La Liga: Spilforslag til sidste spillerunde i 2018/19

15. maj 2019

La Liga: Spilforslag til sidste spillerunde i 2018/19

Se spilforslag til sidste spillerunde i La Liga 2018/19, og få overblik over kampen om europæisk deltagelse og nedrykning fra La Liga her.

38. og sidste runde af La Liga spilles i weekenden, hvor der er fuld program lørdag og søndag. Mens guldet allerede er afgjort og havnet i Barcelona, er der stadig masser på spil andre steder i tabellen, hvor der både er spænding om de europæiske placeringer og hvem der trækker det længste strå i nedrykningsdramaet.

La Liga overblik: Hvem bliver sorteper i sidste spillerunde?

Med 86 point og hele 11 point ned til Atletico Madrid på 2. pladsen, er afgørelsen for længst faldet i toppen af La Liga tabellen, hvor FC Barcelona har været ganske suveræne igennem hele sæsonen. Det betyder dog ikke, at der ikke er noget på spil andre steder i den sidste spillerunde af La Liga 2018/19.

# Hold  Point Forfremmelse
4 Valencia 58 Champions League (Gruppespil) 
5 Getafe 58 Europa League (Gruppespil)
6 Sevilla 56 Europa League (Kvalifikation)

 

Både Valencia, Getafe og Sevilla kan således alle fortsat nå 4. pladsen i tabellen, der giver en direkte billet til næste års Champions League. Valencia står med de bedste kort på hånden, da Daniel Wass og co. står noteret for 58 point og som bedre indbyrdes end Getafe. I La Liga ser man på de indbyrdes møder før målscoren ved a point, og her har Valencia været bedst mod Getafe over to kampe.

Sevilla kan også fortsat snuppe 4. pladsen, hvis både Valencia og Getafe snubler i sidste spillerunde og Sevilla samtidig vinder hjemmekampen mod Ath. Bilbao. Valencia møder på udebane Valladolid, som har sikret sig overlevelse, mens Getafe får besøg af Villareal, der heller ikke har noget at spille for. Derfor skal meget gå Simon Kjær og Sevillas vej, hvis billetten til Champions League skal bookes til næste sæson.

En 5. plads giver en plads i næste års Europa League gruppespil, mens 6. pladsen giver adgang til kvalifikationen, hvor der skal spillles 3 runder med knock out kampe, før en billet til gruppespillet er i hus. Derfor er det heller ikke helt ligegyldigt, om man ender som nummer 5 eller 6 i tabellen.

 

La Liga nedrykning: Danskerklub i farezonen

Det er ikke kun i subtoppen, at der er noget på spil i weekendens kampe fra La Liga. Også i bunden er der fortsat kamp om, hvem der ikke skal trække det korteste strå. Her er danskerklubben Celta Vigo ikke sikre på overlevelse endnu.

# Hold  Point Målscore
17 Celta Vigo 40 51-60 (-9)
18 Girona 37 36-51 (-15)

 

Girona kan fortsat rykke op på 17. pladsen, der sikrer en sæson mere i landets bedste række.  Det kræver dog et mindre mirakel, da Girona først og fremmest skal vinde deres kamp over Alaves, mens Celta Vigo skal tabe hjemme over allerede nedrykkede Vallecano. Ikke nok med det, så skal Girona hente 6 mål på Celta Vigo, der har en bedre målscore inden sidste runde.

Vi kommer herunder med spilforslag til nogle udvalgte kampe til 38. spillerunde af La Liga 2018/19.

Valladolid - Valencia spilforslag: 2/2 til odds 2.05

Valencia kan med en sejr over Valladolid sikre sig Champions League fodbold i næste sæson (foto: shutterstock.com)

På Estadio José Zorilla i Valladolid mødes Valladolid og Valencia lørdag eftermiddag i et opgør, hvor gæsterne er pisket til at vinde. Valencia står med gode kort på hånden for at snuppe 4. pladsen, som giver  adgang til næste sæsons Champions League og en masse millioner på bankbogen.

Det kræver dog en sejr for Daniel Wass og co. over Valladolid, der ligger placeret som nummer 16 i tabellen. Valladolid mandskabet sikrede sig i sidste spillerunde en ny sæson i La Liga med en sejr over Vallecano. Dermed er der ikke mere end æren på spil for hjemmeholdet i den sidste kamp. Det kan meget vel vise sig som en stor fordel for Valencia, der alt andet lige bør være klart mest motiveret og opsatte i dette opgør.

