Annonce:
Europa League bold

6. april 2021

Europa League: Spilforslag til de første kvartfinaler d. 8. april 2021

Der tages hul på årets kvartfinaler i Europa League torsdag d. 8. april, og der venter returkampe næste uge, torsdag d. 15. april.

Manchester United er favoritter til at vinde Europa League i år, når vi ser på odds hos bet365. Før de første kvartfinaler i Europa League er der odds 2.50 på Man United, mens Arsenal til odds 3.75 er næststørst favorit. Spanske Villareal til odds 6.00 og Ajax til odds 7.00 vurderes også at være med i opløbet, mens Roma til odds 11.00 er de farligste outsidere. Granada og Slavia Prag giver begge odds 29.00, mens Dinamo Zagreb til odds 41.00 levnes de dårligste chancer før kvartfinalerne.

Forneden ser vi på spilforslag til de første Europa League-kvartfinaler torsdag d. 8. april, hvor oddsene er fundet hos bet365*.

Europa League-kvartfinaler torsdag d. 8. april:

 

Arsenal - Slavia Prag

Arsenal - Slavia Prag
Kampstart:
Torsdag d. 8. april kl 21:00
TV:
EuroSport 2
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
1.55 4.20 6.00
Spil hos bet365*

Arsenal er komfortable favoritter til at vinde den første kvartfinale på hjemmebane mod Slavia Prag, men tjekkerne har kun tabt én af deres seneste 29 kampe på tværs af alle turneringer. Arsenal har også kun vundet fire af de sidste ni hjemmekampe, og de har lukket mindst to mål ind i tre af de sidste seks hjemmekampe. Samtidigt har Slavia Prag gode erfaringer med britiske mandskaber, for de har slået Leicester og Rangers ud i de sidste to runder. Det vil altså ikke være nogen gigantisk overraskelse i vores optik, hvis Slavia Prag kommer hjem fra London med et godt resultat.

Arsenal tabte deres seneste hjemmekamp i Europa League med 1-0 til Olympiakos, men de havde vundet den første kamp ude med 3-1. Derfor havde The Gunners da heller ikke brug for at vinde kampen, og de spillede sig alligevel sikkert videre trods nederlaget. Siden da har de dog lukket hele seks mål ind i de to seneste kampe, hvor de har spillet 3-3 ude mod West Ham og tabt 3-0 hjemme mod Liverpool. Særligt den seneste kamp mod Liverpool må have givet dybe panderynker hos Arsenal-træner Mikel Arteta, for sejren var ikke ét mål for stor. Liverpool kunne velnok have vundet med tenniscifre, hvis de havde udnyttet alle deres gode chancer.

Arsenal skal uden tvivl finde bedre takter frem, hvis de skal videre her mod Alexander Bahs Slavia Prag. Tjekkerne vandt med 2-0 ude mod både Leicester og Rangers, efter at have spillet uafgjort på hjemmebane i de første kampe. Slavia Prag kommer også ind til kampen med fire clean sheets i træk, og de har ikke lukket mål ind siden 1-1 hjemmekampen mod Rangers i 1/8-finalerne.

Slavia Prag er stadig ubesejret i den tjekkiske liga, hvor de er nr. 1 med 14 point ned til lokalrivalerne Sparta. I den seneste kamp fik de dog kun 0-0 ude mod Brno, men Slavias keeper, Matyas Vagner, blev også udvist efter 18 minutters spil. 

Generelt ser vi gode chancer for at Arsenal IKKE vinder denne kamp. Men det taler dog imod Slavia Prag, at holdet har døjet med en del skader. Bl.a. har førstemålmand Ondrej Kular været ude med en skade i den seneste kamp, men han kan måske komme i spil her igen. Simon Deli, Jan Boril, David Hovorka, Ondrej Kudela og Ibrahim Traoré figurerer også på listen over tvivlsomme spillere grundet skader eller sygdom.

Vi tror, uanset Slavias potentielle fravær, at tjekkerne kommer til at drille Arsenal på Emirates torsdag aften. Derfor forsøger vi med et spilforslag på Uafgjort eller Slavia Prag til odds 2.37 på Dobbeltchancen.

Spil hos bet365*

Ajax - Roma

Ajax - Roma
Kampstart:
Torsdag d. 8. april kl 21:00
TV:
EuroSport 1
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
2.00 3.75 3.50
Spil hos bet365*

Ajax tromler igennem Æresdivisionen hvor de nu er ubesejret i 16 kampe i træk. De indtager en sikker førsteplads med 11 point ned til PSV med en kamp til gode. Det ligner endnu et mesterskab til den storvindende Amsterdam-klub, og de er generelt rigtigt godt kørende. På tværs af alle turneringer er de nu ubesejret i 24 kampe i træk, hvoraf 21 er vundet(!).

Ajax slog først Lille ud med to 2-1 sejre i 1/16-finalerne og i 1/8-finalerne slog de sikkert Young Boys med 5-0 samlet over de to kampe.

