Sikkert Spil app hos Danske Spil

1. september 2020

Sikkert Spil: Nyt Spil-ID kort og App for Oddset hos Danske Spil

Danske Spil introducerer fra oktober 2020 Sikkert Spil hos alle landets fysiske forhandlere såsom kiosker, tankstationer og supermarkeder. Initiativet sættes i søen for at øge ansvarligt spil ved at afskære unge under 18 år fra at spille, samt for at minimere hvidvask og matchfixing.

Sikkert Spil betyder, at spillerne fra oktober 2020 skal fremvise et nyt Spil-ID, når de spiller Oddset og Tips.

Kort info om nyt Spil-ID hos Danske Spil:

  • Spil-ID skal bruges ved spil på Oddset, Tips eller Dantoto
  • Du kan registrere dit nye Spil-ID fra september 2020
  • Spil-ID træder i kraft i oktober 2020
  • Spil-ID fås som fysisk kort eller App
  • Præmier under 5000 kr. kan enten udbetales hos forhandleren eller overføres til NemKonto
  • Præmier over 5000 kr. udbetales til NemKonto med det samme
  • Alle præmier udbetales automatisk efter 10 dage til NemKonto, hvis de ikke er indløst hos forhandleren eller udbetalt til NemKonto via app'en.

Læs mere om det nye Spil-ID hos Danske Spil forneden. Her kan du se, hvordan du kan få dit personlige Sikkert Spil Spil-ID (enten som et fysisk kort eller App), og hvilken betydning det får for udbetaling af præmier på Oddset og Tips i fremtiden.

Læs om Sikkert Spil hos Danske Spil*

Hvordan får jeg mit Spil-ID?

Det nye Spil-ID kan fås som både et fysisk kort eller som App på telefonen. Man skal registrere sig som spiller for at få sit nye Spil-ID, og dette kan altså gøres allerede fra september.

Bemærk: Der skal bruges NemID til at oprette et Spil-ID. Når det er oprettet, skal NemID ikke anvendes fremover.

Fysisk Kort Spil-ID

Et fysisk kort har samme format som et kreditkort, og er derfor nemt at have med sig på farten. Du kan bestille et fysisk Spil-ID kort på følgende måder:

1. Bestil dit fysiske Spil-OD kort på sikkertspil.dk

2. Opret et Spil-ID via iPad'en hos forhandleren

App Spil-ID

Det er også muligt, at oprette et elektronisk Spil-ID via App. Dette kan gøres på følgende måder:

1. Download Sikkert Spil app'en i App Store eller Google Play og opret et Spil-ID i app'en. Dermed har du dit Spil-ID på din telefon.

2. Hvis du i forvejen har en BLÅ KONTO hos Danske Spil, kan du allerede nu finde dit Spil-ID i Oddset App'en. Oddset App'en kan nemlig også benyttes til at spille hos forhandleren. Læs mere forneden.

 

Spil med Spil-ID hos forhandleren

I fremtiden skal der altså forevises et gyldigt Spil-ID, for at få lov at satse penge på Oddset, Tips eller Dantoto hos din Danske Spil forhandler. Men hvordan spiller du med dit Spil-ID, når du står og vil udfylde en kupon nede i kiosken? Det er faktisk simpelt. Læs med her!

Spil med fysiske kuponer

1. Udfyld den fysiske kupon.

2. Henvend dig til kassen for betaling.

3. Forevis og registrér dit Spil-ID ved betaling.

Spil med iPad

1. Udfyld kupon på iPad'en i butikken.

2. Registrér dit Spil-ID på iPad'en.

3. Henvend dig til kassen for betaling. Dit Spil-ID skal ikke vises her, fordi det allerede er registreret på kuponen.

Spil med Oddset App

1. Udfyld din kupon i Oddset App og klik "Spil i butik"

2. Henvend dig til kassen for betaling. Dit Spil-ID skal ikke vises her, fordi det allerede er registreret på kuponen.

Læs om Sikkert Spil hos Danske Spil*

Præmieudbetaling med Spil-ID

Med det nye Spil-ID vil dine fremtidige præmier og gevinster være bedre sikret. Det er nemlig således, at når du har registreret dit spil med Spil-ID, vil præmierne automatisk overføres til din NemKonto i banken, hvis du ikke foretager dig noget. Det sker efter 10 dage. Skulle du miste din kupon, vil præmierne altså automatisk blive udbetalt efter 10 dage.

Hvilke muligheder har du selv for at bestemme, om pengene udbetales kontant eller til NemKonto i banken? Det kommer helt og aldeles an på det vundne beløb.

Præmier under 2000 kr.

For præmier op til 2000 kr. gælder det, at forhandleren SKAL udbetale præmien kontant. Du kan dog også vælge selv at udbetale til NemKonto via Sikkert Spil app'en. Foretager du dig intet, vil pengene efter 10 dage automatisk blive overført til din NemKonto.

Præmier fra 2001 kr. - 5000 kr.

Her kan du vælge at få pengene udbetalt kontant eller bede forhandleren overføre dem til din NemKonto. Forhandleren kan dog også vælge at udbetale din gevinst til NemKonto, hvis der ikke er mulighed for at udbetale kontant. Igen kan du selv vælge at udbetale til NemKonto via Sikkert Spil app'en, og foretager du dig intet, vil pengene automatisk efter 10 dage blive overført til din NemKonto.

Præmier over 5000 kr.

Ved gevinster over 5000 kr. er det ikke længere muligt at få dem udbetalt kontant. Præmier på minimum 5000 kr. overføres nemlig automatisk til din NemKonto med det samme.

 

Mere info Spil-ID og Sikkert Spil

Herunder gennemgår vi nogle af de mest stillede spørgsmål vedrørende det nye Spil-ID og Sikkert Spil hos Danske Spil.

Storspil for over 10.000 kr.

Ønsker du at spille mere end 10.000 kr. på en kamp hos en forhandler, er forhandleren pålagt at skulle godkende dette spil hos Danske Spils Kundeservice. Det er altså Danske Spils Kundeservice som i sidste ende afgør, om spil for mere end 10.000 kr. accepteres på et bestemt væddemål/begivenhed.

Spilgrænse

Du kan på din konto hos Danske Spil sætte en grænse for, hvor meget du ønsker at kunne spille for på Oddset, Tips og Dantoto hos forhandlerne. Denne spilgrænse er frivillig.

Spil-ID og Lotto

Det er ikke nødvendigt med et Spil-ID for at kunne spille Lotto hos Danske Spil. Men man kan dog vælge at registrere sine Lotto-kuponer med Spil-ID for at sikre gevinsterne bedst muligt. Registrering af Lotto-spil vil dog kræve, at du har en RØD KONTO hos Danske Spil.

Du kan ikke logge ind i Sikkert Spil app'en med en RØD KONTO. Men har du en RØD KONTO hos Danske Spil, vil du have adgang til et Spil-ID via Danske Spils Lotto app. Endvidere er det muligt at bestille et fysisk Spil-ID kort via RØD KONTO på Danske Spils hjemmeside.

De gamle spilkort

Danske Spils gamle spilkort vil stadig kunne anvendes til identificering på terminalen hos forhandleren. Det vil sige, at hvis du spiller fysiske kuponer, vil du kunne bruge dit gamle spilkort. Men hvis du ønsker at spille Oddset eller Tips via iPad hos forhandleren, skal du bruge et nyt Spil-ID (enten fysisk eller elektronisk). Læs mere om spil på forhandlerens iPad her.

Læs om Sikkert Spil hos Danske Spil*