Manchester United vs Aston Villa

10. januar 2022

Manchester United - Aston Villa spilforslag: Formsvage mandskaber mødes på Old Trafford

Manchester United og Aston Villa tørner sammen på Old Trafford i 3. runde af FA Cuppen mandag d. 10/1-2022 kl. 20.55. Se optakt med odds og spilforslag til kampen her.  

3. runde af FA Cuppen mangler kun en enkelt kamp for at være færdigspillet. Den finder sted mandag aften på Old Trafford, hvor Manchester United og Aston Villa kæmper om den sidste billet til 4. runde. Det ligger allerede på forhånd fast, at vinderen kan se frem til at møde Arsenals bødler i form af Middlesbrough i en hjemmekamp. 

Et kig på odds hos bookmakerne vidner om, at Manchester United står som favoritter hjemme på Old Trafford. Der er i skrivende stund odds 1.75 på Manchester United, 3.90 på uafgjort og odds 4.50 på en Aston Villa sejr. Sidst The Villans var i aktion her på banen løb de afsted med alle tre point. Kan de på ny skabe en overraskelse mod Ronaldo og Co.?

Læs med herunder, hvor vi klæder dig på med optakt og spilforslag til den sidste FA Cup kamp i 3. runde mellem Manchester United og Aston Villa.

 

Manchester United vs Aston Villa optakt

Ralf Rangnick startede som lyn og torden med hans tilværelse som manager i Manchester United, hvor den tyske træner hentede fire sejre og to uafgjorte resultater i hans første seks kampe. 2022 startede dog ud alt andet end ønsket for Rangnick og resten af Manchester United, da de hjemme på Old Trafford måtte se sig besejret af Wolverhampton på en sen scoring af Joao Moutinho. Nederlaget har sendt The Red Devils ned på en 7. plads i tabellen, og dermed begynder presset for alvor at stige i forhold til en top fire placering, der virker længere og længere væk. 

Det skal derfor også blive spændende at se, hvor højt denne turnering bliver prioriteret hos Manchester United. Med fortsat deltagelse i Champions League vil det formentlig være FA Cuppen der har lavest prioritering. Omvendt vil et nyt nederlag på Old Trafford til et lavere rangerende hold være en større katastrofe, der måske kan sætte gang i tidlige spekulationer omkring, om Rangnick er den rigtige manager til resten af sæsonen. 

På den anden side finder vi Aston Villa, der også har fået en skidt start på 2022. Ligesom Manchester United måtte The Villans også se sig besejret i den seneste Premier League runde, da Brentford hentede alle tre point på Villa Park med en 2-1 sejr. Nederlaget var den tredje af sin slags i de seneste fire kampe for Steven Gerrard, der dermed har kunne se sit hold falde ned på en 13. plads i tabellen. Afstanden til nedrykningsstregen er dog fortsat stor og kender man den tidligere Liverpool legende ret, så er han næppe klar til at smide FA Cuppen på gulvet, på trods af rollen som underdogs i 3. runde. 

Begge mandskaber døjer med fravær til opgøret. For værterne er Pogba og Maguire skadet, mans Luke Shaw er i karantæne. Endvidere må man også undvære Eric Bailly, der deltager ved de afrikanske mesterskaber. For gæsterne er både Bertrand Traoré og Trezeguet også ude på grund af landsholdsopgaver, mens Leon Bailey, Marvelous Nakamba og Ashley Young er på skadeslisten. 

 

Spilforslag: Favoritsejr på Old Trafford 

Spilforslag:

Som vi tidligere har været inde på i vores optakts til 3. runde af FA Cuppen, så spilles der ingen returopgør ved tilfælde af der fortsat ikke er fundet en vinder efter 90 minutter. Derfor skal der findes en vinder af opgøret mandag aften på Old Trafford, hvor der spilles 2x 15 minutter og evt. straffesparkskonkurrence, hvis der ikke er fundet en vinder inden.

Ingen af holdene har været i aktion de seneste syv dage, derfor vil de to managers formentlig stille med noget der minder om stærkeste opstilling under de givne forudsætninger. Gæsterne har i denne sæson noteret sig for syv nederlag i 10 kampe på udebane i Premier League og et kig på statistikken her på banen vidner også om et Villa mandskab, der har haft det svært. Således er syv af de seneste ni kampe på Old Trafford, og en gentagelse vurderer vi har gode chancer for at gentage sig. 

Aston Villa er røget ud af 3. runde i de seneste fem sæsoner. Omvendt skal vi tilbage til 2014 for at finde den seneste gang at Manchester United har leveret et exit så tidligt i turneringen. På trods af en svingende formkurve, så tror vi Manchester United gør arbejdet færdig og kommer tilbage på sejrssporet igen. Vi anbefaler en Manchester United sejr til odds 1.75 hos bet365.dk. 

Manchester United vs Aston Villa har kampstart mandag d. 10. januar kl. 20:55, og kampen kan ses på 6'eren eller Viaplay.

Spil hos bet365*