Roma er derimod kun nr. 7 i Serie A og har været inde i en halvskidt stime på det seneste. Kun to sejre i de sidste syv Serie A-kampe fortæller historien om, at Roma har deres problemer i øjeblikket. De vandt sikkert med 5-1 samlet over Braga i 1/16-finalerne og igen med 5-1 samlet over Shakhtar Donetsk i 1/8-finalerne. Men i Serie A har de tabt 2-0 til Parma og Napoli og senest spillet 2-2 ude mod Sassuolo i de sidste tre kampe.

Ajax er så stærke i øjeblikket at vi ikke tøver med at spille på en hjemmesejr til hollænderne her til et flot odds 2.00 på Ajax.

Spil hos bet365*

 

Granada - Manchester United

Granada - Man United
Kampstart:
Torsdag d. 8. april kl 21:00
TV:
6'eren
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
5.75 3.80 1.61
Spil hos bet365*

Europa League-favoritterne fra Manchester United skal på besøg i Spanien hos Granada i den første kvartfinale, og her kan der vente en svær kamp for The Red Devils. I hvert fald slog Granada både Napoli og Molde med 2-0 hjemme i 1/16- og 1/8-finalerne. Spanierne tabte begge udekampe med 2-1, men er altså nu klar til kvartfinalerne i deres debutsæson i Europa.

Granada er kun på 9. pladsen i La Liga, hvor de har tabt de to seneste kampe med 2-1 ude mod Valencia og 3-0 hjemme mod Villareal. Det gør det til tre nederlag i træk, da de også tabt for tre kampe siden med 2-1 i Norge til Molde i returkampen i 1/8-finalerne.

Manchester United har allerede slået et spansk hold ud af Europa League, nemlig Real Sociedad. Her vandt United den første kamp med 4-0 på neutral grund, og spillede efterfølgende 0-0 hjemme på Old Trafford. I 1/8-finalerne var United så oppe mod AC Milan, hvor det kun blev til 1-1 i den første kamp i Manchester. Ole Gunnar Solskjærs tropper viste dog stort format ved at tage til Milano og vinde 1-0 på San Siro på et mål af Paul Pogba.

United tabte efterfølgende med 3-1 ude mod Leicester i Premier League, men de kom tilbage på sporet - med møje og besvær - da de i den seneste kamp i weekenden slog Brighton med 2-1 på Old Trafford efter at have været nede med 0-1 ved pausen. 

Vi tror det ender med et underholdende og målrigt opgør. Granada har været stærke hjemme på Estadio Municipal Nuevo Los Cármenes i deres europæiske kampe, og vi tror de kommer på måltavlen her mod United. Det har været på hjemmebanen at de har spillet sig videre i de første to knockout-runder med 2-0 sejre over Napoli og Molde, og de vil formentlig også gå benhårdt efter at sikre det bedste udgangspunkt før returkampen med en sejr her. Til gengæld bør United også kunne finde vejen til netmaskerne mod Granada, som har lukket hele 49 mål ind i La Liga i denne sæson - flest af alle hold i rækken. Vi spiller Over 2,5 mål til odds 2.10 hos bet365.

Spil hos bet365*

 

Dinamo Zagreb - Villareal

Dinamo Zagreb - Villareal
Kampstart:
Torsdag d. 8. april kl 21:00
TV:
-
Odds
Betting Partner: Bet365.dk
1 X 2
3.50 3.40 2.10
Spil hos bet365*

Dinamo Zagreb med danske Rasmus Lauritsen i forsvaret leverede en kæmpe overraskelse i sidste runde, hvor de sendte Tottenham ud af Europa League. Zagreb havde ellers tabt den første kamp på udebane med 2-0, men en 3-0 sejr hjemme sendte dem videre til kvartfinalerne i et bemærkelsesværdigt comeback.

Dinamo Zagreb topper også den kroatiske liga i øjeblikket, men de er kun á point med Osijek. Begge hold har 61 point, men Dinamo Zagreb har en kamp til gode. Samtidig er de nu ubesejret i de sidste otte ligakampe. Foruden Tottenham har Dinamo Zagreb elimineret FK Krasnodar i 1/16-finalerne med en 3-2 sejr ude og 1-0 hjemme.

De kommer på en svær opgave her mod Villareal. Spanierne har nemlig scoret i samtlige af deres kampe i Europa League i denne sæson, hvor de heller ikke har tabt en eneste. Zagreb er dog også en svær nød at knække på hjemmebane, hvilket Tottenham kan skrive under på. Kroaterne har således heller ikke tabt på hjemmebane i Europa League 2020/21.

Villareal er dog i god form, og har vundet deres fem seneste kampe. Det omfatter to 2-0 sejre over Dynamo Kiev i 1/8-finalerne og tre sejre i La Liga. Senest vandt Villareal med 3-0 ude mod Granada.

Det er et opgør som er svært at spå om, for holdene ser meget jævnbyrdige ud. Villareal er velnok det bedste hold på papiret, men kroaterne beviste med 3-0 sejren hjemme over Tottenham, at de er giftige på hjemmebanen. Vi tror det ender i et tæt opgør, som meget vel kan slutte uafgjort. Derfor prøver vi med et spil på krydset til odds 3.40.

Spil hos bet365*

Annonce:
Annonce: