Annonce:
Premier League

21. april 2021

Onsdag d. 21/4: Tottenham vs Southampton og Aston Villa vs Man City

Onsdag d. 21. april byder på tre spændende kampe i den danske Superliga, men også i udlandet ruller fodbolden i dag. Der er bl.a. seks kampe i La Liga, fire kampe i Bundesligaen, syv kampe i Serie A og to kampe i Premier League på plakaten.

I Dagens Spilforslag til onsdag d. 21. april 2021 ser vi nærmere på de to Premier League-opgør, hvor Tottenham hjemme tager mod Southampton og Manchester City gæster Aston Villa på Villa Park. Dagens udvalgte bookmaker er bet365.dk, hvor alle nedenstående odds på spilforslag er fundet.

Spilforslag onsdag d. 21. april:

 

Tottenham - Southampton

Tottenham - Southampton
Kampstart:
Onsdag d. 21. april kl 19:00
TV:
TV3 Max
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
1.80 3.80 4.33
Spil hos bet365*

Siden Southampton vendte tilbage til den bedste række i 2012/13-sæsonen, har de tabe 12 af 17 PL-kampe mod Tottenham (V3-U2-T12). The Saints har kun tabt ligeså mange PL-kampe mod Manchester City - nemlig 13 styks - i samme periode. Man kan altså konstatere, at Tottenham i nyere tid har været en ond ånd for Southampton.

I den omvendte kamp tidligere på sæsonen slog José Mourinhos Tottenham Southampton med heke 5-2 på St. Mary's Stadium d. 20. september på mål af Son Heung-Min (45+2', 47', 64', 73') og Harry Kane (82'). Danny Ings (32', 90' straffe) scorede begge mål for the Saints. Alle fire af Sons mål blev assisteret af Harry Kane.

José Mourinho står dog ikke i spidsen for Tottenham længere, da han officielt blev fyret hos Spurs i denne uge sammen med resten af sin trænerstab. Nyheden om Mourinhos fyring blev dog overskygget af balladen om European Super League, hvor Tottenham oprindeligt havde planer om at være med. Projektet "Super League" ser nu ud til at være skrinlagt igen, da Tottenham og de øvrige engelske klubber er trådt ud af samarbejdet igen. Nu kan vi derfor igen tale om dét det hele handler om, nemlig fodbold.

I spidsen for Tottenham står nu den kun 29-årige Ryan Mason, som er blevet den yngste Premier League-manager nogensinde. Spændende bliver det at se, om han kan få mere ud af Spurs end Mourinho kunne. Mourinho efterlader Tottenham på syvendepladsen i Premier League med fem point op til Champions League-pladserne. Der resterer endnu 18 point at spille om, men Tottenham er formentlig nødt til at vinde deres resterende seks kampe, hvis de skal med i det forjættede CL-land.

Southampton havde chancen for at spille sig i FA Cup-finalen i søndags, hvor de dog tabte med 1-0 til Kasper Schmeichel og Leicester på Wembley. Dermed er sæsonen så godt som slut for The Saints, som er på 14. pladsen med ni point ned til Fulham under stregen. The Saints har ydermere to kampe til gode ift. Fulham, så meget skal altså gå helt galt for Jannik Vestergaard og Co., hvis de skal rykke ud af PL i denne sæson. De har dog kun fået point i tre af de sidste 14 PL-kampe, hvor de er V2-U1-T11. Spørgsmålet er nu hvor meget Southampton kommer til at bringe til fadet i den resterende del af sæsonen. De har ikke brug for mange point for at sikre sig overlevelse endegyldigt.

Tottenham har scoret i 32 af de sidste 33 hjemmekampe mod Southampton i alle turneringer, og den eneste udtagelse i den stime var en 0-0 kamp på White Hart Lane d. 20. januar 2001. Spurs plejer altså at finde netmaskerne mod Southampton, som de altså også plejer at vinde over hjemme. I alt har Southampton kun vundet tre PL udekampe mod Spurs (V3-U2-T16), og alle tre sejre kom på White Hart Lane i 1994, 2003 og 2016. Southampton har tabt ni af de sidste 10 besøg hos Spurs i alle turneringer.

