Stram Kurs odds: Kommer Rasmus Paludans parti i Folketinget?

21. maj 2019

Stram Kurs odds: Kommer Rasmus Paludans parti i Folketinget?

Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs deler i den grad vandene i Danmark. Nu er der odds på Stram Kurs og om Rasmus Paludans parti kommer i Folketinget efter valget d. 5. juni 2019.

Man kan sige meget om den kontroversielle politiker Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs, men én ting er helt sikkert: Mange danskere bakker op om budskabet bag Paludans provokationer, og stik mod alles forventninger, står han og Stram Kurs nu til at blive valgt ind i Folketinget ved det kommende valg.

Se odds på Stram Kurs >>

18+ | Henvisningslink | ludomani.dk

Danske Spils Oddset har masser af odds på Folketingsvalget på Grundlovsdag d. 5. juni, og her er der også odds på Stram Kurs og Rasmus Paludan. "Kommer Stram Kurs i Folketinget", spørger bookmakeren, og her er der åbenlys tiltro til, at den Islam-kritiske og racisme-dømte advokat får stemmer nok til at blive en del af etablissementet på Christiansborg i de kommende år.

Odds 1.40 på Stram Kurs i Folketinget

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Indeholder henvisningslink.

Netop nu er der odds 1.40 på, at Rasmus Paludans Stram Kurs bliver stemt ind ved valget, mens der er odds 2.70 på at han ikke gør. Oddsene på Stram Kurs i Folketinget er faldet kontinuerligt siden markedet åbnede, og i takt med, at Rasmus Paludan stormer frem i meningsmålingerne.
Meget kan selvfølgelig ske endnu i den kommende valgkamp, men der synes at herske en udbredt opbakning blandt den stemmeberettigede del af befolkningen til at få Paludans stemme ind i på Christiansborg.

Måske meget i stil med da Jakob Haugaard i 90'erne blev stemt ind på løfter om medvind på cykelstierne og længere til bunden i ølflaskerne, kan det måske opfattes som en slags "protest" fra den del af vælgersegmentet, som ikke synes at indvandrer- og flygtningedebatten har fyldt nok. I hvert fald bliver det særdeles spændende at følge udviklingen i meningsmålingerne den næste måneds tid frem til Folketingsvalget d. 5. juni.

Se odds på Stram Kurs >>

18+ | Henvisningslink | ludomani.dk