Braga - Brøndby IF: Optakt, odds og spilforslag

15. august 2019

Braga - Brøndby IF: Optakt, odds og spilforslag

Brøndby gæster torsdag aften Braga i Portugal, hvor man skal forsøge at vende et 2-4 nederlag på Vestegnen til samlet sejr i Europa League kvalifikationen. Se optakt med Braga - Brøndby odds og spilforslag her!

Braga fik i den grad skovlen under Niels Frederiksens Brøndby-mandskab i torsdagens Europa League-kvalkamp på Vestegnen, og der venter nu en overordentlig stor opgave for de blå/gule i Portugal torsdag i returkampen. Ser man på odds på Braga - Brøndby hos Oddset, er der lige nu odds 20.00 på, at Brøndby får vendt det samlede resultat til videre avancement i turneringen. Det kræver at Brøndby vinder kampen med f.eks. 0-3, for grundet reglen om udebanemål vil en 0-2 eller 1-3 sejr ikke være nok til at fremtvinge forlænget spilletid. Kun resultatet 2-4 kan sende kampen i forlænget, og her er der odds 100.00 på netop dét resultat.

Læs mere om kampen og vores spilforslag i optakten forneden, eller besøg Oddset nu og se alle markeder og odds på Brøndbys returkamp på udebane mod Braga.

Spil hos Oddset >

 

Braga vs Brøndby odds

Herunder ses udvalgte odds på Braga mod Brøndby og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren Danske Spil Oddset. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

Braga - Brøndby
Torsdag d. 15. august kl. 20:45
1X2 Odds
1: 1.48 X: 4.70 2: 5.90
Over/Under Mål Odds
Over 1,5: 1.22 Over 2,5: 1.68 Over 3,5: 2.75
Under 1,5: 3.95 Under 2,5: 2.10 Under 3,5: 1.42
Spilforslag
Braga -1,5 mål AH:
Odds 2.25
Spil hos Oddset >

 

Spilforslag til Braga vs Brøndby

Brøndby åbnede det første opgør med lyn og torden, og fik hurtigt hul på målbylden med et dommedagshug af Dominik Kaiser. Det tog dog kun et par minutters uopmærksomhed i BIF-forsvaret før Brøndby var bagud 1-2 og alvorligt på hælene i opgøret. BIF fik rystet chokket af sig, og kæmpede sig tilbage på 2-2 - igen ved Kaiser - men i kampens døende minutter kollapsede Brøndby-holdet og lukkede yderligere to mål ind, som reelt har afgjort løjerne før returkampen.

Brøndby er nødt til at tro på tingene og angribe deres chance i Portugal, men det ser unægteligt svært ud. Brøndby-forsvaret har ikke set godt ud i denne sæson indtil videre, og det er svært at tro på, at Brøndby kan holde nullet i Portugal, når man lukkede hele fire mål ind på hjemmebane. Braga åbnede også deres sæson i Portugal i denne weekend, hvor det blev til en 3-1 sejr hjemme mod Moreirense, så her var der heller ingen slinger i valsen hos Braga-mandskabet, som var foran 3-0 inden gæsterne fik lov at reducere to minutter før tid.

Vi tror Braga finder vejen til netmaskerne i returkampen før Brøndby gør det, og dermed må den sidste gejst forsvinde for de blå/gule. Det kan hurtigt ende med lidt af en afklapsning, for Braga så ikke ud til at have store problemer med at lave mål mod Brøndby i det første opgør, og får det sikkert heller ikke i returkampen, hvis Brøndby ikke giver sig 100% i alle dueller.

Vores spilforslag til Braga - Brøndby bliver, desværre, en Braga-sejr med flere mål. Her har Oddset 2.25 på Braga -1,5 mål Asian Handicap, som giver gevinst, hvis Brøndby taber kampen med mindst to mål. Det er et scenarie som vi sagtens kan se udspille sig, specielt hvis Braga først kommer foran på hjemmebanen, hvorefter Brøndby'erne formentlig får svært ved at tro på tingene. 1-0 til Braga vil betyde, at Brøndby skal frem og vinde 1-4, og som den første kamp forløb i torsdag, er det et højest utænkeligt scenarie. Man skal dog aldrig sige aldrig,

Spil hos Oddset >

 

Optakt: Tidligere Europa League finalister venter Brøndby

Optakten er skrevet før den første kamp på Brøndby Stadion som sluttede 2-4 til Braga.

Braga er et erfaren mandskab, når det kommer til europæisk fodbold, hvor det portugisiske mandskab siden 2005 har deltaget ti gange. I 2010/11 gik Braga hele vejen til finalen i Europa League, hvor kun et 1-0 nederlag  til et andet mandskab fra Portugal - nemlig FC Porto stod i vejen for Bragas største triumf i Europa.

Vejen til finalen var gået gennem sejre over Celtic og Sevilla i Champions League kvalifiaktionen. Her spillede Lima en stor rolle med sit hattrick i 4-3 sejren over Sevilla i den sidste afgørende kamp, som sendte Braga i klubbens første Champions League gruppespil. Her fik Braga ikke nogen god start, med et 6-0 nederlag til Arsenal, efterfulgte af et 3-0 nederlag til Shakhter Donetsk. To sejre over serbiske Partizan, sikrede dog Braga en tredjeplads og en plads i Europa League play-off.

Vejen frem til finalen gik herefter gennem samlede sejre over Lech Poznan, Liverpool, Dynamo Kiev og Benfica. Braga havde hovedet mod muren med et 2-1 nederlag i den første semifinale mod Benfia. Men en hovedstødsscoring af Custódio i returopgøret sikrede Braga deres første og eneste plads i en europæisk finale. Her tabte holdet med 1-0 til Porto på en scoring af Radamel Falcao. Det ændrer dog ikke ved, at det er en stor modstander, som Brøndby står overfor i næste runde.

Profilerne hos Braga

At Braga er en stor klub, ser man hurtigt ved en søgning på Transfermarkt, hvor Bragas samlede trupværdi er angivet til €92 mio. Til sammenligning står Brøndbys trup vurderet til €20 mio, altså mindre end en fjerdedel af det portugisiske mandskab.

Braga har sagt farvel til topscoren fra sidste sæson. Portugiseren Dyego Sousa stod noteret for 15 scoringer i sidste sæson, men er taget videre til kinesisk fodbold. Braga har dog stadig flere profiler, som Brøndby mandskabet skal holde et ekstra vågent øje med.

Angriberen Wilson Eduardo stod i sidste sæson noteret for 12 scoringer i den portugisiske Primera League. Angola landsholdsangriberen har spillet i Braga i fire sæsoner og er en giftig herre i angrebet. Det er derfor en spiller, som Brøndby forsvaret skal holde et ekstra vågent øje med.

Også på venstre kant har Braga en farlig herre i Ricardo Horta. Den unge venstrekant er vurderet til at være den dyreste spiller i Braga truppen med en markedsværdi på 9€ mio. Horta scorede ni mål i sidste sæson og har spillet tre sæsoner for Braga nu. Med sine kun 24 år og en udvikling der kun er gået fremad den seneste sæson, forventes Horta at få en stor rolle hos Braga mandskabet den kommende sæson.

Braga har siddet over i de første to runder, og træder først ind i kvalifikationen til tredje runde. Samtidig er ligaen ikke startet i Portugal endnu, og det betyder at Braga mandskabet endnu ikke har spillet en betydningsfuld kamp i denne sæson. En kendsgerning som godt kan vise sig at være en fordel for Brøndby. I hvert fald bør Brøndby stå med gode chancer for at levere et godt resultat i første opgør.

Spil hos Oddset >