SønderjyskE logo

2. juni 2024

SønderjyskE vs Kolding IF: Sidste spilledag i 1. division

Det er sidste spilledag i 1. division, og her tager topholdet SønderjyskE mod Kolding i en oprykningsfest på Sydbank Park i Haderslev.

Spil hos bet365*

SønderjyskE - Kolding

Kampstart:
Søndag d. 2. juni kl. 15:00
TV / Stream
TV3 Sport / Viaplay
Betting Partner: bet365
1 X 2
1.90 3.90 3.50
Spil hos bet365*

 

SønderjyskE - Kolding optakt og spilforslag

SønderjyskE har fem point ned til AaB og er sikre på at slutte som mestre i 1. division efter sidste spillerunde. De er dermed også sikret en sæson mere i Su-su-superligaen, og det har de fejret i flere uger nu. Måske har det også smittet af på de seneste kampe, hvor SønderjyskE ikke har formået at vinde, men derimod spillet 0-0 mod Vendsyssel og 2-2 mod Hobro.

Men nu skal oprykningen fejres på sidste spilledag, og man må formode at SønderjyskE-spillerne kan trække sig op til en sidste dans. De har haft en fantastisk sæson i 1. division med 20 sejre og imponerende 70 mål scoret. Derudover har de kun lukket 28 mål ind, hvilket er færrest af alle, og har også haft flest clean sheets. Holder keeper Nicolai Flø igen buret rent, vil det være hans clean sheet nr. 14 i denne sæson. Det siger alligevel noget.

Men gæsterne fra Kolding, som indtager på tredjepladsen, har også store ambitioner om at komme i Superligaen en dag. De når det ikke i år, men de har haft et forrygende slutspil, og kunne meget vel blive en udfordrer i næste sæson. Der er godt med mål i Kolding-mandskabet som også har vundet godt med kampe her i slutspillet, men de tabte dog senest med 2-3 hjemme til AaB.

Kolding kan se sig passeret på sidste spilledag, hvis ikke de får en sejr her. De har nemlig kun ét point flere end Fredericia, så derfor kan man med rette sige, at Kolding rent sportsligt har mest at spille for i sæsonfinalen. 

"Halvfesen med nederlag"

Men SønderjyskE vs Kolding er et lokalopgør, og der er ingen tvivl om at SønderjyskE også vil gøre deres for at lukke sæsonen af med en fest. Det lugter nemlig af sommer, sol og sæsonrekord på Sydbank Park, og tilskuerne skal forkæles med tre point:

"Det bliver fantastisk at slutte af med et lokalopgør, som uanset situationen i tabellen eller tidspunktet på sæsonen har sit eget liv", siger cheftræner Thomas Nørgaard til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Vi møder et Kolding-hold, der jagter en tredjeplads, og de kommer formentligt med fråde om munden for at opnå deres mål. For os selv handler det om at slutte ordentligt af. Vi kan godt huske den halvfesne fornemmelse, det var at gå på vinterferie med et nederlag til Hillerød, så vi vil meget gerne give hjemmepublikummet tre point for også at understrege, hvilken sæson det har været".

SønderjyskE har allerede mødt Kolding tre gange i denne sæson og vundet dem alle. Først blev det i grundspillet til en 3-1-sejr i Kolding, hvorefter SønderjyskE vandt i Haderslev med 4-0. I slutspillet sejrede SønderjyskE med 3-0 i Kolding i en kamp der reelt sikrede dem oprykningen. 

Vi tror også de kommer stærkt ud til denne kamp og ender med at vinde. Man kan frygte på hjemmepublikummets vegne, at Nørgaards tropper mentalt er gået på sommerferie, men hvis de møder op på dagen, forventer vi at SønderjysKE med deres benhårde defensiv formår at lukke Kolding-offensiven ned igen.

Med tre SønderjyskE-sejre og samlet 10-1 i målscore i de tre første kampe mellem klubberne synes vi odds 1.90 på hjemmeholdet er ganske fint betalt. Vi skyder på 3-1 til SønderjyskE.

Spil hos bet365*