Leicester City vs Napoli

14. september 2021

Leicester - Napoli optakt: Schmeichel og Co. favoritter på King Power Stadium

Leicester og Napoli tørner sammen torsdag d. 16. september kl. 21:00 på King Power Stadium i 1. runde af Europa League 2021/22 gruppespillet. Se Leicester vs Napoli optakt med bud på startopstillinger og spilforslag til odds på Europa League kampen her.

To af forhåndsfavoritterne til at gå langt i Europa League tørner sammen torsdag aften, når Leicester og Napoli mødes i første runde af gruppe C. En gruppe der, foruden disse to hold, består af polske Legia og russiske Spartak Moskva. Styrkemæssigt ligner to østeuropæiske hold nogen, som både Leicester og Napoli skal være i stand til at slå senere i gruppespillet. Derfor er der også ekstra vigtige point på spil i torsdagens møde, hvor vinderen ligger sig lunt i svinget til at snuppe førstepladsen. 

I forhold til sidste år er turneringen blevet "slanket" med indførelsen af det nye Conference League, det betyder at der i denne sæson kun er otte grupper á fire hold, i modsætning de 12 grupper, der tidligere har været. Samtidig er det kun førstepladsen, der er sikret direkte adgang til 1/8 finalerne, mens andenpladsen skal ud i en kamp mod tredjepladsen fra Champions League. Det gør altså ikke betydningen af dette opgør mindre for de to mandskaber. 

Bookmakeren bet365 har Kasper Schmeichel, Jannik Vestergaard og resten af Leicester City-mandskabet som svage favoritter til at løbe med sejren. En Leicester sejr står til odds 2.10, mens en sejr til Napoli belønnes med odds 3.30. Er vi enige i den vurdering? Læs med herunder, hvor vi kommer med odds, optakt og spilforslag til Europa League mødet mellem Leicester og Napoli. 

Spil hos bet365*

Leicester - Napoli optakt

 

Odds på Leicester - Napoli 

Leicester - Napoli
Europa League 2021/22
1. runde
Kampstart:
Torsdag d. 16. september kl 21:00
TV:
TV2 Play (streaming)
Betting Partner: bet365.dk
1 X 2
2.10 3.50 3.30
Over/Under 2,5 mål
1.72 - 2.10
Spil hos bet365*

 

Spilforslag til Leicester - Napoli odds

Spilforslag:

Leicester og Napoli har aldrig tidligere stået overfor hinanden i europæisk sammenhæng. Der er derfor ikke meget statistik og historik at kigge tilbage på mellem de to hold. Vi føler os dog overbeviste om, at det bliver en underholdene affære, mellem to stærke mandskaber. Både Leicester og Napoli har offensive kvaliteter, der på egen hånd kan finde vej til netmaskerne og afgøre kampen, mens det defensivt, især hos gæsterne, har set værre ud.

Ser man på de to mandskaber, så er det også to klubber som spillemæssigt har fået en god start på den nye sæson. The Foxes har trods et svært program hentet tre sejre i sæsonens første fem kampe og sikret sig sæsonens første trofæ, mens Napoli er tre på tre i den italienske Serie A. Senest med en sejr over rivalerne fra Juventus i weekenden, der alt andet lige må have givet napolitanerne en selvtillidsboost inden mødet mod Leicester. 

Syv af de seneste otte kampe for Napoli har budt med mindst tre scoringer. En stime vi ser fortsætte, hvorfor vi forsøger os med et spilforslag på O2 mål + Begge hold scorer til odds 2.00 hos bet365.dk. Spillet er fundet under "byg-væddemål" til opgøret. 

Spil hos bet365*

 

Leicester optakt

Leicester har fået købt godt ind i løbet af sommerens transfervindue, hvor man Boubakary Soumare, Patson Daka, Ademola Lookman og danske Jannik Vestergaard er stødt til truppen. Rutinerede kræfter, der tilfører Leicester endnu mere kvalitet til en i forvejen stærk trup, der i sidste sæson endte på en femteplads i Premier League

Med både Europa League, FA Cup, Liga Cup og Premier League på programmet, skal det blive spændende at se, om Brendan Rodgers mandskab kan holde kadencen i alle turneringerne. I Europa League er mulighederne i hvert fald fine for at give nogle af reservespillerne chancen og formentlig stadig kunne hente sejre over et hold som polske Legia. Det bliver dog næppe tilfældet mod Napoli, hvor det kommer til at kræve en stor præstation, hvis de tre point skal sikres og man skal sikre sig en god start, inden de resterende kampe i gruppespillet. 

Leicester tabte i weekenden med 1-0 til Manchester City i Premier League. Selvom et nederlag aldrig er godt, så viste The Foxes i perioder godt spil, der bør love godt for de kommende runder og til mødet mod Napoli, der trods god kvalitet ikke kan sammenlignes med The Citizens. 

Leicester må undvære James Justin, Wesley Fofana og Nampalys Mendy, der alle sidder ude med skader. 

 

Napoli optakt

Napoli har fået en flyvende start på den nye sæson i Serie A med tre sejre i tre kampe. Senest gik det udover Juventus i weekenden, der blev besejret med 2-1 efter de lyseblå ellers fik en skidt start på kampen med at komme bagud efter 10 minutter. To scoringer i anden halvleg af Politano og Koulibaly fik dog vendt tingene rundt og dermed topper Napoli sammen med AS Roma og AC Milan tabellen efter tre runder. 

Den flotte start på Serie A kunne formentlig ikke være kommet meget mere belejligt for den nye træner Luciano Spaletti, der dermed har sikret sig noget arbejdsro den kommende tid. Det skal blive interessant at følge, hvor stort et fokus den karaktimatiske Spaletti kommer til at have på Europa League, som Napoli ikke har vundet siden 1989. I hvert fald ligner Napoli en af outsiderne til at nå langt i turneringen, hvis turneringen vel at mærke bliver prioriteret højt, hvilket ikke altid er tilfældet med italienske hold, når de ikke spiller i det fineste selskab.  

Napoli er ligesom hjemmeholdet ramt af skader til et par af de centrale spillere på holdet. Alex Meret og Diego Demme er med sikkerhed ude, mens der også er tvivl omkring Stanislav Lobotka og Dries Mertens. 

 

Startopstillinger: Leicester - Napoli 

Her ses vores forventede startopstillinger i Leicester - Napoli torsdag d. 16. september 2021. Indledningsvist er der tale om vores bud på de forventede startopstillinger baseret på de to klubbers seneste kampe, karantæner og skader.

De endelige startopstillinger i Leicester vs Napoli  bliver bekræftet ca. en time før kampstart.

Leicester
(Forventet)
Napoli
(Forventet)
Kasper Schmeichel David Ospina
Ricardo Pereira Giovanni Di Lorenzo
Caglar Soyuncu Amir Rrahmani
Jannik Vestergaard Kalidou Koulibaly
Ryan Bertrand Kevin Malcuit
Boubakary Soumare Fabian Ruiz
Wilfred Ndidi Andre-Frank Zambo Anguissa
Ademola Lookman  Piotr Zielinski
Kelechi Iheanacho Hirving Lozano 
Harvey Barnes Victor Osimhen
Patson Daka Lorenzo Insigne 

Spil hos bet365*