Barcelona - Atletico Madrid: Livestream, odds og spilforslag til topbraget i La Liga

29. juni 2020

Barcelona - Atletico Madrid: Livestream, odds og spilforslag til topbraget i La Liga

Der er topkamp på programmet, når FC Barcelona tager imod Atletico Madrid tirsdag aften i La Liga kl. 22.00. Kampen vises på TV2 Sport X, og kan livestreames hos bookmakeren bet365.

Det er nummer to mod nummer tre i tabellen, og der er derfor lagt op til et tæt opgør, hvor Lionel Messi og co. er pisket til at hente en sejr, efter at de i weekenden smed point mod Celta Vigo. Bookmakerne forventer dog at gæsterne kan bide fra sig, hvilket ikke kommer som en overraskelse, når man ser Atletico Madrids flotte formkurve, der tæller 12 kampe i streg uden nederlag. 

Der er odds 1.86 på en sejr til FC Barcelona, mens en udesejr til Atletico Madrid står til odds 4.40 hos Youbet. Uafgjort kan spilles til odds 3.60. Vi er klar med Barcelona vs Atletico Madrid statistik, optakt, startopstillinger og spilforslag i optakten forneden.

Spil hos Youbet* 

Barcelona vs Atletico Madrid statistik

  • FC Barcelona har været det stærkeste hjemmehold i La Liga denne sæson med 46 point og en målscore på 48-12 i 16 kampe (V15-U1-T0). 
  • FC Barcelona og Atletico Madrid har tørnet sammen to gange indtil videre i denne sæson. Første gang i La Liga tilbage d. 1. november, hvor Barcelona hentede en 1-0 sejr på Wanda Metropolitano på en scoring af Lionel Messi i det 86. minut. D. 9. januar stod de to hold overfor hinanden i semifinalerne af Super cuppen, hvor Atletico Madrid vandt med 3-2 på to sene scoringer af Correa og Morata. 
  • Atletico Madrid kommer ind til opgøret som ubesejret i deres seneste 12 kampe, hvis man tæller alle turneringer med. Seneste nederlag ligger tilbage til d. 1. februar, hvor man tabte med 1-0 til Real Madrid i ligaen.

Optakt: FC Barcelona vs Atletico Madrid 

FC Barcelonas mesterskabsdrømme fik et alvorlig knæk lørdag aften, da man smed sejren væk mod Celta Vigo. Her lignede det længe en sejr til Messi og co. men en sen frisparksscoring af Iago Aspas sikrede hjemmeholdet det ene point og dermed måtte FC Barcelona også vinke farvel til førstepladsen med et nyt pointtab på udebane. Selvom Messi og co. har været suveræne igennem sæsonen hjemme på Camp Nou, så har kun seks sejre i 16 udekampe denne sæson gjort, at førstepladsen ikke længere tilhørere catalanerne. En førsteplads som Real Madrid har sat sig på efter deres sejr over Espanyol, hvor Los Blancos nu står noteret for 71 point, mens Barcelona må tage til takke med 69 point. 

Derfor er det heller ikke i hænderne på Barcelona selv længere, der skal håbe på at Real Madrid smider point i mindst en af de resterende kampe. Inden tirsdagens opgør mangler begge hold seks kampe tilbage, hvor Barcelonas kampprogram tilmed ser noget sværere ud. Det skyldes bl.a. tirsdagens opgør mod Atletico Madrid, der næppe kommer til Camp Nou for bare at være statister. 

Gæsterne har vundet deres seneste fire kampe i La Liga, og selvom de seneste tre sejre har været på et enkelt mål mod hhv. Alaves, Valladolid og Levante, så er Diego Simeones tropper ikke et sjovt hold at stå overfor. Godt nok har Barcelona haft overtaget med to sejre i træk over Atletico på Camp Nou, men gæsternes gode form og manglen på det samme for Barcelona gør, at man godt kan forvente det bliver en tæt kamp. 

Startopstillinger i Barcelona vs Atletico Madrid 

Quique Setién må se bort fra Sergi Roberto, Dembele og Frenkie de Jong, der alle er på skadeslisten. Hos gæsterne må man se bort fra Hermoso og Vrsaljko. 

Herunder ses de forventede startopstillinger i FC Barcelona vs Atletico Madrid. Startopstillingerne vil blive endeligt bekræftet her på siden ca. en time før kampstart.

Spilforslag: Messi show og få mål på Camp Nou 

Real Madrid overtog førstepladsen med sejren over Espanyol, og derfor er der også brug for tre point mod Atletico Madrid hjemme på Camp Nou for FC Barcelona. Opgøret mod Atletico Madrid er formentlig den sværeste af de resterende kampe som Barcelona har på programmet, og derfor kan en sejr også være med til at holde troen om mesterskabet oppe for hjemmeholdet, der altså skal håbe på at Real Madrid snubler på et tidspunkt. 

Hvis FC Barcelona skal lykkes med at hente tre point på Camp Nou tirsdag aften, kræver det formentlig en ny stor præsentation af Lionel Messi. Den argentinske troldmand har det med at træde til i de store kampe, og har normalt en nøglerolle for hans hold, når de står overfor Atletico Madrid. Således har Lionel Messi scoret i fire af de seneste fem indbyrdes kampe, og derfor virker odds 2.00 på at Lionel Messi kommer på tavlen også som et flot spil. 

Det er formentlig sidste chance for hjemmeholdet, hvis de vil holde snor i Real Madrid og spille sig forbi dem i tabellen. Derfor er det også dem der har mest at spille for i tirsdagens møde. Barcelonas stærke statistik på hjemmebane gør, at vi også tror de kommer ud af kampen med alle tre point. For at booste oddset lidt, forsøger vi os samtidig med at der falder under 3,5 mål i kampen, hvilket har været tilfældet i 11 af de seneste 13 indbyrdes møder. Et spil på FC Barcelona + under 3,5 mål belønnes med odds 2.45 hos Youbet. Spilforslagene til FC Barcelona vs Atletico Madrid samt mange flere de kommende dage finder du under Dagene Spilforslag

Spil hos Youbet*