I vores spilforslag til Valladolid vs Valencia satser vi på at gæsterne kommer blæsende fra start for at forsøge og lukke opgøret hurtigst muligt. Vi kigger derfor nærmere på HT/FT markedet, hvor vi spår gode chancer for at Valencia kan være foran ved pausen og vinde opgøret. Der er odds 2.05 og hente på dette spil hos Bet365.

Spilforslag: 2/2 HT/FT til odds 2.05 hos Bet365

Odds hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Getafe - Villareal spilforslag: BHS Nej til odds 2.02

Samtidig med at Valladolid og Valencia skal i aktion, spilles der også fodbold på Coliseum Alfonso Perez, hvor Getafe får besøg af Villareal. Her kan hjemmeholdet snuppe 4. pladsen, hvis Valencia vel og mærke snubler i deres kamp og Getafe henter fuld udbytte.

Getafe har været en af sæsonens store positive overraskelser i denne sæsons La Liga. Den lille Madrid klub har imod alle odds kæmpet sig opad i tabellen og holdt et højt niveau igennem hele sæsonen. Getafe rykkede inden denne sæson op i La Liga, hvilket ikke gør bedriften mindre flot, uagtet om de slutter på 4, 5 eller 6. pladsen efter sidste spillerunde.

Vi forventer et målfattigt opgør her, hvor det sagtens kan ende ud en i fysisk affære, med knap så kønt og  poleret fodbold. I Getafes seneste 5 hjemmekampe, er begge hold ikke kommet på tavlen, og det ser vi også gode chancer for kan ske i lørdagens kamp. 0-0 eller en smal sejr til Getafe virker som sandsynlige udfald i denne kamp.

Spilforslag: Begge hold scorer ikke til odds 2.02 hos Unibet

Odds hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Celta Vigo - Vallecano spilforslag: Celta -1,5 mål til odds 2.22

Lørdag aften skal det afgøres om danskerklubben Celta Vigo skal være at finde i den bedste spanske række i næste sæson. Celta Vigo får besøg af Vallecano, der allerede er rykket ned. 1 point er nok for Celta Vigo til selv at kunne sikre sig overlevelse hjemme på Estadio de Balaídos.

Celta Vigo har ikke just imponeret i denne sæson, hvor flere af de danske spillere ikke har spillet en afgørende rolle. Pione Sisto står noteret for 3 mål, mens hverken Andrew Hjulsager, Emre Mor eller Mathias Jensen er kommet på måltavlen i sæsonen. I stedet har Maxilmiano Gomes og Iago Aspas løbet med overskrifterne. De to angribere har til sammen stået for 31 ud af de 51 mål som Celta Vigo har scoret i denne sæson.

Vi forventer at Celta Vigo selv gør arbejdet færdigt, og ikke er afhængige af udfaldet i Gironas kamp. Gæsterne er allerede rykket ned og har ikke noget at spille for her. Det bør alt andet lige gøre arbejdsbetingelserne nemmere for Celta Vigo spillerne. Vi satser derfor på en hjemmesejr på mindst 2 mål til flotte odds 2.22 hos Unibet.

Spilforslag: Celta Vigo -1,5 til odds 2.22 hos Unibet

Odds hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

 

Real Madrid - Betis spilforslag: Madrid -1,5 mål til odds 2.60

Zinedine Zidan og Real Madrid spillerne har ikke haft meget at juble over i denne sæson.

Vi runder vores spilforslag af på Bernabeu, hvor Real Madrid i sidste runde får besøg af Betis. Real Madrid har næppe haft en sæson som de vil kigge tilbage på med et smil på læben. Ikke meget har fungeret for Madrid klubben, der har leveret det ene skuffende resultat efter det andet. Senest i weekenden, hvor klubben hentede deres 11. nederlag i sæsonen, da holdet tabte med 3-1 til Real Sociedad. Dermed er det også definitivt, at Real Madrid ender som nummer 3 i tabellen efter både Barcelona og Atletico Madrid.

Sidste hjemmekamp kommer til at foregå mod Betis, der ikke har meget på spil. Real Madrid har bebuddet, at der skal ske en stor udskiftning i Real Madrid truppen henover sommeren. Derfor vil flere af Real Madrid spillerne også spille deres sidste hjemmekamp på Bernabeu søndag eftermiddag. Vi spår gode chancer for at holdet kan samle sig og slutte sæsonen godt af med en sejr. Det omvendte opgør vandt Real Madrid med 1-2 og alt i alt har Real Madrid vundet 8 ud af de seneste 10 indbyrdes møder mod Betis.

Spilforslag: Real Madrid -1,5 til odds 2.60 hos Unibet

Odds hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink