Galatasaray - Benfica odds: Begge hold på tavlen i første 1/16-finale

14. februar 2019

Galatasaray - Benfica odds: Begge hold på tavlen i første 1/16-finale

Læs optakt til Galatasaray - Benfica i forbindelse med 1/16 finalerne i Europa League. Vi er klar med odds og spilforslag til Galatasaray - Benfica her på siden, hvor vi går ind i den afgørende knock-out fase.

Tyrkiske Galatasaray skal forsøge og få sig et godt udgangspunkt hjemme på Türk Telekom Arena, når Benfica lægger vejen forbi i 1/16 finalerne af Europa League. Her venter et møde mellem to hold, der i efteråret spillede Champions League, men altså må se sig til takke med Europa League i foråret.

Hos bookmakerne er Galatasaray smalle favoritter til at snuppe sejren i det første opgør. Der er odds 2.57 på en sejr til det tyrkiske mandskab, mens en sejr til Benfica står i odds 2.90. Uafgjort kan spilles til odds 3.15 hos Unibet*

Se masser af odds på Galatasaray - Benfica i 1/16 finalerne Europa League hos Unibet allerede nu, eller læs mere om kampen og vores spilforslag til Galatasaray - Benfica i optakten forneden.

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklame

Galatasaray - Benfica odds

Her ses udvalgte odds på Galatasaray - Benfica i Europa League. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren Unibet, og er genstand for ændringer.

Europa League 1/16 finalerne 2018/19
Galatasaray vs Benfica odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Galatasaray 2.57
X: Uafgjort 3.15
2: Benfica 2.90
Asian Handicap Odds
Galatasaray  +0,5 mål 1.41
Galatasaray  -1.5 mål 5.80
Galatasaray  -2,0 mål 15.00
Benfica +0,5 mål 1.50
Benfica -1,5 mål 6.75
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.40 | 2.95
Over/Under 2,5 mål 2.30 | 1.62
Over/Under 3,5 mål 4.50 | 1.21
Over/Under 4,5 mål 10.00 | 1.07
 

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til Galatasaray - Benfica

Opgøret mellem Galatasaray og Benfica ligner en tæt en af slagsen. Vi vurderer Benfica til og have det bedste mandskab, men Türk Telekom Arena er aldrig et nemt sted og spille som modstanderhold. Derfor begiver vi os væk fra vindermarkedet, og kaster os i stedet for markedet for begge hold scorer. Her ser vi gode chancer for at netmaskerne kan blafre i begge ender af banen i torsdagens kamp.

Både Galatasaray og Benfica kommer ind til opgøret med en god form, som du kan læse mere om i vores optakt herunder. Det ligner derfor en kamp, hvor der godt kunne gå hen og falde mange mål. Begge hold var målrige i efterårets Champions League, og den tendens ser vi gode chancer for fortsætter i Europa League. Et spil på begge hold scorer giver pengene 1.92 igen hos Unibet*.

Spilforslag:
BHS - Ja: Odds 1.92

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Optakt: Benfica på en svær mission

Ali Sami Yen hedder i dag Turk Telekom Arena af sponsormæssige årsager. (foto: shutterstock.com)

Türk Telekom Arena i Istanbul, som er hjemmebane for Galatasay er kendt for at levere en lydkulisse som kun få andre steder i Europa. Det er tidligere set, at modstanderhold får sig et gedigen chok, når de træder ind på banen, og det kan vise sig at være en fordel for Galatasaray, der har brug for et godt udgangspunkt, hvis drømmene om en plads videre i turneringen skal forblive intakte.

På papiret er Benfica uden tvivl det bedste hold. Spørgsmålet bliver, om manager Bruno Lage kommer til at prioritere Europa League højt. Benfica er i en hård kamp den hjemlige liga med FC Porto omkring det portugisiske mesterskab, og med et stramt kampprogram for gæsterne, kan det ikke udelukkes, at vi ser et par af profilerne hos Benfica få et hvil.

Galatasaray har booket en plads til Europa League 1/16 finalerne ved at spille sig til en 3. plads i gruppe D af efterårets Champions League efter FC Porto og Schalke. Tyrkerne kommer ind til det første opgør mod Benfica med en rigtig god form.  Med 5 sejre i de sidste 6 kampe, virker Fatih Terims mandskab til og være hvor de skal. Vi forventer at Galatasaray kommer med stærkeste opstilling i jagten på at få et godt resultat inden returopgøret næste uge på Estadio da Luz i Benfica.

Også gæsterne kommer med en rigtig god form, der har budt på 8 sejre i de seneste 9 kampe. Senest i weekenden, hvor Benfica smadrede Nacional med 10-0 i den portugisiske liga. Alt i alt er der lagt op til et opgør mellem to formstærke mandskaber, hvor det afgørende godt kan blive hvem og hvor meget de to hold kommer til at prioritere Europa League.

Kick off: Torsdag d. 14 februar kl. 18:55