Spilforslag til EM Damehåndbold 2018

Spilforslag til EM Damehåndbold 2018

Få gratis spilforslag til EM i Damehåndbold her. Se vores forslag til odds på kampene ved EM i håndbold 2018 for damer, som spilles i Frankrig fra d. 29. november til d. 16. december.

Velkommen til Oddsforum.dks spilforslags-sektion for EM i Damehåndbold 2018. Vi har sendt redaktionens største håndboldnørd, Christian Sonne, i ilden som vores håndboldekspert i år, og han vil gennem hele EM 2018 bringe sine eksperttips på EM i Håndbold her på siden.

Vores EM i Damehåndbold spilforslag er udarbejdet efter grundig analyse, og i et forsøg på at finde de bedste odds på kampene ved EM, men vi kan ikke garantere profit ved at følge alle EM i håndbold 2018 spilforslagene.

EM Damehåndbold 2018 Spilforslag

Kamp Spilforslag Bookmaker
Søndag d. 16/12
Rumænien
Holland
Holland -2.5 mål:
Odds 1.78 hos Unibet
Rusland
Frankrig
Rusland:
Odds 2.88 hos Unibet

* Odds på spilforslag kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Indeholder Henvisningslinks

Se vores spileksperts aktuelle spilforslag til EM i damehåndbold her. Klik på linket til kampen for at læse en kort analyse/begrundelse for det aktuelle spilforslag til EM i damehåndbold. Spring direkte til odds hos bookien via Spil Her-knappen, hvis du vil satse penge på EM-spilforslaget hos bookmakeren*.


EM bronzekamp: Rumænien - Holland spilforslag

Kampstart: 14:00 - Søndag d. 16. december 2018
TV & StreamEM 2018 TV & Livestream

En bronzekamp er altid svær at spå om, hvor stor er holdenes motivation og hvordan med helbredet, nogle har måske spillet skadet i semifinalen for at hjælpe holdet og nu gør det pludselig noget mere ondt, nu hvor det “kun” er en bronze medalje på spil.

Rumænien og Holland mødte hinanden i den indledende gruppe og her vandt Holland ret klart, og med Cristina Neagus skade, kan det være meget vel gå i samme retning denne gang. Hollænderne har virket utrolig stolte og glade over at være nået i semifinalen og en bronzekamp virker de også til at tage ganske seriøst. Rumænien havde helt givet noget mere i sigte tidligere i turneringen, da de fik nedlagt Norge og spillede rigtig flot, sidenhen har trætheden indfundet sig og Neagu er væk.

Vi tror at Holland vinder bornzemedaljerne ret klart og derfor har vi valgt Holland -2.5 til odds 1.78 hos Unibet.

Spilforslag: 
Holland -2.5 mål: odds 1.78 hos Unibet

Spil på EM hos Unibet >>


EM finale: Rusland - Frankrig spilforslag

Kampstart: 21:00 - Fredag d. 14. december 2018
TV & StreamEM 2018 TV & Livestream

Den ventede finale af mange, to klassemandskaber, hvoraf Frankrig også har hjemmebanefordelen med sig ind i finalen. Netop hjemmebanefordelen, hjalp dem ikke meget i deres første indbyrdes møde med Rusland i den indledende gruppe, her viste russerne styrke og vandt med tre mål. Spørgsmålet er nu om Frankrig har lært af den erfaring og justeret til således de bedre kan håndtere den russiske styrke eller Rusland nok en gang kan tage fusen på de franske hjemmebane favoritter?

Rusland har hele turneringen set utrolig balanceret ud og alle spillere har bidraget, og der er kommet mål fra alle positioner, hvilket gør det svært for Frankrig at fokusere på enkelte områder i forsvaret, da andre vil tage over, hvor der er plads. Frankrig kan for alvor drage nytte af hjemmebanen, hvis de får en god start og publikum løfter holdet, så kan det blive lidt af et tryk der kan blive lagt på de russiske spillere kampen igen, og måske kan det i sidste ende giver overhånden og de eftertragtede guldmedaljer foran hjemmepublikummet.

Vi synes at oddset på Rusland er for højt og vi kan ikke lade være med at skæve lidt det først møde i turneringen hvor Rusland vandt. Derfor har vi valgt at gå med Rusland 1x2 til odds 2.88 hos Unibet.

Spilforslag: 
Rusland: Odds 2.88 hos Unibet

Spil på EM hos Unibet >>


Flere spilforslag og odds på EM i Håndbold 2018 følger her på siden under hele EM 2018. Tjek tilbage her på siden under hele EM slutrunden for daglige spilforslag til EM-håndboldkampene i Frankrig, eller læs mere om slutrunden generelt i vores EM i Håndbold optakt og oversigt her.

Alle vores håndbold-spilforslag til EM 2018 er nøje udvalgt efter omhyggelig research, men vi kan selvfølgelig ikke garantere overskud ved at følge alle vores spilforslag på EM kampene i håndbold. Held og lykke med EM-spilforslagene hele vejen til finalen d. 16. december.

 

Nyttige EM i Håndbold Links

Læs mere om EM i Håndbold via disse links til andre EM-artikler her på Oddsforum.dk: