Malmö FF - Chelsea FC odds & spilforslag: Europa League 1/16  finalerne

14. februar 2019

Malmö FF - Chelsea FC odds & spilforslag: Europa League 1/16 finalerne

Læs optakt til Malmö FF - Chelsea FC på Swedbank Arena i forbindelse med 1/16 finalerne i Europa League. Vi er klar med odds og spilforslag til Malmö FF - Chelsea FC her på siden, hvor vi går ind i den afgørende knock-out fase.

Vores svenske naboer fra den anden side af Øresundsbroen kommer på en vanskelig opgave, når de får besøg af Chelsea FC i forbindelse med 1/16 finalerne ved Europa League. Her skal de lyseblå forsøge og få sig et godt resultat med til opgøret på Stamford Bridge i næste uge.

Ikke overraskende spår bookmakerne ikke mange chancer for at overraskelsen finder sted. Der er odds 1.33 på en sejr til Chelsea, mens en sejr til hjemmeholdet er oppe i odds 9.50. Tror du kampen ender uden en vinder er der odds 5.25 på X'et.

Du kan se masser af odds på Malmö FF - Chelsea FC til 1/16 finalerne Europa League hos Unibet allerede nu, eller læs mere om kampen og vores spilforslag til Malmö FF - Chelsea FC i optakten forneden.

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklame

Malmö FF - Chelsea FC odds

Her ses udvalgte odds på Malmö FF - Chelsea FC i Europa League. Odds i skemaet er fundet hos bookmakeren Unibet, og er genstand for ændringer.

Europa League 
Malmö FF - Chelsea FC odds
Væddemål Odds
1X2 odds: Hvem vinder kampen?
1: Malmö FF 9.50
X: Uafgjort 5.25
2: Chelsea FC 1.33
Asian Handicap Odds
Malmö FF +0,5 mål 3.50
Malmö FF +1.5 mål 1.86
Chelsea FC  +0,5 mål 1.08
Chelsea FC -1,5 mål 1.98
Chelsea FC -2,5 mål 3.55
Over/Under Mål i kampen
Over/Under 1,5 mål 1.20 | 4.75
Over/Under 2,5 mål 1.65 | 2.25
Over/Under 3,5 mål 2.70 | 1.46
Over/Under 4,5 mål 5.10 | 1.18
 

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

Spilforslag til Malmö FF - Chelsea FC

Det ligner på forhånd davids kamp mod goliat, når Malmö skal forsøge og få point med fra kampen mod et Chelsea mandskab, der på papiret er langt stærkere og holder til i toppen af Premier League. Gæsterne har dog sine problemer på fremmed græs, hvor Sarris mandskab senest i weekenden fik en snitter mod Manchester City.

Chelsea har tabt deres seneste to udekampe til hhv. Bournemouth og Manchester CIty ganske klart. Især nederlaget til Manchester City på 6-0 i weekenden må have kostet på selvtillidsfronton hos Chelsea. Dermed hænger Sarris trænerkarriere også i en tynd tråd, hvis det ikke bliver til 3 point mod Malmö torsdag aften.

Vi forventer og se en trodsreaktion fra Chelsea på Swedbank Arena ovenpå nederlaget mod City. Sarri og Chelsea spiller har ikke råd til og gå ud og levere en ny blamage her. Vi spår gode chancer for at Chelsea revancherer sig og lukker spændingen allerede i det første opgør og sikrer sig et godt udgangspunkt inden returopgøret på Stamford Bridge. Et spil på at Chelsea vinder med mindst 2 mål giver pengene 1.98 igen hos Unibet*, og det virker som et ganske fornuftigt spil.

Spilforslag:
Chelsea -1,5: Odds 1.98

* +18 | Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

Optakt: Årets største kamp for Malmö FF

Malmö spillerne får brug for alt den opbakning de kan få, hvis det skal blive til point mod Chelsea (foto: shutterstock)

Malmö sikrede sig med en 2. plads i Gruppe I i efteråret en billet videre til 1/16 finalerne af Europa League. Her venter de tidligere Europa League og Champions League vindere fra Chelsea. En kæmpe modstander for et hold som Malmö FF, der sluttede som nummer 3 i den svenske liga i indeværende sæson.

Den svenske liga følger modsat Premier League kalenderåret. Samtidig har de i Sverige en lang vinterpausen, som de heller ikke har i Premier League. Af den grund har Malmö heller ikke spillet en betydningsfuld kamp siden 1-0 sejren over Besiktas d. 13 december. I samme periode har Chelsea spillet 14 kampe, noget somgodt kan få en vis indflydelse på banen, hvor Chelsea spillerne bør være i en bedre form med mere kamptræning i fødderne.

Chelsea sluttede suverænt som nummer 1 i Gruppe L i efterårets gruppespil af Europa League. Her hentede Chelsea 16 point, mens de nærmeste forfølgere fra Bate sluttede på 9 point. Det var sågar et Chelsea mandskab, hvor Sarri sparede spillere i flere af kampene, men alligevel var i fuld kontrol.

Fuld kontrol bør de også have over Malmö over 2 kampe. Selvom Malmö spillerne helt sikkert har stor ære af disse kampe, så bør Chelsea over to kampe være et langt stærkere mandskab. Kort sagt forventer vi allerede og se det i det første opgør, hvor Chelsea med en god præstation bør kunne lukke alt spænding inden returopgøret om en uge på Stamford Bridge.

Kick off: Torsdag d. 14 februar kl. 21:00 - følg kampen på TV3 Sport & ViaPlay