Tottenham - Chelsea spilforslag: Tæt London derby på Wembley

11. januar 2022

Tottenham - Chelsea spilforslag: Returopgør i Carabao Cup semifinalerne

Tottenham og Chelsea mødes i den anden af to semifinaler i Carabao Cuppen onsdag d. 12/1-2022 kl. 20.45. Se optakt med odds og spilforslag til kampen på Tottenham Hotspur Stadium herunder.  

Der venter Tottenham en vanskelig opgave, når de tager imod Chelsea i returopgøret af Carabao Cup semifinalerne. Efter et 2-0 nederlag på Stamford Bridge står The Blues med halvanden ben i finalen, hvor enten Arsenal eller Liverpool venter. Gør gæsterne arbejdet færdigt, eller kan vi alligevel få en overraskelse at se?

Et kig på odds hos bookmakerne vidner om, at Chelsea står som favoritter på trods af de spiller på udebane. Der er i skrivende stund odds 2.70 på Tottenham, 3.40 på uafgjort og odds 2.55 på en Chelsea sejr. Læs med herunder, hvor vi klæder dig på med optakt og spilforslag til semifinale nummer to i Carabao Cuppen til mødet mellem Tottenham og Chelsea. 

 

Tottenham vs Chelsea optakt

Antonio Conte besøgte i sidste uge sin tidligere hjemmebane for første gang som manager i spidsen for en ny klub. Det er formentlig ikke en oplevelse han vil se tilbage på med fornøjelse, da Tottenham blev sendt tilbage til den anden del af London med et 2-0 nederlag på scoringer af Kai Havertz og et selvmål af Ben Davies. Dermed venter der Tottenham-mandskabet noget af en opgave i returopgøret, hvis de vil gentage sidste sæsons bedrift, hvor de slog Chelsea ud af turneringen. 

Siden opgøret på Stamford Bridge onsdag aften har begge klubber været i aktion i weekenden, hvor der stod FA Cup på programmet. Her blev det til pligtsejre til begge klubber, efter at Chelsea vandt med 5-1 over Chesterfield og Tottenham besejrede Morecambe 3-1. Sidstnævnte dog ikke uden problemer, da Spurs var bagud indtil det 74. minut, men tre scoringer i kampens sidste kvarter fik alligevel afværget en potentiel fiasko. 

Selvom resultaterne og præstationerne har været af svingende karakter i Tottenham, så har Conte alligevel formået at gøre Tottenham Hotspur Stadium til lidt af et fort for hjemmeholdet. Således er det blevet til syv sejre og en enkelt uafgjort i Contes hidtidige otte kampe i det nordlige London. Samtidig er det blevet til mindst to scoringer i samtlige otte kampe, hvilket også er minimumskravet onsdag aften, hvis der skal bookes en billet videre og man skal holde drømmene intakte om at vinde klubbens første trofæ siden 2008. 

Chelsea har dog haft et godt tag på hjemmeholdet når de har været på besøg. De seneste tre kampe i Premier League har alle kastet sejre af sig med en samlet målscore på 6-0. Derfor er der ingen tvivl om, at det bliver en stor opgave som Tottenham spillerne står overfor.

Det hjælper tilmed ikke på opgaven, at Son ser ud til at være ude med en skade. Det samme gør sig gældende for Cristian Romero og Steven Bergwijn. For gæsterne er situationen noget værre, idet Edouard Mendy er ude med Covid-19, mens også Kante og Thiago Silva har været nedlagt med den drilske virus og derfor fortsat er tvivlsomme. Udover de tre sidder Reece James, Ben Chilwell og Trevoh Chalobah også ude med skader. 

 

Spilforslag: Målrig affære på Tottenham Hotspur Stadium

Spilforslag:

Missionen er klar for Tottenham, der er nødt til at blæse frem fra kampens start i håb om en hurtig scoring, der kan være med til at bringe spændingen tilbage. Vi forventer en underholdende affære på Tottenham Hotspur Stadium, hvor vi tror det kan gå hen at blive en målfest. 

Det omvendte opgør endte kun med to scoringer i en kamp, der sagtens kunne have budt på flere. Vores anbefaling på et under spil i den kamp strøg dog hjem, efter der ikke blev scoret mere end to mål, der blev sat ind i kampens første halve time. Denne gang bør forholdene dog være anderledes og vi kommer næppe til at se den samme afventende spillestil fra holdene. Tottenham skal frem og det kan give plads i den anden ende af banen. Vi anbefaler et spilforslag på over 2,5 mål til odds 1.97 hos bet365.dk. 

Tottenham vs Chelsea har kampstart onsdag d. 12. januar kl. 20:45, og kampen kan ses på 6'eren eller Viaplay.

Spil hos bet365*