Lazio - Sevilla odds: Kommer Immobile igen på tavlen for romerne?

14. februar 2019

Lazio - Sevilla odds: Kommer Immobile igen på tavlen for romerne?

Lazio - Sevilla tørner sammen i Europa League 1/16 finalerne torsdag d. 14 februar kl. 18:55 på Stadio Olimpico i Rom. Vi er kar med optakt, odds og spilforslag til det spændende opgør, hvor der er en billet til 1/8 finalerne på spil. 

Et af de store brag i forbindelse med 1/16 finalerne i Europa League finder sted, når Lazio og Sevilla mødes i en direkte kamp om en plads videre til 1/8 finalerne. Første møde finder sted i Italien, nærmere bestemt på Stadio Olimpico i Rom, hvor Lazio skal forsøge og få et godt udgangspunkt inden returopgøret i næste uge.

Hos bookmakerne forventer de et tæt opgør, der kan gå i begge retninger. Der er odds 2.38 på en sejr til Lazio, mens en sejr til gæsterne fra Sevilla giver pengene 3.10 igen. Tror du kampen ender uden en vinder, er der odds 3.30 og hente på kampen ender uafgjort.

Se masser af odds på Lazio vs Sevilla i 1/16 finalerne Europa League hos Unibet allerede nu, eller læs mere om kampen og vores spilforslag til Lazio - Sevilla i optakten forneden.

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklame

Lazio - Sevilla odds

Her ses udvalgte odds på Lazio - Sevilla i Europa League. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren Unibet, og er genstand for ændringer.

Europa League 
Lazio vs Sevilla odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Lazio 2.38
X: Uafgjort 3.30
2: Sevilla 3.10
Asian Handicap Odds
Lazio+0,5 mål 1.37
Lazio -1.0 mål 4.00
Lazio -1,5 mål 5.10
Sevilla +0,5 mål 1.58
Sevilla -1,5 mål 7.00
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.33 | 3.30
Over/Under 2,5 mål 2.08 | 1.75
Over/Under 3,5 mål 3.85 | 1.26
Over/Under 4,5 mål 8.00 | 1.09
 

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til Lazio - Sevilla

I Lazio løber en herre rundt ved navn Ciro Immobile, som er brandvarm for de lyseblå. Immobile er kommet på tavlen 6 gange i de seneste 6 hjemmekampe, og ligner et rigtig godt bud på en målscore for Lazio, hvis det lykkes dem at komme på tavlen mod Sevilla. Immobile bør få gode arbejdsbetingelser mod Sevilla som har lukket mange mål ind i de seneste kampe, og derfor satser vi på at den italienske målræv kan komme på måltavlen til odds 2.40 hos Unibet*.

Vores andet spilforslag til Lazio vs Sevilla er fundet på over/under markedet, hvor vi ser gode chancer for  en underholdene kamp. Både Lazio og Sevilla er kendt for at have en offensiv tilgang til tingene, noget vi også så i gruppespillet. Her havde både Lazio og Sevilla 5 ud af 6 kampe over 2,5 måls linjen. Vi ser gode chancer for en målrig og underholdene kamp på Stadio Olimpico. Derfor satser vi på over 2,5 mål til odds 2.08 hos Unibet*.

Spilforslag:
Immobile scorer: Odds 2.43
Over 2,5 mål: 2.08

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Optakt: Lazio har brug for et godt udgangspunkt inden returopgøret i Sevilla

Ciro Immobile er brandvarm for Lazio. (foto: shutterstock)

På papiret ligner kampene mellem Lazio og Sevilla et af de mest interessante match up, når man skæver ned over kampene i 1/16 finalerne i denne sæsons Europa League. Både Lazio og Sevilla har spillet en god sæson i hhv. Serie A og La Liga, mens begge hold også gjorde en fin figur i gruppespillet tilbage i efteråret.

Lazio sluttede som nummer 2 i gruppe H, hvor Frankfurt viste sig noget overraskende som det klart stærkeste mandskab. Hjemme på Stadio Olimpico vandt Lazio 2 ud af 3 kampe i gruppespillet, og der er heller ikke den store tvivl om, at hvis det skal lykkes for Lazio at spille sig videre til 1/8 finalerne, så kræver det et godt resultat inden returopgøret.

Lazio sparede i weekenden en masse profiler i opgøret mod Empoli. Heriblandt Immobile, som forventes tilbage i startopstillingen til opgøret mod Sevilla. Lazio forventes og have stor fokus på Europa League, og kan på deres bedste dage spille op med alle de resterende hold i turneringen. Også Sevilla, som dog må regnes som favoritter over 2 kampe.

Simon Kjær og Sevilla har stolte traditioner i Europa League, som de mellem 2014 og 2016 vandt 3 gange i træk som det første hold nogensinde i historien. Selvom det er glippet i de seneste 2 sæsoner, er Sevilla altid blandt favoritterne til at gå hele vejen. Manager Pablo Machin er ikke kendt for at spare spillere, og vi regner også med at se stærkeste Sevilla hold på banen, som det var tilfældet i flere kampe i gruppespillet. Her vandt Sevilla Gruppe J foran Krasnodar og St. Liege. Primært på grund af en stærk hjemmebane, hvor  de hentede maksimumpoint. Kan Sevilla derfor få et godt resultat med fra torsdagens kamp, så ser chancerne for videre avancement gode ud.

Kick off: Torsdag d. 14 februar kl. 18:55 - følg kampen på Eurosport 2