Celtic - Valencia odds: Spanierne får det svært i den skotske kulde

14. februar 2019

Celtic - Valencia odds: Spanierne får det svært i den skotske kulde

Læs optakt til Celtic - Valencia på Celtic Park i forbindelse med 1/16 finalerne i Europa League. Vi er klar med odds og spilforslag til Celtic - Valencia her på siden, hvor du kan blive klædt på til opgøret, hvor der en billet til 1/8 finalerne på spil.  

Celtic og Valencia mødes torsdag aften på Celtic Park i Glasgow, hvor det første af to opgør spilles i 1/16 finalerne af Europa League. Her skal Brendan Rodgers mandskab forsøge og få et godt udgangspunkt til returopgøret i Valencia ugen efter. Ser man på odds hos bookmakerne, så venter der dog det skotske mandskab en svær kamp.

Oddsene hos Unibet* indikerer at gæsterne fra Valencia er favoritter til at snuppe sejren. Der er odds 2.10 på en udesejr, mens en sejr til Celtic er oppe i odds 3.60. Tror du første opgør ender uden en vinder, er der odds 3.35 og hente på dette udfald.

Se masser af odds på Celtic - Valencia i 1/16 finalerne Europa League hos Unibet allerede nu, eller læs mere om kampen og vores spilforslag til Celtic - Valencia i optakten forneden.

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklame

Celtic - Valencia odds

Her ses udvalgte odds på Celtic - Valencia i Europa League. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren Unibet, og er genstand for ændringer.

Europa League 1/16 finalerne 2018/19
Celtic vs Valencia odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Celtic 3.60
X: Uafgjort 3.35
2: Valencia 2.10
Asian Handicap Odds
Celtic+0,5 mål 1.76
Celtic -1.5 mål 9.00
Celtic -2,0 mål 26.00
Valencia +0,5 mål 1.30
Valencia -1,5 mål 4.35
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.32 | 3.40
Over/Under 2,5 mål 2.05 | 1.78
Over/Under 3,5 mål 3.80 | 1.28
Over/Under 4,5 mål 8.00 | 1.09
 

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til Celtic - Valencia

På papiret er det svært og komme udenom favoritværdigheden til Valencia. Gæsterne spillede Champions League i efteråret, hvor de måtte tage til takke med 3. pladsen i en svær gruppe H, hvor Manchester United og Juventus også var med. Spørgsmålet er hvor meget det spanske mandskab prioriterer Europa League. Gæsterne har haft en svær sæson i La Liga, og er fortsat med i Copa del Rey.

Derfor er det også et Valencia hold som har spillet mange kampe. En lang rejse Skotland og et andet klima  end det sydspanske ser vi godt kan få en indflydelse på spillet. Derfor satser vi på at Celtic kan få sig et godt udgangspunkt inden returopgøret i næste uge. Celtic har vundet 18 ud af 20 hjemmekampe i indeværende sæson og kun tabt en enkelt. Vi ser gode chancer for at de kan hente mindst 1 point her til opgøret. Det højeste odds på at Celtic ikke taber kampen er fundet på det asiatiske marked, hvor Celtic +0,5 står til odds 1.76 hos Unibet*.

Spilforslag:
Celtic +0,5: Odds 1.76

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Optakt: Svære vejrforhold til hjemmeholdets fordel

Celtic Park danner rammen om opgøret mod Valencia i 1/16 finalerne af Europa League (foto:shutterstock.com)

Der er spået regnvejr og temperature ned mod frysepunktet torsdag aften i Glasgow, når Celtic og Valencia mødes på Celtic Park. Selvom det også er koldt i Spanien på denne årstid, er det skotske klima noget, som helt sikkert taler til hjemmeholdets fordel. Celtic er normalt stærke hjemme på Celtic Park, hvilket resultaterne i gruppespillet af Europa League også vidnede om.

Derfor bliver det uhyre vigtigt for Celtic at få et godt udgangspunkt med inden returopgøret ugen efter på Estadio Mestalla. Her vil Celtic med alt sandsynlighed komme under et voldsomt pres, så et godt udgangspunkt er alfa og omega for det skotske mandskab.

Ser vi på Celtic i denne sæson, så cruiser holdet mod deres 8. mesterskab i træk i den skotske liga. Netop den manglende modstand i den hjemlige liga kan godt gå hen og vise sig som et problem for Celtic. Hertil bliver Celtic mandskabet simpelthen ikke udfordret nok til dagligt, noget som blandt andet også oplever med PSG i Frankrig.

Når modstanderen hedder Valencia bør det blive en helt anden dagsorden for Celtic, der er vant til at være det dominerende hold. På papiret er Valencia et stærkere mandskab, og vi vurdere også det spanske mandskab til at være pæne favoritter over 2 kampe. Spørgsmålet bliver om en regnvåd torsdag i Glasgow kan få Valencia spillerne til at præstere på topniveau. Vi har tidligere set, hvordan svære vejrforhold kan få sydeuropæiske hold til at falde i niveau.

Kick off: Torsdag d. 14 februar kl. 21:00 - følg kampen på Eurosport 2