FC Inter Turku - Brøndby IF: Europa League kvalifikation

15. juli 2019

FC Inter Turku - Brøndby IF: Europa League kvalifikation

Brøndby vandt den første kamp med 4-1 hjemme på Vestegnen, og er også odds-favoritter i returkampen mod FC Inter Turku i Finland. Se odds og spilforslag til kampen her!

FC INTER TURKU - BRØNDBY ODDS
FC Inter Turku Uafgjort Brøndby IF
3.70 3.80 1.85

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink
Kampstart 17:30 - Torsdag d. 18/7 2019
TV & Stream 6'eren / EuroSport Player

 

Optakt: FC Inter Turku - Brøndby IF

Brøndby var en klasse eller to bedre end FC Inter Turku i den første kamp på Vestegnen, hvor de blå/gule sejrede med 4-1. Selv om finnerne på papiret havde fordel af at være i bedre kampform, da den finske liga er i fuld gang, og Superligaen endnu ikke var begyndt, var Brøndby det bedste hold på banen, og vandt fortjent kampen med adskillige overskydende mål. Der var dog momenter, hvor finnerne bed godt fra sig, og der er ikke tale om en walkover i returkampen i Finland, som vi forventer bliver en tættere affære end den første kamp.

FC Inter Turku har ikke været i kamp siden det første opgør mod Brøndby, og har derfor helt friske ben til kampen. Brøndby har derimod været i kamp i Superligaen,  hvor Silkeborg blev besejret med 3-0 på Brøndby Stadion i denne weekend i Superligaens sæsonpremiere. Her scorede Arajuuri, Dominik Kaiser og Kamil Wilczek de tre kasser for Brøndby, som så rigtig stærke ud mod et tandløst Silkeborg-hold.

Spilforslag: Over 3,5 mål i returkampen

Finnerne skal frem over stepperne her, hvis man skal indhente Brøndbys føring fra første opgør. Det kræver en sejr på 3-0 til FC Inter Turku, eller bedre, hvis Brøndby skal rejse hjem fra Finland uden en plads i næste runde af Europa League kvalifikationen i bagagen. Det er nok de færreste der tror på den, men ikke desto mindre har finnerne nu alt at vinde og intet at tabe.

Der skal blæses til angreb fra første fløjt, og det må betyde, at der bliver plads til Brøndbys angribere i den anden ende. Finnerne viste også i den første kamp i Brøndby, at man rent faktisk godt kan angribe og skabe chancer mod BIF, og vi tror begge hold kommer på tavlen i dette opgør, som kan blive meget målrigt. Skulle Brøndby komme foran i kampen, kan finnerne også meget vel kollapse, som vi så det på Brøndby Stadion, hvor BIF'erne pludselig bankede mål ind på stribe, og sagtens kunne have vundet større.

Derfor spiller vi Over 3,5 mål til odds 2.40 hos Oddset, som vores spilforslag til odds på FC Inter Turku vs Brøndby IF.

Spil hos Oddset >>