Premier League

12. januar 2021

Tirsdag d. 12/1: Tre Premier League-kampe på plakaten

Tirsdag d. 12. januar 2021 byder bl.a. på fodbold i England, hvor der er tre Premier League-kampe på plakaten. Bundholdet Sheffield United tager mod Newcastle, Turf Moor lægger græs til Burnley vs Manchester United og Wolverhampton byder Everton velkommen på Molineux.

Herudover er der AC Milan vs Torino i Coppa Italia, Bayer Leverkusen vs Eintracht Frankfurt i DFB Pokalen, to kampe i La Liga samt masser af øvrige kampe, bl.a. fra lavere rækker i England. I Dagens Spilforslag ser vi på spilforslag til de tre Premier League-kampe, og oddsene i vores spilforslag er fundet hos dagens betting-sponsor, ComeOn.

Spilforslag til tirsdag d. 12. januar 2021:

 

Sheffield United vs Newcastle

TV: Xee

Sheffield United hentede sæsonens første sejr, da de slog Bristol Rovers fra den tunge ende af League One i FA Cuppens 3. runde i weekenden. Her blev Sheffield Uniteds problemer igen udstillet for åben TV-skærm, da de havde store problemer med at besejre mandskabet fra den tredjebedste række i England.

I Premier League har Sheffield United kun fået ét sølle point i de sidste 12 kampe, og umiddelbart er der ikke meget der tyder på, at det vender her mod Newcastle. Gæsterne fra St. James' Park har vundet de to sidste indbyrdes opgør mod Sheffield United med 3-0 hjemme og 2-0 ude, så de har i hvert fald den nyeste statistik med sig. Derudover har de gjort en bedre figur på det seneste, trods en ringe pointhøst.

Newcastle spillede 0-0 ude mod formstærke Arsenal i ordinær tid i FA Cuppen i lørdags, men tabte dog med 2-0 i den forlængede spilletid. I kampene op til FA Cup-braget havde Newcastle fået hæderlige resultater i svære kampe, da de kun tabte 2-0 til Manchester City, spillede 0-0 mod Liverpool og tabte knebet med 2-1 til Leicester. Det giver kun ét point i de sidste tre Premier League-kampe, men modstanderne taget i betragtning, havde manager Steve Bruce nok ikke regnet med mere.

Dette er derimod en kamp, som Newcastle regner med point i. Sheffield United taber stort set hver uge, og Newcastle kan bestemt godt bruge de tre point til at distancere sig yderligere i nedrykningsstregen. Newcastle har lige nu otte point ned til Fulham, som har spillet en kamp færre. Derfor må man forvente, at Newcastle går benhårdt efter alle tre point her.

Vi tror da også Newcastle får det de kommer efter, nemlig en sejr. Og da der ydermere er odds 3.20 på Newcastle, synes vi det er for godt et odds til ikke at prøve. Er man tilfreds med et lidt lavere odds, kan man også overveje et fornuftigt odds 1.58 på X2 på Dobbeltchancen. Sheffield United er trods 0-2-15 for sæsonen i Premier League og Newcastle har kun tabt tre af deres i alt syv udekampe indtil videre.

Spil hos ComeOn*

 

Burnley - Manchester United

TV: Xee

Manchester United er nu ubesejret i 10 Premier League kampe i træk, og er stormet op gennem tabellen til en andenplads. De er á point med Liverpool med 33 point, og har i øvrigt spillet en kamp færre. Vinder Manchester United her på Turf Moor, kan Ole Gunnar Solskjær glæde sig over en status som tophold i Premier League.

Manchester United er også stadig ubesejret på udebane i Premier League, hvor de er 6-1-0 for syv kampe med en målscore på 21-11. 

Manchester United fortsatte de gode takter i weekendens FA Cup, hvor de slog Watford med 1-0 hjemme. Bevares, det var ikke den største sejr i verden, men der blev også givet spilletid til flere normale reserver. Bl.a. fik den udskældte Jesse Lingaard hele 80 minutter på banen.

