Liverpool vs Arsenal logo

13. januar 2022

Liverpool - Arsenal spilforslag: The Reds favoritter på Anfield

Der står semifinale i Carabao Cuppen på spisesedlen foran Anfield i Liverpool, når The Reds får besøg af Arsenal torsdag d. 13/1-2022 kl. 20.45. Se optakt med odds og spilforslag til den første af to semifinaler mellem klubberne herunder. 

Oprindelig skulle der være tale om returopgøret i Carabao Cuppen, når de to hold løber ind på Anfield torsdag aften. Den første kamp mellem Arsenal og Liverpool blev dog udsat som følge af et stort udbrud af Coronavirus i Liverpool truppen, der fik medhold i deres ønske om at få flyttet kampen. Det betyder at første kamp på Anfield spilles efter planen den 13. januar, mens der er returkamp i London den 20. januar.

Med udsættelsen bliver kampbilledet pludselig vendt på hovedet. Oddsene indikerede inden kampstart i sidste uge en stor favoritværdighed til The Gunners. Med flere af de ramte spillere hos Liverpool tilbage i truppen, er der ved bookmakerne lagt op til at hjemmeholdet står med de bedste kort på hånden. Der er i skrivende stund odds 1.80 på Liverpool, 4.00 på uafgjort og odds 4.00 på en Arsenal sejr. The Reds har vundet de seneste to indbyrdes møder med samlet 7-0, kan de fortsætte den gode stime mod Artetas tropper? 

Læs med herunder, hvor vi klæder dig på med optakt og spilforslag til Carabao Cup mødet mellem Liverpool og Arsenal.  

Spil hos bet365*

Liverpool vs Arsenal optakt

Liverpool fik en god optakt til midtugens kamp med en sejr over Shrewsbury Town i weekenden i 3. runde af FA Cuppen. Efter en chokscoring til League One mandskabet i starten af kampen fik værterne vendt tingene med fire scoringer, der ikke efterlod meget spænding i opgøret. Dermed kunne Jürgen Klopp næppe have ønsket sig en meget bedre optakt til mødet mod Arsenal, hvor der må formodes at vente en helt anden kaliber af modstander. 

Liverpool må fortsat se bort fra flere spillere på trods af Coronasituationen lysner op. Mohamed Salah, Sadio Mané og Naby Keita deltager alle ved Africa Cup of Nations og er derfor ikke til rådighed. Det samme gør sig gældende for Trent Alexander-Arnold, der fortsat er ude med corona, mens Philips, Elliott og Origi er skadet. På trods af dette, så kan hjemmeholdet stille med et ganske fint hold og da flere af reserverne fik spilletid i weekenden, så er det forventet at Jürgen Klopp stiller ganske stærkt op. 

Gæsterne fra Arsenal vandt senest Carabao Cuppen tilbage i 1993, hvor turneringen hed Rumbelows Cup. Med kun fire hold tilbage i turneringen kan alt som bekendt ske, og da pokalerne ikke ligefrem vælter ind på kontoen i Arsenal, så vil Carabao Cuppen formentlig være en der satses benhårdt på, trods den manglende prestige af turneringen i visse kredse.

Tilmed ligner turneringen også The Gunners eneste mulighed for at snuppe et trofæ i denne sæson, efter man i weekenden led et chokerende exit fra fra FA Cuppen i 3. runde, da man tabte med 1-0 til Nottingham Forrest. Uden europæisk fodbold på programmet er Premier League og Carabao Cuppen derfor de eneste tilbageværende muligheder for at stå øverst på skamlen i sæsonen 2021/22. Med 18 point op til Manchester City i ligaen, er mulighederne derfor klart bedst i denne turnering, hvilket må formodes at få Mikel Arteta til at stille stærkt fra start på Anfield. 

Ligesom hjemmeholdet må Arsenal også undvære flere spillere til kampen. Nicolas Pepe, Thomas Partey, Mohamed Elneny deltager ved de afrikanske mesterskaber, mens Pierre-Emerick Aubameyang, Granit Xhaka og Folarin Balogun er testet positiv for Corona. 

Spilforslag: Målene vælter ind på Anfield 

Spilforslag:

Kan Liverpool leve op til den relative store favoritværdighed, som bookmakerne har givet dem, eller kan The Gunners få et godt udgangspunkt med til returopgøret næste uge på Emirates? 

The Reds har været overlegne i de seneste møder mod Arsenal, men må altså undvære to af de vigtigste folk i front, med fraværene til både Salah og Mané. På den anden side så Arsenal ikke godt kørende ud i weekenden, og der må alt andet lige forventes at komme en reaktion på det chokerende nederlag til Nottingham Forrest. Det er normalt ikke kedeligt når de to hold tørner sammen, hvilket 41 mål i de seneste 10 indbyrdes opgør mellem 2018-2021 også vidner om.

Begge hold har haft problemer i defensiven, bedst illustreret ved at Liverpool ikke har holdt nullet i deres seneste seks kampe, mens det kun er sket en gang for Arsenal i samme periode. Vi satser på at netmaskerne kommer til at blafre på Anfield og anbefaler et spilforslag på Over 2,5 mål + begge hold scorer til odds 1.95 hos bet365.dk. 

Liverpool vs Arsenal har kampstart torsdag d. 13. januar kl. 20:45, og kampen kan ses på 6'eren eller Viaplay.

Spil hos bet365*