etihad Stadium lørdag eftermiddag. Men gæsterne fra Nottingham er på en fin 8. plads efter en godkendt start på sæsonen, hvor de har fået syv point i de sidste fire kampe. 

Manchester City skal selvfølgelig være storfavoritter her, men det er værd at huske på at Forest bl.a. har vundet 1-0 i Chelsea i den seneste udekamp, og selv om The Blues fra Stamford ikke just er i den bedste forfatning p.t., har Forest vist at de kan overraske. Det er også værd at huske på, at Forest tabte med 2-1 ude mod Arsenal og 3-2 ude mod Manchester City, så man skal bestemt ikke afskrive chancen for at de kommer på måltavlen her.

De er selvfølgelig oppe mod overmagten, og vi forventer en klokkeklar hjemmesejr. Men City har lukket mål ind i hver af deres fire seneste kampe, og vi tror også Forest kan komme på tavlen her. 

Vores spilforslag bliver et Byg Væddemål hos bet365, hvor vi vælger: Man City vinder + Over 2 mål + Over 6 hjørnespark til odds 1.75. Her er der gevinst hvis City vinder kampen, og der kommer mindst tre mål og syv hjørnespark.

Spil hos bet365*

 

Brentford - Everton spilforslag

Både Brentford og Everton tabte med 1-0 i sidste weekend, hvor Brentford var oppe mod Newcastle og Everton oppe mod Arsenal. To nederlag som der ikke kan indvendes det store mod. 

Efter fem kampe er Brentford på 11. pladsen med en sejr, tre uafgjorte og kun et nederlag, mens det ser sværere ud for Everton som er nr. 18 med kun et enkelt point ud af 15 mulige. 

Everton fik 2-2 mod Sheffield United, men ellers har de ikke lavet andet end at tabe indtil nu. De fik en sejr i Carabao Cup med 2-1 ude mod Doncaster fra League 2, men det holdt også hårdt. The Toffees var nede med 0-1 ved pausen, og fik først sendt sejrsmålet i nettet i det 88. minut. 

Det ligner unægteligt endnu en svær sæson for Everton, som i fjor kun var to point fra at rykke ud af den bedste række, hvor de har haft hjemme siden 1954/55. 

Vi tror problemerne fortsætter for Everton her på udebane mod Brentford, men det hører dog med til historien at Everton har haft nemmere ved at finde vejen til netmaskerne på udebane i denne sæson, og at Thomas Franks mandskab også har samlet et par skader op i defensiven. Til trods for dette ser vi odds 1.80 på Brentford som et rigtig fint odds.

Spil hos bet365*

 

Burnley - Manchester United spilforslag

Burnley ligger næstsidst og har ikke haft nemt ved at hente point i denne sæson. De har dog også spillet en kamp færre end de fleste andre hold, men en uafgjort og tre nederlag i fire kampe er selvfølgelig en svær start på sæsonen. Det ene point fik de sidst med 1-1 ude mod Nottingham Forest.

Det er dog noget nær det perfekte tidspunkt at møde Man United på, for De Røde Djævle befinder sig i lidt af en krise både på og uden for banen. Der er rigeligt med skandaler og kritik som omsværmer Ten Hag i disse dage, og senest tabte United også med 4-3 i München i Champions League.

Man United er på 13. pladsen i Premier League med to sejre og tre nederlag og en målscore på 6-10. Det er særligt defensivt at United har haft det svært, men de finder i det mindste vejen til netmaskerne. Vi tror der venter en svær kamp for United her, og vi ser god værdi i at United ikke vinder kampen. Hos bet365 er der odds 4.20 på uafgjort, og det bliver vores spilforslag på kampen. Vi skyder på 1-1 som kampens resultat.

Spil hos bet365*