Rangers - FC Midtjylland: Optakt, odds og spilforslag

12. august 2019

Rangers - FC Midtjylland: Optakt, odds og spilforslag

Ibrox Stadium i Glasgow danner rammen om Rangers vs FCM i Europa League-kvalen torsdag d. 15. august. Se Rangers - FCM optakt med odds og spilforslag her!

Skuffelsen var til at tage og føle på hos de ambitiøse midtjyder efter sidste uges 2-4 nederlag hjemme mod Rangers, og FCM jagter nu et mirakuløst comeback på Ibrox i returkampen. Der er næppe mange der tror på, at FCM kan spille sig videre, for det kræver en sejr i størrelsesordenen 0-3 og der er odds 16.00 på, at FCM går videre torsdag aften hos Oddset.

Vi har set på odds på Rangers - FCM hos Oddset, hvor der er 1.75 på Rangers, 3.95 på uafgjort og odds 4.20 på FCM-sejr. Læs mere om kampen og vores spilforslag i optakten forneden, eller besøg Oddset nu og se alle markeder og odds på FCMs returkamp mod Rangers i Europa League.

Spil hos Oddset >

 

Rangers - FC Midtjylland odds og spilforslag

Herunder ses udvalgte odds på Rangers mod FCM og vores spilforslag til kampen hos bookmakeren Danske Spil Oddset. Odds kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bookmakeren for opdaterede odds og flere markeder på kampen.

Rangers - FCM
Torsdag d. 15. august kl. 20:45
1X2 Odds
1: 1.75 X: 3.95 2: 4.20
Over/Under Mål Odds
Over 1,5: 1.24 Over 2,5: 1.75 Over 3,5: 2.90
Under 1,5: 3.75 Under 2,5: 2.00 Under 3,5: 1.38
Spilforslag
Rangers -1 mål handicap:
Odds 2.75
Spil hos Oddset >

 

FCM var egentlig godt med i kampen de første 35 minutter i første opgør mod Rangers, men skotterne var uhyggeligt effektive, når chancerne bød sig. Det var Rangers også i weekenden, hvor Hibs blev slået med hele 6-1 på Ibrox, og det er et resultat som vidner om, at Rangers bliver svære at besejre med de fornødne cifre på eget græs i Glasgow.

FCM vil selvfølgelig forsøge at spille deres chance, og det kræver først og fremmest at man formår at holde nullet. Scorer Rangers bare én gang, skal FCM frem og score hele fire mål, og det virker som en uoverkommelig opgave. Selv den evige optimist, Claus Steinlein, måtte efter første kamp i Herning erkende, at ikke engang han troede på chancen for at få vendt opgøret til en plads i play-off runden. Samtidigt slog han selvfølgelig fast, at FCM vil spille deres chance for at skabe miraklet i Glasgow.

Midtjylland sejrede i weekenden med 0-2 i Horsens, men det var ikke altid lige overbevisende at se på, og Ulvenes farligste våben synes stadig at være dødboldene, som man også mestrer til U.G. hos Rangers. Vi tror FCM får svært ved at skabe de helt store chancer mod Rangers, som det også var tilfældet i størstedelen af det første opgør, og hjemme på Ibrox er Rangers normalt et hold som er svære at tøjle. Skotterne er da også i glimrende målform med 10 scoringer i de sidste to kampe, og 36-årige Jermain Defoe scorede sågar et hattrick i weekenden på Ibrox, hvor også Alfredo Morelos kom på tavlen to gange inden Sheyi Ojo lukkede og slukkede i 6-1 sejren.

Vi tror det ender med endnu et stensikkert nederlag til FCM, og hos Oddset er der odds 2.75 på Rangers -1 mål handicap. Det bliver vores spilforslag til kampen, da vi tror filmen knækker for Ulvene, hvis Rangers først kommer på 1-0.

Spil hos Oddset >

 

Optakt: FCM møder Rangers med Steven Gerrard ved roret

Optakten er skrevet før FCMs første kamp mod Rangers, som sluttede med en 2-4 sejr til skotterne på MCH Arena.

Steven Gerrard overtog trænersædet i Rangers tilbage i sommeren 2018. Sidenhen har han ført klubben til den bedste placering i ligaen siden tvangsnedrykningen til landets fjerdebedste række i 2012.

Rangers har vundet flere ligatitler end nogen anden klub i verdenen. Hele 54 skotske mesterskaber, 33 FA Cup sejre og 27 Liga Cup sejre kan Rangers skrive på CV'et. Derudover vandt Rangers Pokalvindernes Europa Cup i 1972 og var i UEFA Cup finalen i 2008. Igennem tiderne har flere danske spillere haft adresse i Rangers, hvor den mest kendte er Brian Laudrup, som spillede i klubben tilbage i perioden 1994-1998 med stor succes.

Det er derfor ikke et hvilket som helst hold, som FC Midtjylland står overfor torsdag aften på MCH Arena. Rangers mandskabet er dog ikke på tidligere tiders niveau længere, efter at holdet blev tvangsnedrykket i 2012. Sidenhen har klubben kæmper sig op gennem rækkerne og kæmpet med at formindske afstanden til rivalerne fra Celtic. Celtic har i en årrække været langt foran Rangers, og selvom Rangers har oprustet og er kommet bedre med, sluttede Gerrards tropper stadig ni point efter i tabellen sidste sæson.

Rangers trådte ind i kvalifikationen i første runde, hvor de slog St. Josephs fra Gibraltar med samlet 10-0. I sidste runde mødte Rangers Niedercorn fra Luxemburg, som blev slået med samlet 2-0. Gæsterne har altså heller ikke for alvor mødt modstand af FCMs kaliber i årets turnering endnu.

Profilerne hos Rangers

Rangers har flere profiler i truppen, som midtjyderne skal holde et vågent øje med, hvis det skal lykkes dem og hente en sejr i det første opgør. Rangers scorede 82 mål i sidste års Premiership, som var flest af alle. Topscorer både intern og i ligaen blev colombianske Aldredo Morelos som nettede 18 gange. Morelos er stadig at finde hos Rangers og er en spiller, som FCM skal lykkes med at lukke ned for.

Også kaptajnen James Tarvernier er en spiller, som FCM er nødt til at have et ekstra godt øje på. Selvom Tarvernier er forsvarsspiller, blev han den næstmest scorende spiller for Rangers i sidste sæson med 14 mål. Tarvernier er med fem sæsoner i Rangers allerede ved at skrive sig ind som en klublegende, der har været med i Rangers vej op gennem rækkerne.

Sidst, men ikke mindst har Rangers hentet Jermain Defoe til klubben på et lån fra Bournemouth. Defoe kom til klubben i januar, og var et stort aktiv for Rangers med ni mål i ligaen i foråret. I den nye sæson har Defoe også gjort sig bemærket med mål i flere træningskampe og i Europa League kampen mod St. Joseph. Selvom Defoe efterhånden er blevet 36 år, så er han en yderst erfaren herre med 19 sæsoner og over 130 mål i Premier League for blandt andre Tottenham, Sunderland og senest Bournemouth.

Spil hos Oddset >