BATE Borisov - Arsenal odds & spilforslag: Europa League 1/16 finalerne

14. februar 2019

BATE Borisov - Arsenal odds & spilforslag: Europa League 1/16 finalerne

BATE Borisov og Arsenal åbner ballet torsdag aften, når Europa League er tilbage med 1/16 finalerne. Læs odds og spilforslag til opgøret på Borisov Arena mellem BATE og Arsenal med kick off torsdag d. 14 februar kl. 18.55. 

Der venter BATE Borisov en svær opgave, når holdet får besøg af engelske Arsenal i 1/16 finalerne ved Europa League. Hvidrusserne er massive underdogs, men skal forsøge og få et godt udgangspunkt med til mødet på Emirates Stadium næste uge.

Hos bookmakerne er der ikke den store tvivl om favoritværdigheden. Der er odds 1.41 på en udesejr til Arsenal, mens en hjemmesejr til BATE Borisov står til odds 7.50 hos Unibet*. Uafgjort kan spilles til odds 4.80 hos samme bookmaker.

Se masser af odds til BATE Borisov vs Arsenal i Europa League 2018/19 hos Unibet allerede nu, eller læs mere om kampen og vores spilforslag til BATE - Arsenal i optakten forneden.

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklame

BATE Borisov - Arsenal odds

Her ses udvalgte odds på BATE Borisov - Arsenal i Europa League. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren Unibet, og er genstand for ændringer.

Europa League 
BATE vs Arsenal odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: BATE Borisov 7.50
X: Uafgjort 4.80
2: Arsenal 1.41
Asian Handicap Odds
BATE Borisov +0,5 mål 3.00
BATE Borisov -0.5 mål 7.50
Arsenal +0,5 mål 1.11
Arsenal -1,5 mål 2.20
Arsenal -2,5 mål 4.10
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.20 | 4.60
Over/Under 2,5 mål 1.68 | 2.20
Over/Under 3,5 mål 2.80 | 1.45
Over/Under 4,5 mål 5.30 | 1.17
 

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til BATE Borisov - Arsenal

Der er ingen tvivl om favoritværdigheden i denne kamp. Selvom Arsenal skal ud på en længere rejse til Borisov, er de store favoritter til at hente en sejr på Borisov Arena. Arsenal havde en kamp mod bundholdet fra Huddersfield i weekenden, hvor flere spillere kunne få et hvil. Derfor forventer vi også at Arsenal stiller stærkt op til denne kamp, og vil forsøge at lukke spændingen allerede i første kamp.

Vores spilforslag til BATE Borisov vs Arsenal er fundet på HT/FT markedet. Her ser vi gode chancer for at Arsenal kan være foran ved pausen og holde føringen hjem. På papiret er Arsenal et stærkere hold, og har den fordel at de ikke har haft en lang vinterpause, som det er tilfældet med hjemmeholdet. Der er odds 2.07 og hente på at Arsenal bringer sig foran inden pausen og vinder opgøret hos Unibet*.

Spilforslag:
HT/FT - Arsenal/Arsenal: Odds 2.07

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Optakt: BATE Borisov oppe mod overmagten

Mesut Özil og Arsenal skal på en lang rejse til Hviderusland for at møde BATE Borisov i Europa League 1/16 finalerne : Shutterstock.com

BATE Borisov og Arsenal var i samme gruppe ved sidste års Europa League, hvor styrkeforholdet mellem de to mandskaber var ganske markant. Her vandt Arsenal med 2-4 her på banen, mens det omvendte opgør på Emirates endte med en afklapsning på 6-0.

Derfor må det også være et revanchelysten BATE Borisov hold, der kommer på banen torsdag aften. Hvidrusserne spillede sig videre til 1/16 finalerne med en 2. plads i gruppe L efter Chelsea. Modsat Arsenal, kører den bedste række i Hvidrusland med vinterpause, og derfor har BATE Borisov ikke spillet en kamp af betydning siden d. 13 december.

I den samme periode har Arsenal spillet 13 kampe af betydning, og derfor bør gæsterne også komme med  en fordel til denne kamp. Arsenal vandt gruppe E i overbevisende stil, da de hentede  16 ud af 18 point foran hold som Qarabag og Sporting.

Emery har haft for vane at prioritere Europa League højt denne sæson. Med en Champions League billet på højkant til vinderne af turneringen, bør det være et Arsenal hold, som ikke sparer for mange profiler til denne kamp. Derfor bør gæsterne i vores øjne også være store favoritter i dette match up.

Kick off: Torsdag d. 14 februar kl. 18:00 - følg kampen på 6'eren.