Randers - Silkeborg odds: Kvartfinalerne i DBU Pokalen

9. september 2019

DBU Pokalen 2019/20: Tre Superliga-klubber i aktion onsdag i 2. runde

Landskamppausen lakker mod enden, og i weekenden skal klubberne - herunder også i Superligaen - igen på græs over hele Europa. Tre Superliga-klubber skal allerede i aktion igen på onsdag, da der i denne uge afvikles kampe i DBU Pokalens 2. runde.

I starten af september blev der spillet 18 pokalkampe i Danmark i 2. runde af DBU Pokalen, hvor der stadig mangler otte kampe før der kan sættes punktum for 2. runde. Tirsdag d. 10. og onsdag d. 11. september byder på de resterende kampe i 2. runde i DBU Pokalen, hvor Superliga-klubberne AGF, AaB og Lyngby skal i kamp onsdag d. 11. september.

Allerede tirsdag spilles der dog pokalbold i Danmark, hvor der bl.a. er flere 1. divisionsklubber som skal i aktion. Højdepunktet tirsdag i DBU Pokalen bliver mødet mellem Vendsyssel og Vejle, hvor der er lagt op til et tæt opgør, når vi ser på oddsene. Vejle er dog godt kørende med en andenplads i 1. division, mens Vendsyssel er at finde på næstsidste-pladsen i tabellen, så odds 2.35 på Vejle er et spilforslag værdig. Den har vi inkluderet i vores Dagens Spilforslags-sektion som det eneste spil på midtugens kampe i 2. runde.

Onsdag skal AGF en tur til Ærø og møde Fynsserieholdet Marstal/Rise, mens AaB skal spille lokalbrag i det nordjyske mod Nørresundby fra Danmarksserien. Det tredje Superliga-hold, som skal i aktion onsdag, er Lyngby, som kommer på en svær opgave ude mod Fremad Amager. AGF og AaB er gigantiske favoritter, men man skal aldrig udelukke en pokaloverraskelse.

Hobro, Silkeborg, Horsens, Randers FC og SønderjyskE har allerede været i kamp i 2. runde tidligere på måneden. Her var den store overraskelse, at Hobro røg ud til Vejgaard med et 2-1 nederlag. Silkeborg slog Herlev med 1-3, Horsens slog BK Union med 0-2, Randers FC slog med 0-4 og SønderjyskE slog Viktoria med 0-5.

Herunder kan du se odds på de resterende kampe i 2. runde i DBU Pokalen 2019/20, samt odds på vinderen af pokalturneringen i 2019/20, som de ser ud netop nu hos Danske Spils Oddset.

Spil hos Oddset

Odds på 2. runde i DBU Pokalen 2019/20

 

Odds på vinderen af DBU Pokalen 2019/20

Spil hos Oddset