Schweiz vs Georgien

11. november 2019

Schweiz - Georgien: Schweizerne kan tage syvmileskridt mod EM 2020

Schweiz og Georgien mødes i en vigtig kamp for Danmark i Gruppe D i EM 2020 kvalifikationen fredag d. 15. november 2019 kl. 20.45. Læs Schweiz - Georgien optakt med spilforslag til odds på kampen.

Schweiz kan tage et stort og vigtigt skridt i kvalifikationen til EM 2020 fredag aften, når de får besøg af Georgien hjemme på Kybunpark i St. Gallen. Efter en Schweiz sejr på 2-0 over Irland i seneste runde står hjemmeholdet med de bedste kort på hånden for at spille sig videre fra Gruppe D, som udover Irland og Georgien også tæller Danmark og Gibraltar. 

Vi har set på odds til opgøret mellem Schweiz og Georgien hos bookmakeren Bet365. Her er der store forventninger til en schweizisk sejr med odds 1.16 på 1 tallet. Uafgjort kan spilles til odds 7.00, mens der er odds 15.00 og hente på en sejr til gæsterne fra Georgien. Nederst på siden kan du læse vores spilforslag til opgøret mellem Schweiz vs. Georgien, som kan følges parallelt samme tid med Danmarks kamp fredag aften på Eurosport 1. 

Spil hos bet365

 

Schweiz - Georgien optakt

Schweiz fik, set med danske briller, et skidt resultat, da de i seneste runde besejrede Irland med 2-0 i Gruppe D. Dermed er der for alvor spænding inden de sidste par runder i gruppen, som spilles den kommende uge. Her står Schweiz pludselig med de bedste kort på hånden for at snuppe en af de to øverste placeringer som sikrer en EM billet, da Danmark og Irland mødes i sidste runde. 

Schweiz står noteret for 11 point efter 6 kampe, og har foruden opgøret hjemme mod Georgien en udekamp mod Gibraltar i den sidste runde. Det er et point færre end Danmark, som også har to kampe tilbage med Gibraltar på hjemmebane og Irland i den sidste runde, mens Irland også står noteret for 12 point, men kun med opgøret mod Danmark tilbage. 

Hvis vi antager at der venter Schweiz tre point i opgøret mod Gibraltar, så vil en sejr over Georgien være nok til at Schweiz sikrer sig en EM billet idet hverken både Danmark og Irland kan nå op på 17 point på grund af det indbyrdes opgør i sidste runde. Ender det med et point imod Georgien kan vi komme ud i en situation hvor både Schweiz, Danmark og Irland vil stå noteret for 15 point. Her vil man gå ind og kigge på indbyrdes målscore imellem de tre hold, hvor Schweiz har en fordel efter deres 2-0 sejr over Irland. 

Derfor er det set med danske briller kun en sejr til gæsterne som for alvor vil være et godt resultat, da Danmark så i givet fald kan snuppe en billet til EM ved at besejre Gibraltar fredag aften. Det ligner dog unægtelig en svær opgave for Georgien, der har hentet otte point i de første syv kampe i gruppespillet og derfor ikke kan nå en af de to øverste placeringer. Ser man på det omvendte opgør, havde Schweiz ikke de store problemer med at hente en 2-0 sejr i Tbilisi i Georgien. 

Schweiz har indtil videre spillet tre kampe i kvalifikationen på hjemmebane. Her blev det til 3-3 mod Danmark i den første runde, hvor Danmark leverede et vildt comeback med tre scoringer i de sidste 10 minutter. Siden det opgør har Schweiz vundet med 4-0 over Gibraltar og senest med 2-0 over Irland. Det har kendetegnet Schweiz i denne slutrunde, at selvom spillet ikke altid har været oppe og ringe, så har de alligevel hentet nok point til at have den største matchbold af de tre øverste hold inden de sidste runder. 

Schweiz og Georgien har mødt hinanden en gang tidligere i Schweiz. Det var tilbage i 2002 i forbindelse med EM kvalifikationen, hvor Schweiz hentede en sikker 4-1 sejr. 

Schweiz - Georgien spilforslag

Schweiz er store favoritter til at hente en sejr fredag aften hjemme i alpelandet. Det er også svært at komme udenom at Vladimir Petkovic' tropper skal være store favoritter, når man ser på hvordan de to hold har præsteret indtil videre i kvalifikationen. Senest var Georgien ikke uheldige med at hente en 3-2 sejr over Gibraltar efter at Gibraltar scorede til 2-2 i det 74. minut inden Giorgi Kvilitaia scorede det afgørende mål for Georgien i de døende minutter. Foruden sejren over Gibraltar har Georgien tabt med hhv. 5-1 og 1-0 til Danmark og Irland i nationens første to udebanekampe og det vil altså derfor være en stor overraskelse, hvis det lykkes gæsterne at hente point mod rækkens topseedede mandskab.  

Schweiz kan med en sejr her spille sig meget tæt på en billet til sommeren EM slutrunde. Vi forventer at Schweiz fortsætter de gode takter fra opgøret mod Irland, og desværre for Danmarks vedkommende henter de tre point fredag aften hjemme foran egne fans. Vi forsøger os med et spilforslag på Schweiz -2,5 AH til odds 2.375 hos Bet365. Gæsterne bør komme til kort her, og uden noget at spille for kan det godt blive en lang aften på Kybunpark for Georgien. 

Spil hos bet365