Spurs har fået ny manager og vi forventer en god præstation fra hjemmeholdet. Spurs har også vundet tre af deres fire seneste hjemmekampe, selv om tingenes tilstand generelt har været så dårlige, at de kostede Mourinho jobbet. Til gengæld er Southampton i en krise, og har altså kun fået syv point ud af 42 mulige i PL i de sidste 14 kampe. Vi tipper en 2-0 sejr til hjemmeholdet og spiller Tottenham til odds 1.80.

Spil hos bet365*

Aston Villa - Manchester City

Aston Villa - Man City
Kampstart:
Onsdag d. 21. april kl 21:15
TV:
Xee
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
9.50 4.75 1.36
Spil hos bet365*

Aston Villa har tabt ni af deres 10 seneste kampe mod Man City i alle turneringer (V0-U1-T9), og den eneste kamp de ikke tabte i den stime var en 0-0'er på Villa Park i november 2015. Vi skal tilbage til september 2013 for at finde den seneste Villa-sejr over City, hvilket var en 3-2 hjemmesejr.

Manchester City har vundet 25 af deres 41 PL-kampe mod Aston Villa gennem tiderne, og sammen med Newcastle er Aston Villa de klubber Man City har vundet flest kampe i PL mod.

Tidligere i denne sæson vandt City med 2-0 hjemme over Aston Villa d. 20. januar 2021 på mål af Bernardo Silva (79') og Ilkay Gündogan (90' straffe), og i sidste sæson vandt Man City i øvrigt 6-1 her på Villa Park på mål af Riyad Mahrez (18', 24'), Sergio Agüero (28', 57', 81') og Gabriel Jesus (45+1'). Anwar El Ghazi (90+1' straffe) scorede trøstemålet for Aston Villa.

Aston Villa har været i dårlig form her i 2021, hvor det kun er blevet til fem sejre i 17 kampe i alle turneringer. Den lunkne pointhøst har sendt dem ud af Top 10 i Premier League for første gang siden december, og Dean Smiths mandskab er nu langt fra de europæiske pladser som holdet kæmpede flot med om i efteråret. Aston Villas nedtur skal nok også ses i det lys, at Jack Grealish har været ude i længere tid, og han er ganske enkelt en enormt vigtig spiller for The Villans.

Manchester City har nok allerede trykt Champions T-shirten for sæsonen 2020/21, for det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før The Citizens kan lade sig krone som mestre i Premier League. Der er otte point ned til Man United på andenpladsen, og City har vundet 18 af de sidste 20 PL-kampe. Man er dog alligevel nødt til at gøre arbejdet færdigt, og nu tabte City senest hjemme til Leeds med 1-2. Leeds var ovenikøbet kun 10 mand i hele anden halvleg. Ydermere blev City igen slået i FA Cup semifinalen i weekenden af Chelsea med 1-0, og Dortmund bød dem også op til dans over to kampe i CL-kvartfinalerne.

Man City er langtfra uovervindelige i øjeblikket, men det er nok stadig tvivlsomt, at de sætter point til her mod Villa. Med Champions League-semifinalerne lige rundt om hjørnet, og en Carabao Cup-finalen mod Spurs på søndag i vente, kunne City nok godt snart tænke sig at få lukket guldkampen i PL, så de kan holde fokus på Champions League.

Man City må formentlig undvære Kevin De Bruyne på Villa Park, da han udgik skadet mod Chelsea i FA Cup semifinalen. Også Sergio Aguero er stadig ude, men Phil Foden, Riyad Mahrez, Bernardo Silva og Ederson kan være i spil igen efter de blev bænket mod Chelsea i weekenden.

Aston Villa må stadig undvære Jack Grealish og Morgan Sanson, og så er Trezeguet ydermere også blevet knæskadet. Til gengæld kan brasilianske Wesley måske være klar igen efter han sad ude i Villas 2-1 nederlag til Liverpool sidst.

Konklusionen bliver, at Aston Villa stadig er hårdt ramt på skadesfronten, og vi tror ganske enkelt ikke de har kvaliteten til at skabe en overraskelse her mod City. Til gengæld har City heller ikke været super overbevisende i den seneste håndfuld kampe, men de er selvfølgelig stadig et klassemandskab på mesterskabsjagt.

Vi tror City hiver en sejr i land, men ikke uden at Aston Villa også kommer på måltavlen. Derfor spiller vi Man City + Begge Hold Scorer til odds 3.20 hos bet365.

Spil hos bet365*

Annonce:
Annonce: