England - Spanien odds: Spil på kampen i Nations League Liga A

13. januar 2021

Torsdag d. 14/1: Premier League og spansk Super Cup på programmet

Torsdag d. 14. januar 2021 byder ikke på det store fodboldprogram, hvor de fleste turneringer holder pause, inden weekendens program starter. Der vil dog stadig være mulighed for fodbold fra både England og Spanien, hvor der venter en kamp i Premier League mellem Arsenal og Crystal Palace på Emirates Stadium, mens Real Madrid møder Athletic Bilbao i den spanske Super Cup. 

Også i Italien spilles der fodbold, når der spilles to kampe i Coppa Italia, hvor vi er fremme ved 1/8 finalerne. Kl. 17.30 får Sassuolo besøg af Spal, mens der kl. 21.15 spilles fodbold på Gewiss Stadium i Bergamo, hvor Atalanta får besøg af Cagliari. I Dagens Spilforslag ser vi på spilforslag til de to førstnævnte kampe fra hhv. Premier League og den spanske Super Cup. Oddsene i vores spilforslag er fundet hos dagens betting-sponsor, ComeOn*.

Spilforslag til torsdag d. 14. januar 2021:

 

Arsenal - Crystal Palace

TV: Xee

Arsenal har sagt jagten ind på at komme i den øverste del af Premier League tabellen efter en noget en skrækkelig sæsonstart for Artetas tropper, der for et par uger siden stod med otte nederlag i 14 kampe. De seneste tre kampe har budt på sejre og det pynter selvsagt på statistikken, men Arsenal må stadig skue langt efter toppen, hvor de i skrivende stund befinder sig på en 11. plads med 23 point - seks point efter Tottenham på femtepladsen. 

Der er dog ingen tvivl om, at det er et Arsenal hold der med selvtilliden i orden ovenpå en god periode. Foruden tre sejre på stribe i Premier League, blev det i lørdags også til avancement i FA cuppen, da man ekspederede Newcastle ud af turneringen med en 2-0 sejr. 

Derfor er det ikke overraskende at se Arsenal som favoritter til opgøret, hvis man ser på bookmakernes odds. Hos Comeon er der i skrivende stund odds 1.53 på en sejr til The Gunners, mens gæsterne fra Crystal Palace står til odds 6.50. Trods den relative store favoritværdighed til Arsenal, så er det dog gæsterne der har haft overtaget i de seneste indbyrdes møder, hvor hjemmeholdet er uden sejr fire kampe i træk. Tre gange har de to hold delt pointene, mens the Eagles står noteret for en sejr. 

Roy Hodgsons mandskab kan dog ikke prale med den samme formkurve som Arsenal. Gæsterne har haft svært ved at trække sig sejrsrigt ud af opgørene i den seneste periode, hvor holdet står noteret for en sejr i deres seneste syv kampe. Den faldt i sidste runde af Premier League, hvor Sheffield Utd blev besejret med 2-0. Sidenhen er det blevet til et 1-0 nederlag i FA cuppen til Wolves, og det store spørgsmål bliver derfor, hvilken forfatning vi kommer til at se Crystal Palace i. 

En af de helt store problemer for Arsenal i denne sæson har været de manglende mål. 20 mål i 17 kampe er mindst fire mål færre end samtlige af de hold, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen. Her har Aubameyang været en af de helt store synder med kun tre mål i 15 kampe. Den 31 årige angriber fra Gabon er dog kommet på måltavlen i hans seneste to kampe på Emirates, og der bør være gode chancer for Mikel Arteta starter med ham i front igen, som det var tilfældet mod Newcastle senest. The Gunners har scoret mindst to mål i syv af de seneste otte indbyrdes møder mod Palace og Aubameyang er kommet på tavlen tre gange i hans fire møder møder mod The Eagles.

Comeon er ude med odds 2.40 på en scoring af Aubameyang, hvor bet365.dk til sammenligning står med odds 1.80. Det virker i vores øjne for højt sat, hvis det bliver til en startplads til Aubameyang, og derfor bliver det vores spilforslag til Premier League mødet mellem Arsenal og Newcastle.  

Spil hos ComeOn*

 

Real Madrid - Athletic Bilbao 

TV: 6'eren

Samtidig med der spilles fodbold på Emirates Stadium, bliver der også spillet fodbold på sydligere himmelstrøg, når Real Madrid og Athletic Bilbao mødes på Estadio La Rosaleda i Malaga. Her venter en traditionsrigt opgør mellem to af de ældste klubber i Spanien, der også kaldes for El Viejo Clásico. 

Den spanske Super Cup skulle oprindeligt været spillet i Saudi Arabien som det var tilfældet sidste sæson, hvor det nye format med en final-four turnering for første gang fandt sted. Grundet rejserestriktioner som følge af Covid-19 situationen har man dog valgt at flytte turneringen tilbage til Spanien i år, hvor de tre opgør spilles i Malaga, Cordoba og Sevilla. 

Vinderen af mødet mellem Real Madrid og Athletic Bilbao kan se frem til at få forlænget deres tid i det sydspanske, da finalen allerede spilles på søndag i Sevilla, hvor der venter en finale mod enten Real Sociedad eller FC Barcelona. På forhånd er Real Madrid favoritter, hvis man kigger på odds til opgøret, hvor der hos bookmakeren ComeOn er odds 1.65 på en Real Madrid sejr, mens Athletic Bilbao står til odds 5.00. Los Blancos har dog haft alt andet end en god optakt til kampen. 

Lørdag var holdet i aktion mod Osasuna, der trods stor kritik fra spillerne pga. vejrsituationen og banen ikke fik aflyst kampen. Efterfølgende har Real Madrid spillerne ikke haft mulighed for at rejse tilbage til Madrid, og derfor er spillerne blevet fløjet direkte til Malaga, hvilket flere spillere har været ude og kritisere i medierne. 

Trods kritikken og de langt fra optimale forbehold før kampen, så kommer Real Madrid ind til opgøret med en god form, hvor holdet er ubesejret i deres seneste ni kampe. I La Liga befinder man sig på en andenplads, trods pointtabet til Osasuna, og nu står man også med gode muligheder for at spille sig i årets første finale. Ser man på de indbyrdes statistikker mod Athletic Bilbao, så ser det umiddelbart svært ud for Los Leones, der har tabt 26 af de seneste 33 indbyrdes møder. 

Athletic Bilbao fik modsat Real Madrid aflyst deres kamp i weekenden, og det betyder at de har haft en god uge siden deres seneste kampe. Dermed bør holdet også have fået den bedste optakt til opgøret. Om det er nok til at besejre Real Madrid og spille sig i deres første finale siden 2015 bør dog være tvivlsom. Hertil ser Los Blancos ganske enkelt noget stærkere ud, hvilket også blev vist i den seneste indbyrdes møde tilbage d. 15. december, hvor Real Madrid vandt med 3-1. Der er odds 1.71 på en Real Madrid sejr hos ComeOn, der virker fint betalt. Udover en Real sejr forsøger vi os også med et spilforslag på Benzema kommer på tavlen. De franske angriber har scoret fem mål i hans seneste fire kampe mod Bilbao og kom også på tavlen i december. Odds 2.15 på Benzema scorer virker derfor udmærket betalt. 

Spil hos ComeOn*