Burnley måtte ud i en dramatisk straffekonkurrence for at spille sig videre i FA Cuppen i weekenden, hvor de tog i mod League Ones 16. plads, Milton Keynes Dons. Burnley var kun få sekunder fra et exit i turneringen, da gæsterne var foran med 1-0 indtil det 90. minut. Endvidere kom Burnley også bagud i straffekonkurrencen, men kan glæde sig over MK Dons' misbrugte to spark i træk, hvilket Premier League-mandskabet straffede.

Det var ingen stor præstation af Burnley i FA Cuppen. Men de gik videre, og de har også gjort det ok i Premier League på det seneste. De er ubesejret i de sidste fire hjemmekampe i træk, hvor de på det seneste har slået Crystal Palace 1-0, spillet 1-1 med Everton og derefter besejret Wolverhampton 2-1 og senest Sheffield United 1-0. Det er også værd at bemærke, at de for nyligt slog Arsenal med 1-0 på Emirates i London.

Burnleys fine hjemmebane-form står dog for skud her. Manchester United har som nævnt været flyvende på udebane, hvor de har scoret hele 21 kasser i syv kampe. Det står i skarp kontrakt til de kun 5 mål som Burnley har præsteret at score i deres syv hjemmekampe.

Burnley har dog også kun lukket syv mål ind på hjemmebane i PL, hvilket er ét mål imod pr. kamp i snit. De er godt organiseret og står stærkt defensivt, og det bliver ikke nogen nem opgave for United i aftenens kamp. Vi tror Manchester United hiver en spinkel ét-måls sejr i land. Uafgjort (Burnley +1) giver odds 3.55 hos ComeOn. 

Spil hos ComeOn*

 

Wolverhampton - Everton

TV: TV3 Max

I aftenens anden sene PL-kamp på Molineux, er det Wolverhampton (nr. 13) mod Everton (nr. 7) som skal i aktion. Her venter der efter alt at dømme en svær udekamp for gæsterne af flere årsager.

Hvis vi lige kigger på Everton først, så leverede de en skammelig indsats i weekendens FA Cup-runde mod Rotherham. Everton var store favoritter, men blev trukket ud i 120 minutters fodbold af bundholdet fra Championship, inden Everton kunne hive en spinkel 2-1 sejr i land. Målscorere for Everton var Cenk Tosun og Abdoulaye Doucouré. Det var en dårlig indsats, men Carlo Ancelottis tropper er videre, og det er trods alt det der tæller.

Måske sidder de 120 minutters fodbold dog lidt i benene hos The Toffees som også tabte deres seneste kamp i Premier League med 1-0 hjemme til West Ham. Everton var dog i god form op til det seneste PL-nederlag, da de havde vundet de fire foregående kampe. Spørgsmålet er nu, om Everton formår at komme tilbage til de vindende veje i ligaen, eller om et formdyk er på vej.

Wolverhampton har gået igennem deres helt eget formdyk på det seneste. Kun én sejr i syv Premier League kampe er det blevet til. Den kom dog her på Molineux i midten af december, da Chelsea blev besejret med 2-1. Siden har de ikke vundet i ligaen, men de slog Crystal Palace med 1-0 i FA Cuppen i weekenden - også på hjemmebane. Muskelbundtet Adama Traoré lavede kampens enlige mål.

Det er to hold som ikke har imponeret voldsomt i deres seneste optrædener, og i øvrigt ser meget jævnbyrdige ud. Everton har måske den bedste formkurve, men Wolves er som regel svære at slå på hjemmebane, hvor de er 3-3-2 med en 9-8 målscore for sæsonen. Vi tror der er gode chancer for, at holdene ender med at dele pointene på Molineux i aften. Et skud på resultatet herfra bliver 1-1. Vi spiller dog på uafgjort til odds 3.25 hos ComeOn.

Spil hos ComeOn*