FA Cup Odds: Spil på vinderen og finalisterne i 2018/19

FA Cup Odds: Spil på vinderen og finalisterne i 2018/19

Spil på vinderen af FA Cuppen 2018/19 og på de mange spændende FA Cup-kampe i sæsonen. Læs mere om vinder odds på FA Cup her.

At oddse på FA Cuppen er altid spændende, fordi turneringen byder på mange overraskelser i løbet af sæsonen, når hold fra lavere rækker overrasker og sender forhåndsfavoritterne ud af turneringen.

Der er altså mulighed for at finde nogle astronomiske odds på FA Cup-overraskelser, og vi anbefaler varmt bookmakeren LeoVegas.dk til dine odds på FA Cuppen.

Spil på FA Cup hos bet365.dk >>

* +18 Spil Ansvarligt. Ludomani.dk. Henvisningslink

 

FA Cup Vinder Odds: Hvem løfter trofæet i 2018/19?

Her kan du spille på hvem der kommer i finalen, og selvfølgelig hvem der vinder finalen i årets FA Cup-turnering.

Alle odds på vinderen af FA Cuppen er fundet hos bookmakeren bet365, som sæsonen igennem viser kampe fra FA Cuppen med livestream til deres aktive bettingkunder.

Læs mere her om FA Cup Livestream >

Hold Vinder Kommer i finalen (1-2)
Manchester City 1.12 -
Watford 6.00 -

 

Spil på FA Cup hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Ludomani.dk. Henvisningslink

Hvem vinder FA Cuppen i år? Det kan du selvfølgelig også spille på hos bet365, som tilbyder odds på vinderen af FA Cuppen, og hvem der spiller sig i finalen.

Efterhånden som holdene bliver elimineret i årets turnering, falder vinderoddsene som regel på favoritterne, og jo længere fremme vi er i turneringen, desto lavere vil oddset også være på de største favoritter.

Derfor kan der være god værdi i at oddse på dine favoritter til at vinde FA Cuppen tidligt på sæsonen, men risikoen for at dine valgte helte når at ryge ud inden finalen, er selvfølgelig større, jo flere kampe der venter forude før finalen.

Læs også: FA Cuppens Historie siden 1871

Her på Oddsforum.dk opdaterer vi løbende denne artikel med friske FA Cup vinder- og finaleodds, men anbefaler et besøg hos bookmakeren bet365 for opdaterede odds på FA Cuppens kampe og vindere sæsonen igennem.